Ce filme bune ati mai vazut?(2)
Raspunsuri - Pagina 10
alayna spune:
quote:
Originally posted by mcm
Prime si Crash am vazut si nu m-am plictisit deloc.
Am vazut Crash.Super filmul.Acum inteleg de ce a luat Oscarul pentru cel mai bun film al anului 2005.La unele faze din film,am simtit fiori in tot corpul.Mai ales la faza cand a explodat masina si incerca politistul sa salveze acea mulatra sau cand a fost impuscata fetita.Brrrrr,super filmul.M-a impresionat super mult.Nota 10
As vrea sa vad Broken Flowers.Am vazut ca s-a discutat pe aici.Sper sa-mi placa
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
MONAI spune:
Am vazut zilele trecute Ray, viata lui Ray Charles, o coloana sonora excelenta, bine-nteles, si un film emotionant. Vi-l recomand.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
mate spune:
In topul filmelor bune vazute in ultima vreme-Crash-il recomand cu caldura.
In rest mai nimic,am vazut mult laudatul The Notebook,asa de previzibil,nu mi-a spus mare lucru...filme de dragoste care intradevar mi-au dat fiori: English Pacient si Podurile din Madison County.
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama
Cine da din coate...departe ajunge...
adimercedes spune:
Am vazut "The Polar Express", un desen animat foarte bine realizat si care te poarta inapoi in timp la magia Craciunului copilariei. Il recomand, mai ales celor ce au copii...
Nu stiu daca se inscrie aici, dar am vazut serialul TAKEN (din nou), cap coada si m-a impresionat foarte mult. Allie (Dakota Fanning) e o actrita super si ideile care construiesc filmul sunt extrem de familiare, insa modul in care sunt explicate e absolut captivant, te acapareaza total. Eu una am avut niste sesiuni de introspectie foarte intense ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Teodora D. spune:
Am vazut o comedie romantica foarte draguta, "Anunt matrimonial"("Must love dogs"), cu o distributie buna, avandu-i in rolurile principale pe Diane Lane si John Cusack. Este vorba despre doi oameni dezamagiti in dragoste, care se intalnesc prin intermediul unui anunt dat pe internet. Mai departe banuiti voi, in orice caz e un film placut pt. relaxare.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
pisicuta si matei spune:
am vazut aseara-si sfarsitul azi ca am adormit Siriana (See no evil).
Desi am aflat ca este pura fictiune este foarte interesant.vi-l recomand.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
alayna spune:
E ala cu G.Clooney?Am vazut juma de film,pe mine m-a plictisit,nu e genul meu .L-am lasat balta dupa 1 ora
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
mephala30 spune:
Va recomand 'Viata lui David Gale'. M-a impresionat!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
pisicuta si matei spune:
alayna da ala e-eu sincer nu l-am recunoscut pe clooney,nici macar dupa ce am afalat ce e el tot nu imi parea ca seamana
trebuie sa recunosc ca nu iti impartasesc plictiseala legata de film,mie mi s-a parut interesant,ridicand niste probleme serioase cu care se confrunta un popor si mai ales cum sunt "rezolvate" anumite interese!!
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
ingerash spune:
zilele astea am reusit sa vad 3 filme si toate 3 m-au tinut in priza pana la sfarsit:
The butterfly effect - m-a tinut in suspans si mi-a placut foarte mult cum a interpretat Aston Kutcher (un rol total diferit fata de comediile usurele in care a jucat de obicei)
Walk the line - filmul pt. care Reese Witherspoon a luat Oscarul pt. cea mai buna actrita, foarte bine jucat, a reusit sa ma impresioneze (oricum sunt subiectiva pt. ca o iubesc pe Reese )
si celebrul Brokeback Mountain - nu credeam ca o sa imi placa asa mult filmul asta , e foarte bine facut si are niste peisaje super...
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!