Ce filme bune ati mai vazut?(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by ingerash

zilele astea am reusit sa vad 3 filme si toate 3 m-au tinut in priza pana la sfarsit:
The butterfly effect - m-a tinut in suspans si mi-a placut foarte mult cum a interpretat Aston Kutcher (un rol total diferit fata de comediile usurele in care a jucat de obicei)
Walk the line - filmul pt. care Reese Witherspoon a luat Oscarul pt. cea mai buna actrita, foarte bine jucat, a reusit sa ma impresioneze (oricum sunt subiectiva pt. ca o iubesc pe Reese )
si celebrul Brokeback Mountain - nu credeam ca o sa imi placa asa mult filmul asta , e foarte bine facut si are niste peisaje super...

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Nici eu n-am crezut ca o sa-mi placa vreodata un film despre homosexuali...dar de filmul asta chiar m-am.L-am recomandat shi il recomand cu ccc caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:

Nici eu n-am crezut ca o sa-mi placa vreodata un film despre homosexuali...dar de filmul asta chiar m-am.L-am recomandat shi il recomand cu ccc caldura!
Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse

Mie nu mi-a placut ,iar scenele de "afectiune" dintre cei doi...Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

M-am uitat la Broken Flowers.Ce sec s-a terminat
Filmul mi-a placut,dar sfarsitul m-a umplut de nervi.Cine l-a vazut,ma intelege

M-ati facut curioasa cu Brokeback Mountain .E film cu homosexuali?Pe mine ma distreaza astia,manca-i-ar mama de frumosi

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Exceptional "Brokeback Mountain". Foarte uman si cu niste peisaje exceptionale. Mi-a placut foarte mult si mi s-a parut si un film-lectie pentru cei intoleranti.
Broken Flowers mi-a placut, dar cred ca scenaristul n-a mai avut nici o idee pentru sfirsit si l-a lasat asa, ca fiecare sa-l interpreteze cum vrea :). Merita vazut, asta e clar.
Am mai vazut "Goodbye and Good Night". Interesant pentru cei ce stiu ceva despre "vinatoarea de vrajitoare" din anii '50 din SUA.
Iar "The Pink Panther" mi s-a parut reusit. O comedie usoara si plina de poante arhi-cunoscute, dar cu toate astea a ris la multe faze.
A, sa nu uit de "Spanglish". Tare dulce si frumos. V-a placut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tocmai am vazut Cinderella Man. Foarte interesant si emotionant. Russell Crowe joaca nemaipomenit si rolul i se potriveste ca o manusa.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Aseara am vazut Troia .Mi-a placut f mult.Eu nu am vazut nici un film cu Brad Pitt pana acum si aseara am ramas impresionata.Imi [place !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

Ultimile filme bune pe care le-am vazut:
"Everything Is Illuminated" cu Elijah Wood,
"Upside of Anger" cu Kevin Kostner, Joan Allen si actrita care a jucat in serialul "Felicity" si
"Just Like Heaven" cu Reese Witherspoon si Mark Ruffalo in rolurile principale, un film dragut, un amestec de comedie romantica si SF. Nu va povestesc mai multe despre ele, merita vazute. Am vazut ca toate trei sunt si bine cotate de site-urile specializate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Aseara am vazut Troia .Mi-a placut f mult.Eu nu am vazut nici un film cu Brad Pitt pana acum si aseara am ramas impresionata.Imi [place !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Iti recomand "Legendele toamnei", tot cu Brad Pitt. E unul din filmele mele preferate.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by Natasa
Broken Flowers mi-a placut, dar cred ca scenaristul n-a mai avut nici o idee pentru sfirsit si l-a lasat asa, ca fiecare sa-l interpreteze cum vrea :). Merita vazut, asta e clar.

O fi avand idei or nu,dar...chiar in halul asta sa-l lase?
Eu am zis ca mi-a fost taiat din film sau nu e intref cd-ul.L-am verificat de 2 ori.S-a terminat super sec.Ma asteptam la un happy end fericit.
Mie mi-e placut,n-am ce zice,dar finalul a dat cu bata-n balta

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Asterix permitem sa rad fara sa te super dar unde ai vazut tu sf in filmul ala romantic?
daca te referi la faptul ca spiritul tipei traia asta nu e sf.Sf=fictiune despre stiinta,nu chestii de astea de fantome si altele care nu stiu in ce stiinta sunt cuprinse.

Alayna tocmai sfarsitul a fost remarcabil pentru iti permite sa ai propria viziune despre subiect si nu se termina previzibil ca orice film de 2 lei de la hollywood.

Si mie mi-a placut Troia,ce-am mai plans...si in galeria filmelor cu brad super este si Meet Joe Black.

Vizinari placute in continuare

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput