Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Si de ce ar fi rau ca acesti oameni sa le fie modele copiilor nostri?!
Sunt cumva infractori sau mai stiu eu ce?!

Corinadana mama de Raluca

eu sincer nu stiu daca Mutu sau Guta sunt bune exemple...cel putin daca as avea eu copii si ei i-ar vedea pe oamenii astai ca exemple

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai se vorbea de A. Marin parca n subiect. Si la astia Mutu, Guta se poate raporta dpdv financiar, si n ar fi rau sa ajunga ca si ei, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by ingerash

quote:

Si de ce ar fi rau ca acesti oameni sa le fie modele copiilor nostri?!
Sunt cumva infractori sau mai stiu eu ce?!

eu sincer nu stiu daca Mutu sau Guta sunt bune exemple...cel putin daca as avea eu copii si ei i-ar vedea pe oamenii astai ca exemple

eu stiu sigur. sunt niste exemple execrabile. nimeni nu vrea un astfel de exemplu ptr copilul lui. sau cel putin ar trebui sa nu vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nu imi place. Mi se pare o prefacuta. Ca fizic e "bunutza" ca sa zic asa .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Mi se pare frumoasa dar inexpresiva. In emisiune pare ca nu gandeste deloc , totusi daca o vezi intr-un interviu iti dai seama ca e o tipa inteligenta. Din cate am auzit, in viata de zi cu zi e o persoana corecta si cu bun simt. In ceea ce priveste tinutele din emisiune , mi se par mai potrivite pe o nasa mare de la sat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:

Pai se vorbea de A. Marin parca n subiect. Si la astia Mutu, Guta se poate raporta dpdv financiar, si n ar fi rau sa ajunga ca si ei, nu?

si crezi ca succesul estre reprezentat numai de finante? ti-ar placea sa iti dai seama intr-o zi ca fiul/fiica tau/ta e plin/-a de bani dar n-are habar niste simple chestii de cultura generala?

si aici ma refer mai ales la Mutu si <<declaratia>> lui despre Harap-Alb

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanuska spune:

E oribila , e falsa nu pot sa ma uit nici la ea nici la emisiunea ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Nasoala, falsa, proasta, ingamfata, emisiune de kk, ras oribil, porumbei pe gura dar arata bine...dupa parerea mea, etc

Vera, mama Iuliei Maria(17 octombrie 2005)

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bai nene, dati-mi voie sa va zic: dar ce va mai place sa barfiti!!!! sunteti si amuzanti... unul ca-i place, altul ca nu-i place/// mie imi pare ca cei mai multi au zis ca e falsa... dar se tine tare... nu plange... ca are numai emisiuni lacrimogene.. am inteles ca se drogheaza... rectific... ia calmante... sa se tina tare!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

N-am vazut nici o emisiune a acestei tipe dar am citit la coafor intr-o revista despre ea => nici nu vreau sa ma uit! si parca mai era una care tot asa nu-mi inspira simpatie: aia cu dieta faimoasa, am uitat cum o cheama!

Mergi la inceput