Va place Andreea Marin?
Raspunsuri - Pagina 3
cait spune:
E atat de falsa..La fizic arata bine dar in rest e prea mandra, ca sa nu mai vorbesc de toata maimutareala pe care o face in timpul emisiunii.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
denizel spune:
Are bratze nashpa de tot. Ii cam atarna tricepsu'.
Poate ar fi bine sa faca schimb de exercitii cu Raduleasca.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ingerash spune:
nu o suport . de Radulescu in schimb imi place
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
corinadana spune:
Dar ce! E deja un pic gravida??? Si mai am o intrebare! Ea nu i mult mai inalta ca si Banica??? Raspundeti mi si mie ca nu mai pot dormi noaptea linistita fara raspunsul a ceste intrebari
ingerash spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Dar ce! E deja un pic gravida??? Si mai am o intrebare! Ea nu i mult mai inalta ca si Banica??? Raspundeti mi si mie ca nu mai pot dormi noaptea linistita fara raspunsul a ceste intrebari
cik e gravida ...
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
flavia maria spune:
si eu am citit unedeva ca e gravida..acu' numa ea stie
mama lui bebita(29.05.2004)
alexa si mami spune:
da, cind tace. in rest o prefacuta de zile mari.
asa indirect, sorana de la asia care e verisoara cu banica, a zis ca ccc cam e gravida, in 2 luni.
ALEXA
daniela_b spune:
abia asta ar fi interesant la ea, ca e gravida, daca e gravida, o trec la preferate
toate mamele sint dragutze!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii