Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
codruta_grg spune:
Wawww Irina, ce fain ca ai primit si tu banii!!!
Eu am sunat la directia de munca, mi-au zis ca e aprobat dosarul meu, dar cand am sunat la posta: "oooooooooo, inca n-am primit banii...mai dureaza". Deci....asta e la Cluj
M-am trezit tare molesita, parca aveam febra. Sper sa nu trag o raceala!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Ioana75 spune:
Nadina, florile se "deseneaza punind, intre [], urmatoarele: flo - pentru , flo2 - pentru , floare3 - pentru . Am avut numai vise cu bone nashpa as'noapte. E bine ca ai reusit sa ma sperii, ca eram prea increzatoare in ce zic bonele.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nanadana spune:
Buna la fete
Deci noi sintem o idee mai bine ,aseara nu a mancat decit 40ml de lapte si a adormit marait sa trezit pe la 4 dimineata mi_ ras 120ml si a readormit iarasi la ora 9 mi_a mancat numai 80ml si mi_a facut caca ceva mai tare acuma doarme ,o sa vad daca tot asa este nu papa si face caca ma duc la dr dupa masa
va multumesc fetelor de susutinre Codruta ,Ioana,Cristina si Marlen si pupici de la noi
LA multi ani sarbatoritilor de azi care isi implinesc lunita
codruta_grg spune:
Ioana eu am incercat si golden si ionatane (mere). Am ramas la cele golden, de la tarani din piata.
La noi acum asta contine sucul: 25 ml morcov, 25 suc mar, 25 portocala. Nu-i mai dau ras nimik, sa vad cum e cu scaunele.
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
Ioana75 spune:
Vera, mulgi un pic de lapte, 30 ml maxim, pui praful in el si i-l dai cu lingurita, daca nu vrei sa-i dai cu bibe! Pentru cantitatea aia nici n-ai nevoie de pompa, apesi cu mina un pic si gata.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mary ilie spune:
uraaaaa! mi-a iesit si mie branzica! acum sa vedem ce parere are Andrei de ea......
Ioana, GOLDEN ROMANESTI mi se par cele mai bune, si mai ales coapte, sunt asa aromate
Nanadana, sanatate puiului tau, poate nu mai e nevoie de mers la doctor! tinem pumnii!
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
godzila spune:
Merci Ioana. Poate ca par. dar am in cap un urlet continuu. De mult nu a mai urlat asa saracuta. Sunt disperata.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
codruta_grg spune:
Azi iar nu a facut kk (si i-am dat doar suc). Mie mi s-a dat peste cap toata schema de diversificare. Nu tu branzica, nu tu banana. Ce sa mai fac?
Poze cu noi
mysweetest spune:
Ruxandra incearca sa ii dau altceva decat lapte atunci cand face pauza mare si nu vrea sa pape..eu auzisem mai demult la o mamica ca daca kupilul nu mai papa ziua inseamna ca vrea mancare si nu am crezut dar la mine asa e...nu vrea lapte ziua deloc pana la 17-18 dupa amiaza.Papa lapte doar dupa amiaza si noaptea(cam 4 mese).
Eu fac suc din mere ionatan fiindca astea sunt preferatele mele dar cred ca din golden iese mai dulce suculetul ..os a incerc zilele urmatoare sa le combin.
La multi ani sarbatoritilor zilei !
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem