Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
karmenutza spune:
Tonnia, gata. Ti-am bagat pozele la albumul de 2 luni si la cel de 3 luni.
Am mai pus si eu cateva poze la albumul meu de 4 luni si una la albumul comun la 4 luni, ca ramasesem restanta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Tonnia spune:
Karmenutza, merci mult! Cautand pozele m-am mai uitat si in rest. Acum am vazut poza cu Cata, wowww, ce gene! Zici ca sunt false!
karmenutza spune:
Si doctorul tot asa a zis acum, ca i-am pus eu gene false, ca sa para interesanta
cge spune:
Nanadana, sanatate multa lui Antoine.
Sa stii ca bebeii sunt mult mai rezistenti decat ii vad mamicile
si multumim ptr laude
Karmenutza, sa va fie de bine vaccinul.
Ioana, si eu mi-am dat seama ca ii trebuie o geaca de primavara Ancutei. Ma apuc si eu de cautat.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
cge spune:
Si copiii nostri au gene lungi ca si tati al lor.
Bine nici nu s-ar putea altfel, caci ghiciti cum ne cheama.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
gabiarama spune:
Am intrat ca sa va spun ca a venit si la mine postasul cu cei 8 mil.
O sa imi fac timp sa va spun si cum a fost in we la Slanic .Mai bine nu il luam pe Mihnea .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
cristell spune:
Buna dimineata!
Astazi implinim [b]5 luni[/b].Ne laudam ca suntem sanatoase si am inceput sa mancam cu lingurita.La dispensar mergem abia saptamana urmatoare pt.cantar si masuratoare.Am cantarit-o si masurat-o si eu acasa si intotdeauna imi iese mai mult decat la doctor asa ca vom astepta pana mergem la dc. si atunci vom scrie datele Stefaniei pe dc.
La multi ani si celorlalti sarbatoriti:David Stefan,Ana Maria,Victor Andrei,Monica si Casian.
karmenutza spune:
Cristina, la voi tati al lor are gene lungi. Dar la noi nimeni nu are gene lungi, doar manichiurista mea
ege spune:
buna dimineata!
noi iar am avut o noapte de cosmar.ege nu s-a mai marait ci a plans.e posibilsa mai fie colicii de vina?pt.ca plangea si isi ridica piciorusele spre burtica.in fiecare noapte cand o aud plangad imi zic ca nu mai vreau al 2 lea copil.dar cand o vad cum vorbeste,rade imi zic ca merita tot chinul asta.
mai nou am facut cojite in crestetul capului.voi ati avut problema asta?eu o spal cu sampon nivea.ce as putea face sa scap de cojitele astea?
sunt beata de somn.cred ca rezist ,rezist pana pic
va doresc sa aveti o zi buna
ege
locca spune:
Neatza :)
Uau, ce seara am avut ... nici acum nu-mi vine sa cred ca ala era copilul meu. Jadi, ai avut dreptate, sa stii ca simte orice schimbare de mood. Aseara eram tare nervoasa si cred ca a simtit ca a fost atat de marait cum nu l-am mai vazut niciodata. Abia am reusit sa-l adorm, dupa multe tipete si frichineli. Nu stiu ce naiba se intampla, o fi fost marti ieri dar parca prea s-au intamplat multe. Stiti cum e cate o zi in care se strica toate? Cam asa a fost ieri la noi. Bleah.
Dupa ce am reusit sa-l adorm a dormit insa f bine, s-a trezit doar o data, la 2 si apoi a dormit la loc. Insa pe burta, el care pana acum numai pe spate a prestat nani.
Nu stiu ce sa mai fac cu el. Ma plangeam ca se scoala prea des noaptea, acum s-a trezit doar o data, dar de la 2 si pana acum nu a mai vrut sa manance. I-am dat pe la 8 si a inceput sa-mi racneasca la san dupa 3 minute. Drept pt care el e nemancat si eu cu tatele in prag de explozie. Acum doarme, se reface cred dupa urletele de ieri.
E normal sa nu manance atata timp?
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)