Viata in Germania (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Alina, deci eram pe aceasi unda, cred ca incet, incet imi termina virusii creierul si nu mai gindesc.
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004

concediu noiembrie Marea Baltica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

week-end placut fetelor si sa aveti o saptamana minunata!!

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

O saptamana buna viitoare va doresc si eu la toate

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Gata fetelor, mai apar sa dau si eu raportul: pozele nu am reusit sa le incarc, am cont la Arcor si imi tot da astazi eroare .

Am facut aici in BS o mica intilnire DC: eu cu Osna. Ne-am indopat cu tort (miam-miam) si am stat la taclale pina cind ne-a alungat frigul si intunericul pe la casutele noastre.

Sper ca pe la voi nu e prea frig si ca nu stati numai pe acasa... La noi a inceput sa alunece si joi am picat de toata frumusetea in fund. Distractia a fost ca aveam niste rosii in Rucksack. S-au facut terci...

Seara faina!

-------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Ce tarziu v-am descoperit si imi trebuie o luna sa citesc toate forumurile si asta numai pt viata in germania, ca de celelalte.....
Am o intrebare pt voi nemtoaice . As vrea sa-mi fac un cont la banca si nu stiu la care tinand cont ca nu intra nici un salar si as vrea sa coste cat mai putin .

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

quote:
Originally posted by tinatache

narcisa , eu, multumesc lui D-zeu, sunt bine. Am fost racita dar cred ca de la McD. mi s-a tras ca a cazut caldura vreo 2 zile si erau 10 grade inauntru, plus ca am mai stat si la Drive. Acuma mi-a trecut, si vad ca plozii tot mucosi sunt dar intr-o limita acceptabila. La noi la gradi e un caz de Scharlach (Scarlatina...?), astept sa vad daca ne-am pricopsit. De varsat de vant de la cresa (tot 1 sg. caz), am scapat.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

si la noi o cazut caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

salut!

stiu ca s-a discutat si rasdiscutat subiectul cu invitatiile dar pt ca nu eram in situatia respectiva nu i-am dat asa importanta; ce vroiam sa intreb este dc stiu corect ca la vama acum tr si invitatie si bani; banii sunt 30/zi? ii numa cineva?
e ok dc la notar legalizez atat varianta in germana cat si cea in romana (ma ganeam sa le scriu pe aceeasi pagina) ca sa nu o mai traduca fratemiu in Bucuresti?

merci!

Mergi la inceput

Porumbita, noi am avut musafiri din RO in nov.2005 ultima data; am facut invitatia aici legalizata la primarie in romana si germana am trimis-o in RO si ei au mai legalizat-o si tradus-o(inca o data ca cica asa zice legea) la notar. Bani nu i-a intrebat nimeni de ei mi se pare musai 150 de persoana la el, se poate intimpla sa trebuiasca sa-i arate. Cu tradusul si eu am scris pe o singura pagina si in germana si in romana invitatia, daca ai nevoie de model da-mi un semn pe PM.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Porumbita, noi am avut musafiri din RO in nov.2005 ultima data; am facut invitatia aici legalizata la primarie in romana si germana am trimis-o in RO si ei au mai legalizat-o si tradus-o(inca o data ca cica asa zice legea) la notar. Bani nu i-a intrebat nimeni de ei mi se pare musai 150 de persoana la el, se poate intimpla sa trebuiasca sa-i arate. Cu tradusul si eu am scris pe o singura pagina si in germana si in romana invitatia, daca ai nevoie de model da-mi un semn pe PM.
toate cele bune
narcisa

Prietena mea a venit de sarbatori si a facut la fel: cu invitatia trimis a de mine aici (pe o fata in .De, legalizata contra a 5 euro la Bürgeramt-ul de care apartin , si pe cealalta in .ro) a mai tradus-o si legalizat-o inca odata in .ro Ea a vnit cu avionul si la vama i-au citit-o fffffff atent! Dar nu au intrebat-o nimic de bani.

Si eu am un model de invitatie (nu stiu daca nu acelasi ca al Narcisei) asa ca daca ai nevoie............spune!

Mergi la inceput

Andreia, da eu am una refacuta un pic mai detaliat dupa modelul trimis de tine. Am mai scris niste paragrafe de legi si mentionari din invitatia care se da la Ausländeramt pt. 25€ de familie. Dar si numai a ta era super OK.
narcisa

Mergi la inceput