Va place Andreea Marin?
intr-o vreme ma uitam la surprize...acum ma uit doar cum o mai imbraca doina levintza pe andreea marin.
imi place de ea cum arata dar atat nimic mai mult....
voua ce impresie va face?
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
Raspunsuri
Victoria spune:
Nu imi place de ea. Arata bine, dar in rest...citeste desfasuratorul. Nu am vazut-o niciodata vorbind liber, schimband idei, spontana.
De fapt, ce ma enerveaza la ea e ca vorbeste in emisiunea ei ca si cum s-ar adresa unor copii de 5 ani - intonatie, mimica, tot...Si poate de aia si are emisiunea aia succes - am citit undeva un studiu, facut de americani, ca orice speech sau spectacol destinat publicului larg trebuie facut la nivel de intelegere copil de 8 ani
V
veni, vidi, Victorie!
giulianne spune:
Nu imi place.E prea falsa.In schimb emisiunea face fericiti multi oameni,iar pt. asta primeste o bulina rosie,sa zicem. RAMONA MAMI LUI DENISSI GIULIA
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Nu imi place de ea. Arata bine, dar in rest...citeste desfasuratorul. Nu am vazut-o niciodata vorbind liber, schimband idei, spontana.
De fapt, ce ma enerveaza la ea e ca vorbeste in emisiunea ei ca si cum s-ar adresa unor copii de 5 ani - intonatie, mimica, tot...Si poate de aia si are emisiunea aia succes - am citit undeva un studiu, facut de americani, ca orice speech sau spectacol destinat publicului larg trebuie facut la nivel de intelegere copil de 8 ani
V
veni, vidi, Victorie!
Ba eu am vazut-o, spunea niste minunatii... Era clar ca nu citea de pe promter ca erau prea gogonate.
Cat despre imbracaminte mie mi se pare ridicol sa apari imbracata asa, cand de multe ori in emisiune e vorba de oameni necajiti, care abia traiesc de pe o zi pe alta, iar ea se afiseaza vaporoasa, cu rochii care probabil costa cam cat venitul unuia dintre invitati pe 2-3 ani. E lipsit de bun simt (tot ce e posibil ca asta sa nu fie vina ei, ci a realizatorilor).
Elise spune:
Nici mie nu-mi place: e FALSA.
Poate mai bine ca e asa...pentru ca am vazut-o la un moment dat inainte de emisiune, cum pregatea ea toate cele pe acolo si se ratzoia la cameraman... ziceai ca a venit direct din camp, de la sapa.
Asa ca mai bine falsa, asa.
Dar oricum, nu-mi place.
Elise
korinna spune:
Nu-mi place sub nici o forma.E asa falsa..lingusitoare..Proasta clar nu-i..ca nu ajungea aici...insa e persoana respingatoare.Mi-e urata emisiunea ei..si se imbraca prea extravagant..nepotrivit in legatura cu tematica necajita a emisiunii.Parca e la o serata la Paris!
krelia spune:
Mult prea PISICOASA pentru o persoana publica....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
mamaruta spune:
Proasta nu e... ca nu ajungea aici. Ce logica e asta Corinuta, de parca toti moderatorii is brici.
Mie imi place de ea atat timp cat tace.
Dar vad ca avida e lumea de barfe, shmenuri, shushanele.
http://community.webshots.com/user/mamaruta105
joker spune:
e falsa, se forteaza prea mult si are un ras impostat....uneori am senzatia ca nici sa citeasca desfasuratorul nu prea ii mai place...In spatele figurii blande si a comportametului accesibil se ascunde o sila imensa si o mandrie nemasurata si, as zice eu, nefondata
Joker...mama de ied zapacit
daniela_daneza spune:
Subscriu la toate parerile anterioare.NU IMI PLACE .Prea se alinta si se maimutareste .E mai mult decat perversa.Si vb.unei fete de mai sus prea ii crede pe cei carora l-i se adreseaza handicapati, dupa modul cum le vorbeste.Toaletele imi plak , dar nu mereu.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"