Va place Andreea Marin?
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by lucas
azi am intilnit-o la coafor.BLEAH!!!!
nu va imaginati ce accent de moldoveanca are, si cit se chinuie sa vorbeasca fara. apoi cit a stat juma de ora, a vorbit la telefon, urlind, si rizind in gura mare, ca sa stie tot coaforul cine vorbeste. a repetat de mii de ori STEFFAN, ca sa stim ! ca sa nu credem cumva ca ziarele ar minti. imbracata banal, cu cizme ieftine in picioare, la fel si poseta.total fara gust.
a comentat ce a vazut in revista VIVA, habar nu am ce scria, cu toate ca eram un scaun linga altul, dar ma obosise de cit vorbise la telefon, urlind.
a fi vedeta cred ca presupune si sa stii sa te comporti in public, sa stii sa te imbraci, si mai ales as sfatuii sa invete sa vorbeasca. s-a pisicit oribil!!!!!cit a vorbit la telefon! apai cine seamana se aduna.
Esti de coma!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Chuny spune:
Originally posted by ...
azi am intilnit-o la coafor.BLEAH!!!!
nu va imaginati ce accent de moldoveanca are, si cit se chinuie sa vorbeasca fara.
Nici mie nu imi place Andreea Marin ...dar nu pot sa nu zic: Ce-ai fă cu accentul moldovenesc ? E subiect de bârfa sau ce ?
lucas spune:
nu am nimic cu accentul moldovenesc, si nici cu moldovencele, no ofence, problema e ca uneori ne chinuim sa parem ceea ce nu suntem!
daca ai accent este ok, pastreaza-l, foloseste-l, dar fii naturala.despre asta era vorba. si nu despre a jigni pe cineva.
nu este o rusine, cred ca din contra pentru ea este!!!
denizel spune:
Eu nu sunt fana doamnei cu pricina (recunosc doar ca e frumoasa).
Totusi, orice ar face nu e bine. Daca ar fi vorbit cu accent moldovenesc, am fi comentat ca vezi doamne nu e in stare sa se mai "stileze" si ea. Daca incearca sa-si ascunda accentul, de ce pozeaza in ce nu este...
cat despre faptul ca avea cizme si poseta ieftine, chiar ca mi se pare exagerare. De unde stim noi cat au costat incaltarile femeii?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ooana spune:
Andrea Marin e o femeie frumoasa, e o femeie aranjata...dar nu-mi place si poate asta se datoreaza timbrului vocal care ma duce de ficare data cu gandul la un om lingusitor. Poate ca ma insel?!?! Poate ca nu?!?!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
corinadana spune:
quote:
Originally posted by ingerashquote:
Originally posted by corinadana
Pai se vorbea de A. Marin parca n subiect. Si la astia Mutu, Guta se poate raporta dpdv financiar, si n ar fi rau sa ajunga ca si ei, nu?
Corinadana mama de Raluca
si crezi ca succesul estre reprezentat numai de finante? ti-ar placea sa iti dai seama intr-o zi ca fiul/fiica tau/ta e plin/-a de bani dar n-are habar niste simple chestii de cultura generala?
si aici ma refer mai ales la Mutu si <<declaratia>> lui despre Harap-Alb
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ingerasule noi locuim in SUA si mai toti pe aici nu cam au cultura generala cum zici tu au in schimb slujbe f bune unde fac multi bani si au o viata supercivilizata.
Si te intreb eu pe tine crezi tu ca sufera pe chestia asta?!
Corinadana mama de Raluca www.ralucaostoia1.exploretalent.com
corinadana spune:
quote:
Originally posted by denizel
Eu nu sunt fana doamnei cu pricina (recunosc doar ca e frumoasa).
Totusi, orice ar face nu e bine. Daca ar fi vorbit cu accent moldovenesc, am fi comentat ca vezi doamne nu e in stare sa se mai "stileze" si ea. Daca incearca sa-si ascunda accentul, de ce pozeaza in ce nu este...
cat despre faptul ca avea cizme si poseta ieftine, chiar ca mi se pare exagerare. De unde stim noi cat au costat incaltarile femeii?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Bravo Denizel! De cate ori te am intalnit aici pe forum ti am citit cu placere raspunsurile. Esti o persoana echilibrata!
Si o intrebare: de ce trebuie pe noi romanii sa ne frece tot timpul capra vecinului????
Corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
ingerash spune:
quote:
Originally posted by corinadanaquote:
Originally posted by ingerashquote:
Originally posted by corinadana
Pai se vorbea de A. Marin parca n subiect. Si la astia Mutu, Guta se poate raporta dpdv financiar, si n ar fi rau sa ajunga ca si ei, nu?
Corinadana mama de Raluca
si crezi ca succesul estre reprezentat numai de finante? ti-ar placea sa iti dai seama intr-o zi ca fiul/fiica tau/ta e plin/-a de bani dar n-are habar niste simple chestii de cultura generala?
si aici ma refer mai ales la Mutu si <<declaratia>> lui despre Harap-Alb
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ingerasule noi locuim in SUA si mai toti pe aici nu cam au cultura generala cum zici tu au in schimb slujbe f bune unde fac multi bani si au o viata supercivilizata.
Si te intreb eu pe tine crezi tu ca sufera pe chestia asta?!
Corinadana mama de Raluca www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Corina, ceea ce am zis eu nu am vrut sa sune a rautate; mie de exemplu imi place sa am ce vorbi cu o persoana, despre o carte, un film bun, etc
degeaba are bani & avere daca nu stie sa schimbe doua vorbe cu mine, cat despre manelisti, la verisoara mea in bloc locuieste una & verisoara mea a ajuns astfel sa o cunoasca. nu vreau sa iti spun ce limbaj foloseste & ce comportament are, in ciuda faptului ca are bani. si nici foarte civilizata nu este (chefuri si batai cat cuprinde cand ti-e lumea mai draga ) totusi, ca sa fiu sigura ca ne intelegem, asta nu inseamna ca toti manelistii sunt la fel.
In opinia mea banii nu sunt totul & nu arata ce fel de persoana esti
iulia_b spune:
Parearea mea ca un om care trece printr-o facultate pe care a facut-o pt ca intradevar a vrut sa o faca are un minim de cunostinte/cultura generale. Si un om calificat, bine pregatit, scolit are si o rasplata pe masura, daca i se da sansa sa se afirme si daca nu se multumeste cu cele 8 ore regulamentare de servici.
Slujbe bune si f bine platite...depinde la ce te raportezi, ce scara folosesti...
Este un pericol pt copiii nostri sa le spunem ca anii de scoala nu conteaza, ca o carte citita nu conteaza si sa-i trimitem pe maidan la forbal sau sa le cumparam orga si sa-i facem manelisti.
Cred ca avand o asemenea atitudine nu vom progresa niciodata. Nu vom avea medici pregatiti, profesori etc...oameni cu care sa iesim in fata..
Sunt puncte de abordare diferite...Andreea Marin este o persoana cunoscuta ca si M.Radulescu sa, cu plusuri si minusuri, ...dar de aici pana la a le oferi exemplu pt copiii mei...prea mare tam-tam pt nimic...parearea mea desigur.
Si sa comentez ce pantofi poarta s.a...mi se par copilarii...
denizel spune:
Corinadana, !