Ce filme bune ati mai vazut?(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Prime si Crash am vazut si nu m-am plictisit deloc.

The constant gardener nu reusesc sa-l vad, nu pot sa trec de primele secvente care nu ma inspira deloc.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by mcm

Prime si Crash am vazut si nu m-am plictisit deloc.
[

Am vazut Prime si mi-a placut foarte mult

De Crash n-am auzit,e tot asa fain,de dragoste?Comedie?Am sa-l caut.

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by alayna

De Crash n-am auzit,e tot asa fain,de dragoste?Comedie?Am sa-l caut.

Crash este o drama rasiala si tocmai a luat Oscarul ieri seara pt. cel mai bun film al anului 2005.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Crash a fost si pentru mine o surpriza la Oscar. Oricum, foarte bun filmul.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Tocmai am vazut JUST LIKE HEAVEN cu "oscarizata" Reese Witherspoon si e foarte dragut, foarte bun pt. un film romantic

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

Ultimile filme vazute au fost: "Match Point" si "Brocken Flowers", bune amandoua, primul in inconfundabilul stil al lui Woody Allen, iar al doilea cu Bill Murray, comedie, in care deshi el nu zice/face prea multe, reuseste sa fie interesant, nu m-am plictisit deloc, chiar daca ritmul filmului nu e prea dinamic, la fel ca in "Lost in Translations". In "Match Point" am descoperit un actor pe care nu l-am mai vazut in alt film pana acum si care mi-a placut, Jonathan Rhys-Meyers, de origine irlandeza. Mai joaca alaturi de el, Scarlett Johansson si Emily Mortimer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

In sfarsit cineva care a vazut Broken Flowers-ca am amintit de el acum 2 luni si nimic.
super film,dar nu e chiar comedie-are si momente comice,dar are si elemente de drama.de fapt tocmai m-am uitata pe imdb si este categorisit ca si comedie/drama.
ce mi-a placut persoanjul Winston-foarte bine creat.

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Asterix spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

In sfarsit cineva care a vazut Broken Flowers-ca am amintit de el acum 2 luni si nimic.
super film,dar nu e chiar comedie-are si momente comice,dar are si elemente de drama.de fapt tocmai m-am uitata pe imdb si este categorisit ca si comedie/drama.
ce mi-a placut persoanjul Winston-foarte bine creat.

Da, ai dreptate, "Broken Flowers" aparent e comedie, dar de fapt drama predomina in jurul personajului principal. Un film bine facut si cu un actor, Bill Murray, care se dovedeste din nou foarte bun in tipul asta de rol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Mai fetelor, am vazut aseara The March of the Penguins, castigatorul Oscarului de anul asta pentru cel mai bun film documentar.
M-a emotionat profund, este extraordinar, nu pot sa spun decat ca Dumnezeu a facut lumea asta atat de frumoasa, cum era un subiect aici, "sa te doara sufletul de frumoasa ce e"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

am vazut si eu filmul mai demult si nu am fost chiar incantata pentru ca vocile ales sunt tare nasoale si strica toata frumusetea documentarului.Altfel filmul merit vazut pentru imagini si experienta acestor animalute minunate care sunt pinguinii.Trebuie sa recunos ca am cam plans pe la unele secvente.

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput