Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara!
Vera, mersi pt raspuns! Nu lucrez in domeniu, departe de mine! dar eu una zic asa: pe fiecare ne apuca cate un puseu de darnicie si de cele mai multe ori piere din cauza ca nu avem la indemana o solutie pt a-l fructifica; adica voi, organizatiile, nu sunteti din pacate la coltul fiecarei strazi, ba de cele mai multe ori e cat se poate de dificil sa va gasim. Asa incat, cand am gasit aici pe forum o dezbatere cu acel ACSIS, am zis ca-i o sansa sa dau un ajutor acolo unde trebuie, ca de-a lungul vremii m-am tot luptat cu o popime destul de rauvoitoare care nu voia sa preia sacii mei cu toale - f bune dealtfel - desi mie mi se pare ca una din menirile bisericii este si sa ajute oamenii nevoiasi.
Baiatul meu trebuia sa faca vaccin azi, dar cum e marti, s-a gasit cu 1 ora inainte de venirea doctoritei sa faca un KK apos si exploziv. S-a uitat femeia la el in toate partile, nu febra, nu miros fetid la kk sau mucozitati, dar neobisnuit de apos; plus ca a fost cam somnolent azi si cam marait (imi raporteaza sotul). Asa ca a decis sa amanam intepatura, ca sa nu ne luam vreun risc inutil. A scris si o strategie pt diaree - eu fiind pe drum, l-a instruit pe sot ce si cum.
Am apucat s-o prind si eu si i-am dat dreptate ca nu vrea sa riste, asa ca ramane pe vineri probabil. Oricum nu eram eu fan facut vaccin martea.... nu radeti!!
Copilul a mai facut un kk apos (deci 3 pe ziua de azi) drept care am trecut la remediul 1 de pe lista, i-am facut un ceai de menta. Acum s-a culcat, deci ramanem la 3 cu 2 aposi. E atipic pt el, si ca nr si ca * consistenta, de unde si alerta.
La serviciu fu mai greu ca ieri, am avut sedinta din care eu n-am priceput ce noi atributii am, doar ca bine c-am venit si sa sar cu idei noi; m-am scremut si au iesit minim 2 valabile asa ca am critica pozitiva!!
Si mie imi pica parul rau. Dar am auzit ca se va opri la un moment dat.
Am ajuns la 61 kg (de la 68). Atat aveam in aprilie.
Socrella s-a implicat in gasiri de bone (motivata fiind ca odorul propriu face pe baby-sitterul, ca de mine nu-i era ei...) drept care cica ar avea vreo 2 candidate. I-am zis c-o rog sa le faca interviu preliminar la ea (macar sa nu ne frece degeaba) si vedem pe urma. Cat despre odorul sus-mentionat, parea destul de capsat ieri - il exasperase Radu, dar azi ceva mai bine, ba chiar si apucase sa lucreze. A avut si o iesire - pana la service, sa ia balena familiei; si vreau sa-i dau de iesit in fiecare zi, ca doar eu stiu ce inseamna sa stai intre 4 pereti cu zilele.
Gata, va las, sa spal biberoanele.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Raluca nu ma puteam duce la culcare fara sa te citesc, asa ca m-am oprit un pic pe aici.

Am mai tras 1 ora de lucru sa mai predau din dosarele astea, ca sotul tot imi aduce si eu nu le termin.
Btw, sotul va saluta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna fetelor,

Gavrilia, bine ai venit, Casian e nascut in aceeasi zi cu Victor al meu ; in plus si eu am stat la pat din luna a patra de sarcina pana la sfarsit.
Dar bine ca a trecut perioada aceea, sanatosi sa fim cu totii.

Gabitz, bun venit si tie si pofta mare la bebelusa, sper sa-i mearga din ce in ce mai bine.

Diafera, si mie imi cade parul f tare si chiar azi mi-am cumparat vitamine speciale. Farmacistul a zis ca sampoanele nu au cine stie ce efect si ca as mai putea incerca tratament local cu fiole, dar ca vitaminele sunt baza.

Ioana, tantiile care au venit la interviu pt bona nu au si referinte? Chiar daca nu au mai fost bone inainte cred ca poti afla lucruri importante de la fosti angajatori cum ar fi punctualitatea, igiena personala, seriozitatea, etc.

Fetelor, eu sunt din ce in ce mai confuza cand vad ce scrieti despre diversificare.
Conform indicatiilor pediatrei, eu incerc sa nu-i dau decat lapte de la titi pana la 6 luni, dar intre timp trag cu ochiul la ce povestiti voi aici.

Cred ca ideea Irinei cu meniurile e foarte buna, eventual putem face un folder special in contul de email si sa le pastram acolo. Ce parere aveti?

Pupici, somn usor,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Noi acum la 9 asteptam sa vina nenea dr. cu tanti asistenta "rea" care ne face vaccin.
Tonnia, la fel de "mujer organizada" esti si tu, ca cea din filmulet?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Eu abia daca mai apuc sa va citesc, bb al meu e friki toata ziua, vrea numai in brate(criza de la 4 luni?)iar seara canv vine tasu se apuca de proicte ca deh facem scoli inalte :), mai avem doua examene si gata cu sesiunea asta.

Tot citesc si ma minunez cand vad ca bb-i vostri papa una alta, al meu tot cu lapte de mama se tine da ma gandesc serios sa incep si eu diversificarea, mai aman totusi pana implineste 5 luni.

mar copt la micounde??? cum??? cate minute?

Flavia bine ai revenit, chiar ne intrebam unde ai disparut :).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Mary, chiar, marul il intepi inainte cand il bagi la microunde, ca sa nu explodeze? Sau nu explodeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary tu ai un glow verde . Ioana la tine nu l-am observat.

Cu tarcul e Ok, dar inca nu e mare fan. Imi convine ca il pot lasa sa mai misun eu prin casa (ca nu-l mai pun in patut sa se joace, ca tare m-am chinuit sa invete ca acolo se doarme). Nu stiu exact cat pe zi sta, dar asa aproximatv 10-15 min odata cam in 2 reprize intre somnuri (cam 1 h si ceva pe zi). Eu sper sa stea mai mult cand va putea sta in fundic sa se joace acolo.

Stiti ca eu ma straduiam sa-l dezvat de suzi pe bb? Ei bine de cand cu mutatul in patut (nu dormit in carucior) i-am dat suzi inapoi, dar de vreo 2 nopti nu o mai vrea decat cand adoarme si spre dim cand e somnul mai usor. Am fost tare mirata noaptea cand eu vroiam sa-i bag suzi in gura si el ferea capul si strangea buzele. Si eu care zic ca e rau baiatul

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, da, cam asa sunt. Nu-mi pui si mie pozele in albumul comun? Sunt la adresa noastra. Pliiiizzz!

Kid,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
Nanadana bine ca nu mai are diaree Antoine..poate ii ies dintisorii...

Flavia unii dr. recomanda carnita de la 5 altii de la 6 luni..eu i-am pus cate o jumatate de lingurita in piure si dupa ce le-am pus la blender nus e vedea nici urma de carnita .

Mary foarte draguta poza cu Andrei cel smecher.

Ne-am trezit si noi pe la 8.30, mai stau putin si ma duc sa prepar suc fructe...am incercat adineaori sa ii dau laptic si nu a vrut..asteapta sucul cred.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Gata! Am facut vaccinul, nu a zis fata nici pis. Se uita fix la asistenta aia care o intepa si abia la sfarsit a zis unn chiau si gata, dupa aia s-au jucat amandoua.
Da, Tonnnia, acuma.

Mergi la inceput