Va place Andreea Marin?
Raspunsuri - Pagina 2
Oana spune:
La fizic mi se pare draguta, dar ca persoana nu imi place din acelasi motiv spus si mai sus: este falsa. Si daca la multi li se pare acelasi lucru atunci inseamna ca asta e adevarul. Nu e deloc naturala, spontana. Si prefacatoria asta o strica.
Acum ca e si gravida cu Banica probabil ca nu o sa o mai vedem prea des pe la tv, deci cred ca am scapat si de surprize. Sau mai stii?...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
carmenp spune:
ma tot intreb daca genu` asta de subiect nu contravine regulamentului, acu` daca mi-o iau, mi-o iau... am cunoscut-o pe cind eram studenta, prietenul ei de pe vremea aceea era in gasca noastra, gasca de chefuri, el nu ea... mindra si cu nasu` pe sus, nu era prea agreata. sincer, eu o apreciez pentru ceea ce a ajuns, pentru ca este genul acela de femeie care-si atinge orice tel propus, eu n-am fost in stare niciodata...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by gangurici_licuriciquote:
Originally posted by Victoria
Nu imi place de ea. Arata bine, dar in rest...citeste desfasuratorul. Nu am vazut-o niciodata vorbind liber, schimband idei, spontana.
De fapt, ce ma enerveaza la ea e ca vorbeste in emisiunea ei ca si cum s-ar adresa unor copii de 5 ani - intonatie, mimica, tot...Si poate de aia si are emisiunea aia succes - am citit undeva un studiu, facut de americani, ca orice speech sau spectacol destinat publicului larg trebuie facut la nivel de intelegere copil de 8 ani
V
veni, vidi, Victorie!
Ba eu am vazut-o, spunea niste minunatii... Era clar ca nu citea de pe promter ca erau prea gogonate.
Cat despre imbracaminte mie mi se pare ridicol sa apari imbracata asa, cand de multe ori in emisiune e vorba de oameni necajiti, care abia traiesc de pe o zi pe alta, iar ea se afiseaza vaporoasa, cu rochii care probabil costa cam cat venitul unuia dintre invitati pe 2-3 ani. E lipsit de bun simt (tot ce e posibil ca asta sa nu fie vina ei, ci a realizatorilor).
Ganguriciul
Sunt axacte de aceeasi parere: se mirolaie mult prea mult iar la capitolul imbracaminte...ce sa mai spun Oamenii aia sunt atat de amarati, iar ea se crede Alba ca Zapada sau mai stiu eu ce printesita
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
norocuta spune:
De ea personal nu imi place si, parca din ce in ce mai mult dezamageste dand "de lucru" ziarelor de scandal... DAR admir ideea emisiunii, mai ales cand vad oameni fericiti, oameni ce nu sperau vreodatata ca destinul le poate aduce si "bine".
Nu stiu cine e "creierul" emisiunii...asa ca daca e Andreea...pot sa-i dau o bila gri, nu chiar asa de neagra...la cate lichele sunt media romaneasca, care "cad in picioare" din orice pozitie...
Briantis spune:
Nu-mi place deloc .E falsa .Ma enerveaza oamenii care se mataie ,se alinta ,sunt ridicoli .
Mama lui Andreiutzu
daniela_b spune:
sora mea seamana (fizic) cu Andreea Marin, de zici ca-s surori gemene. Anul trecut de ziua ei, cind a suflat in luminarile de pe tort si-a pus dorinta sa nu mai semene cu ea. Noi am fost cu totii de acord, asta spune tot despre zina
In rest, e perfecta.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
katalina spune:
Si ca sa fie si cineva contra:DA mie-mi place: ca e ambitioasa, desteapta...si moldoveanca
si nu-mi place ca intr-una o copiaza pe Mihaela Rdulescu: si-a luat aia motocicleta,hop si ea ,da' ea si-a tras si niste poze in costum de piele calarind motocicleta,s-a facut Mihaela bruneta,hop si ea...si tot asa...
Catalina, ROBERT si CATALIN
gabibarta spune:
nu imi place. E mai finuta decat raduleasca, dar tot nu-mi place.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006