Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
codruta_grg spune:
mary, din ditamai castronul ala a mancat? Mie mi se pare ca mai vroia smekerul. Ce privire strengareasca i-ai prins...SUPER!!
nanadana, bine ca nu mai are diaree. Sigur va fi bine
Godzila, gata cu punctele. Acuma trebuie sa scriu iar o gramada de mesaje sa primesc iar...
Noapte buna!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
kid2003 spune:
Tonnia, hai ca mai zic (sper sa nu le plictisesc pe fete, dar poate mai e cineva interesat).
Reisflocken astea de la Milupa mi-au facut cu okiul pentru ca sunt din culturi biologice si nu au decat orez si vitamine B1. Dupa mintea mea sunt f sanatoase. Se fac cu lapte, nu au lapte inclus. Eu am pus prima seara 5 lingurite rase la 180 de ml lapte si a baut vreo 100 de ml din bibe. A doua seara n-a baut decat 30, si asta cred ca din cauza biberonului-adica a tetinei de la Nuk care era cam mare si se ineca. Mai incerc.
Nestle- orez cu roscove sunt tot fara gluten, nu se fac cu lapte (dar nici nu au lapte inclus)- pe cutie zice ca se fac cu apa, am citit la alte mamici ca le mai fac cu suc de mar. Cred ca e o idee buna, dar, asa cum zicea Ioana, sunt cutia galbena, cea pentru etapa a 2-a a diversificarii, deci mai astept pana la 6 luni.
A treia cutie pe care o posed este orez simplu de la Nestle, fara lapte, fara nimic, p-asta il are si Ioana. Este cutia albastra, adica prima etapa a diversificarii. Contine pe langa fulgi de orez, vanilina si sulfat feros (adica fier). Azi la ora 6- penultima masa a Alexandrei, am facut cum scrie pe cutie. Am pus o lingura de cereale d-astea in 4 linguri de lapte de-al iei si s-a facut un piure. I l-am dat cu lingurita aia mica de la Avent (f buna, mica-mica intra bine in gurita ei- am si de la Chicco de silicon, dar e f lata). A fost un succes total. meritam felicitari, a papat tot tot si chiar daca era prima data cand manca cu lingurita, a fost chiar bine. Mai fac si maine/
Sper ca te-am lamurit.
Flavia_Hurducas spune:
Salutare mamicute!
Ieri ma plangeam ca puiutul nostru nu se intoarce, dar a reusit astazi. Dar o singura intoarcere de pe burta pe spate. Era foarte surpins de miscare pe care o facuse. Sa vedem cand o va epeta.
Anya nu conteaza de cate ori te speli. Tu vei folosi 1 fiola intreaga, daca ai parul lung. Important este sa nu mai clatesti dupa aceea si sa nu folosesti mai mult de 6 fiole.
Cristell in Brasov fiolele se gasesc la un magazin cu produse naturiste
Antoanele de la 3 luni i-am dat suc de fructe si morcov dimineata, apoi pe la 3 luni si jumatate am inceput cu gustarea de dupa-amiaza cu branzica calcica (care nu i-a placut-singurul aliment) si alte fructe, iar de la patru luni am introdus crema de legume la pranz sau pureurile. Si uite asa, a ajuns baiatul meu doar la 2 mese de lapte. Cei doi doctori pediatri cu care ma consult imi recomandasera sa incep cu supicile de la 3 luni si jumatate (tinand cont ca il alaptam artificial), dar eu ma-m luat dupa carti si i-am dat numai de la 4 luni.
Apropos de branza calcica, am inlocuit-o cu branza Fagaras, care este in topul preferintelor lui, alaturi de iaurt cu fructe, iar calciul i-l dau separat, in biberonul de seara.
Mary pentru branza calcica eu stiu ca se folosesc 2 pastile la 250 ml. Parca asa este reteta si in mama si copilul.
Nicole singura metoda pe care am gasit-o cu hainele patate de fructe a fost sa le arunc cand s-au jegosit prea tare. Am incercat cu Vanish (le-am lasat 12 ore) si tot degeaba. Mama insa m-a avertizat ca petele astea nu o sa le scot cu nimic. Poate insa altele au avut mai mult noroc.
Fetelor voi de cand stiti ca putem introduce si carnita in supici. Mie dr mi-a spus ca numai de la 6 luni, dar am auzit de persoane care au dat de la 5 luni.
Voi disparea iarasi vreo 3 zile, pentru ca plecam de acasa. Stefan ma bate pe departe la bagaje!
Somn usor bebeilor si implicit mamicilor!
Flavia si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
b_irina_c spune:
Mary e faina poza, dar mai mult imi place cea in care se relaxeaza! E bestiala ! Marul copt si Vladut il papa pe tot, cu supa e mai greu...
Codruta mie mi se pare OK glow-ul cel nou si se asorteaza cu semnatura (si nu te mai incurc cu Mary )!
Ma duc sa pap si eu si sa ma culc, ca bb doarme deja (a mai repetat niste "eaca" pana a adormit ).
Pe maine!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
mary ilie spune:
multumim!
mai eu nu vad nici un glow, stiu ca mi-am cumparat si eu unul mai demult da eu nu-l vad
Codruta ti se pare mare castronelul? pai inseamna ca de-aia nu reusea fi-miu sa-l goleasca
o fi mare castronul, da el a papat doar jumatate de mar copt.......
eu am pregatit tot pentru baie, da Andrei a adormit, asa ca astept sa se trezeasca......poate sarim peste baie in seara asta.
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
eu fac marul copt tot la microunde, ca mi se pare aiurea sa incalzesc ditamai cuptorul pentru un mar, da iese asa de bun!!!
Irina, cum e cu tarcul, vrea Vladut sa stea acolo? cam cat sta in el?
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
Ioana75 spune:
Vera, eu am intrat in CIC pe 5 ianuarie si mi-am depus doar eu dosarul la primarie, firma nu mi-a dat decit anexa 4 semnata si stampilata (dupa ce eu le-am trimis pe mail exact continutul, ei doar au printat-o.
kid, si fetei mele ii place orezul de la Nestle, maninca tot, pina la ultima picatura.
Dana, sper sa nu aiba nimic Antoine.
Eu folosesc Opera ca browser si nu vad nici un glow, nimic. O sa intru miine cu Interet Explorer sa va vad cum v-ati colorat. Am umblat inca o ora pentru geaca pt Miruna, cel mai mult mi-a placut una mica, pt 62 cm. Si nu vreau sa-i cumpar ceva ce nu-mi place, nu stiu ce sa fac. Oricum, mai e pina vine primavara.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Nadina, multumesc mult pentru detaliile despre bone!
V-am vazut, sinteti foarte colorate. Eu am nr 1, un bleo ceva, mi l-am luat imediat cum au inventat administratorii glow-ul, erau la super reducere.
simodina spune:
Ioana cu placere. Eu poate sunt exagerata in ceea ce priveste cupilu' meu, dar cred ca si tu esti la fel ca doar d-aia suntem aceeasi zodie Dar oricum, riscurile sunt prea mari altfel si eu nu sunt dispusa sa mi le asum. Si sa stii ca eu vreau sa pun camere prin casa cand m-oi intoarce la serviciu. De bona actuala sunt multzumita, dar totusi...A, de unde ai tu florile celea tricolore ca mie nu mi-au dat decat galbena
Fetelor, rugaminte. Vreau si eu o femeie la curatzenie pentru mama mea care sta in Iancului, ft aproape de gura de metrou. E destul de urgent si nu prea am stiut cum s-o ajut altfel...
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
mimsi spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Am umblat inca o ora pentru geaca pt Miruna, cel mai mult mi-a placut una mica, pt 62 cm. Si nu vreau sa-i cumpar ceva ce nu-mi place, nu stiu ce sa fac. Oricum, mai e pina vine primavara.
Exista un magazin care se numeste IANA si care se afla la intersectia 13 Septembrie cu Trafic greu. Aparent nu-i mare lucru de capul lui, dar are lucrusoare frumusele si de buna calitate, la preturi rezonabile (sunt hainute lucrate in lohn pt iana.it - au si site) la Arad. Daca ai drum cred ca o sa gasesti lucrusoare care sa-ti placa, atata doar ca programul nu este f lung (9-17, parca)
Mimsi si Alexia(10.09.2005)