Ce filme bune ati mai vazut?(2)
Raspunsuri - Pagina 8
clayhanger spune:
Acum ceva timp am revazut si Entrapment (Capcana pentru hoti).
I-a mai placut cuiva?
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.
Oscar Wilde
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by apsara
Samsara (tibetana)apsara
Am vazut pe net prezentarea filmului,pare suuupeerr,dar nu l-am gasit sa-l downlodez Vreau si eu sa-l vaaaddIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
viorela hoff spune:
hallo fetele,
eu chiar am vazut ieri "Being John Malkovich". m-a impresionat tare mult scena cu papusile, dialogul si muzica. o viziune interesanta!
Vio
Tina catelus de catifea
irina.c. spune:
Nu mai stiu cine a recomandat Mom at sexteen ,dar multumesc,l-am vazut si eu aseara,mi-a placut foarte mult.Ar trebui vizionare obligatorie pentru fetisoarele astea care gandesc ca sexul e doar "fun"...Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
irina.c. spune:
quote:L-am vazut si eu aseara.Foooaaarteee draguuut..Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by katie
M-a prins rau subiectul asta, asa ca in seara asta m-am uitat la "Wedding date', ca il aveam in calculator si tot amanam vizionarea lui. Dar in urma recomandarilor... m-am indurat de el
Problema e nu numai ca mi-a placut (in general imi plac siropelele si asta a fost chiar un siropel bunut ), dar dupa o zi oribila la serviciu (din pacate mai sunt si de-astea), pur si simplu mi-a incalzit sufletul...
ingerash, chiar asa mi s-a parut si mie: parca ieseau scantei!
Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.
today
alayna spune:
Fetele,tocmai am terminat de vazut Cake (Tortul miresei)
Suuuupeeer filmul.E o comedie romantica ce merita vazuta.
Acorii principali sunt www.askmen.com/specials/2005_top_99/celebs/64_heather_graham.jpg" target="_blank"> Heather Graham si www.welikesheep.com/archives/sutcliffe.jpg" target="_blank">David Sutcliffe .Tipul m-a innebunit,ce bine arata
Filmul e nou,din 2005,totul e roz,asa cum imi place mie.Iar dragostea pluteste in aer
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
aissa spune:
De ieri tot caut Cake si nu dau de el. Abia astept sa il vad.
Cristina si Ale (30.09.2004)
kriss79 spune:
"Memoirs of a Gheisha" Super film!! L-am vazut acum cateva zile si pot sa zic ca nu am mai vazut de multicel un film bun..
Cristina S.
Natasa spune:
Pentru un film cu totul deosebit, incercati "The piano" si nu o sa va para rau. Alt film pe care l-am vazut de curind si mi-a placut e "The Constant Gardner". Si pentru pasionatii de povesti, "Narnia", sper sa continue ecranizarile si pentru celelalte volume.
Sa nu uit de "Dogville", mai vechi, dar eu l-am vazut de curind. Excelent!