Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Nuuuuuuu!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

Mie nu imi place de Andreea a lui Marin. Si din pacate sint barbat, dar nu imi place. Arata ca orice femeie, dar nu ma atrage deloc. Cind butonez telecomanda, si o vad pe TVR 1, nu stiu cum sa fac sa mut mai repede. Am vazut mii de femei care arata mai bine ca ea, dar care sint puse in umbra, din cauza celor ca ea, care se cred mari dive. Femeia pisicoasa este perversa (nu suport pisicile).
In ce priveste inteligenta, asta reiese din gafele pe care le face in emisiune. Ea isi da importanta mai multa decit ar trebui in cadrul propriei ei emisiuni. In emisiune vedeta trebuie sa fie invitatul, nu moderatorul si buzele ei tuguiate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

mie imi place!Mi se pare si frumoasa si desteapta si finutza.Poate se pisiceste cam mult,dar a facut si niste chestii super frumoase,se implica in multe actiuni caritabile-o sa spuneti ca numai pentru ai aparea numele in media,dar totusi se implica!Despre oricare alta vedeta s-ar putea spune aceleasi lucruri.Din cate tin eu minte,cand prezenta stirile era cu totul altfel,nu mai facea nimeni diabet de la ea.
Au fost multe subiecte pe forum legate de ea si sincer,mi se pare moda nationala sa nu-ti placa de ea,asa cum nimeni nu se uita la telenovele si nu asculta manele sau ceva de genul asta.Daca face ceva fain-e lingusitoare,daca nu e increzuta si egoista.Egal ce face e falsaCand a fost povestea cu sarcina pierduta-clar,o doare la basca,e perversa,face publicitate pe asa nenorocire..tin minte ca am citit niste comentarii aici pe forum de m-am crucit.Cand e acu gravida-o face sa fie in pas cu moda!
si tot asa..din epitete de astea nu se mai spala nici cu 7 ape,cu voi tot rau iese
zau asa,ce aveti oameni buni cu fata asta??????

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Am sa cad in pacatul forumistilor si am sa spun: sunt total de acord!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Si mie imi place!!!"Vulpea cind n-ajunge la struguri zice ca-s acri"

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

care struguri???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mie-mi place. si-mi plac toaletele ei!!!
probabil dat fiind faptul ca vad o emisiune cu ea odata la 2 ani deasta-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by nepotzica

care struguri???!!!

La strugurii aia yummy!!!

Corinadana mama de Raluca

Mergi la inceput

Unii dintre voi lasati invidia sa razbata?! Sau mi se pare mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Si ne mai miram ca "modelele" copiilor nostri sunt Andreea Marin, Mircea Radu (bre, scuze nu m-am putut abtine), Mutu, Guta...de ce nu, Irinel...ca nu citesc suficient, ca scriu perle la bacalaureat etc...
Dar toti stiu de noua tunsoare a lu' Mutu, rochia lu' Andreea, regimul "care le-a slabit pe Teo si Raduleasca"...s.a.
Mie mi se pare trist.

Mergi la inceput

Si de ce ar fi rau ca acesti oameni sa le fie modele copiilor nostri?!
Sunt cumva infractori sau mai stiu eu ce?!

Mergi la inceput