Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

N-am vazut nici o emisiune a acestei tipe dar am citit la coafor intr-o revista despre ea => nici nu vreau sa ma uit! si parca mai era una care tot asa nu-mi inspira simpatie: aia cu dieta faimoasa, am uitat cum o cheama!

Mihaela Tatu?

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Numai cand rade si mi se zburleste pielea....bih

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Nu, e falsa si enervanta.
Da, e frumoasa, insa... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by tinatache

quote:

N-am vazut nici o emisiune a acestei tipe dar am citit la coafor intr-o revista despre ea => nici nu vreau sa ma uit! si parca mai era una care tot asa nu-mi inspira simpatie: aia cu dieta faimoasa, am uitat cum o cheama!

Mihaela Tatu?

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Sau Mihaela Radulescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sau poate teo trandafir?

quote:
Originally posted by catalynaa

quote:
Originally posted by tinatache

quote:

Mihaela Tatu?

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Sau Mihaela Radulescu?

Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tse

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

nu imi place, cand rade ma enervez.....

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu pot sa nu va pun si voua ce am citit in ultimul Catavencu:))

"Senzational! Andreea Marin e gravida! Pardon, asta s-a scris prin toate ziarele.Uimitor! Andreea Marin a strans fonduri pentru copiii din orfelinatele romanesti si europene. A, si asta se stie. Bine. Atunci...Andreea Marin a fost sprijinita in aceasta actiune de Ion Tiriac, iar de organizare s-a ocupat Dakino. Merde, si asta se cam cunoaste. Bine, nene, ia fiti atenti aici: toti cei care au pus umarul la aceasta actiune, inclusiv Ion Tiriac, sunt suparati muci pe AM. Motivul? Andreea a incercat sa-si asume toate meritele, omitand deliberat o gramada de multumiri. Mihaelei Radulescu, de ex., care a fost si gazda dineului caritabil, a incercat sa i-o traga trimitand faxuri in care nu pomenea de nici un fel numele ei. De draci, ca doar stiti ca si-asta sare repede la bataie, Raduleasca a amenintat ca, daca nu se revine asupra comunicatului, nu mai prezinta nici un dineu. Nu s-a revenit, dar de prezentat l-a prezentat pana la urma, nu se stie de ce(i-o fi pus Elan ceva de calmare in ceai). Iar reparatia a facut-o insusi Tiriac, in direct la TVR, dupa ce s-a uitat urat in ochii Andreei: "Vreau neaparat sa-i multumesc Mihaelei radulescu". Cat despre cei de la Dakino, care, repetam, au organizat evenimentul, si ei sunt morti de nervi fiindca, desi Andreiuta si-a calcat pe inim aei de zana si le-a multumit la sfarsitul teledonului, a facut-o tot ca si cum ea ar fi organizat totul. Dar Andreea Marin e gravida, deci trebuie s-o intelegem. S-a demonstrat deja stiintific, ca gravidele isi pierd din cand in cand uzul ratiunii."

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Asta ar calca pe cadavre cu zambetul pe buze, numai ca sa isi atinga scopul!De cand era mica , de cand prezenta Piticot la TVR Iasi, mi s-a parut prefacuta...Atata teatru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

E, lasa.
Poa' sa calce, la cit a demonstrat ca poate sa "emita" din creierasul ei propriu, nu e periculoasa.....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

azi am intilnit-o la coafor.BLEAH!!!!
nu va imaginati ce accent de moldoveanca are, si cit se chinuie sa vorbeasca fara. apoi cit a stat juma de ora, a vorbit la telefon, urlind, si rizind in gura mare, ca sa stie tot coaforul cine vorbeste. a repetat de mii de ori STEFFAN, ca sa stim ! ca sa nu credem cumva ca ziarele ar minti. imbracata banal, cu cizme ieftine in picioare, la fel si poseta.total fara gust.
a comentat ce a vazut in revista VIVA, habar nu am ce scria, cu toate ca eram un scaun linga altul, dar ma obosise de cit vorbise la telefon, urlind.
a fi vedeta cred ca presupune si sa stii sa te comporti in public, sa stii sa te imbraci, si mai ales as sfatuii sa invete sa vorbeasca. s-a pisicit oribil!!!!!cit a vorbit la telefon! apai cine seamana se aduna.

Mergi la inceput