Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ingeras nu m am gandit la rautate din partea ta dar tin sa ti zic ca eu am intalnit o pe A. Esca la ambasada SUA. Si nu ma intreba cum a vorbit ea ca mi sterg moderatorii mesajul!!! Cu vorbitul eu zic ca tine de educatie.
Nu stiu exact cine i Guta, nici macar manele nu am ascultat, din cand in cand mai citesc despre acesti manelisti prin ziare pe net.
Julia nu m am gandit in nici un fel sa mi invat copilul ceea ce ai zis tu, eu am zis doar ca aici in SUA sunt oameni extrem de bine platiti ptr munca pe care o fac si au o viata civilizata (casa frumoasa, masina care nu i un lux cum inca mai e in tara, contul frumos nu li se face rau cand isi citesc facturile!!! ofera o viata copilului cum in tara nu i o poti oferi oricat ai dori) si hoops nici macar nu stiu unde i localizata Romania pe harta. Crezi ca sufera de chestia asta??? Iti zic eu NU. El e pregatit tare de tot in domeniul lui si asta ii da deschidere sa vada toata lumea asta chiar daca nu stie si una si alta.
Si zi mi si mie de un sportiv cu cultura gen! Ei n au timp de asta! Nadia c o stie si o admira o lume intreaga inca crezi ca are?

Corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Iulia un profesor in Romania e un om scolit cu multa cultura generala de ce oare nu duce un trai civilizat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

mie nu-mi place. am vazut-o in public,printre oameni obisnuiti, e falsa, cu nasul pe sus si cu aere de vedeta. in afara de fatza nu are nimic frumos, la corp arata chiar naspa, are fundul mare si pieptul mic; doar faptul ca e inalta o face sa para mai slaba, dar de fapt e chiar grasuta. si credeti-ma ca am vazut-o bineeee in locul in care eram era interzisa utilizarea tel mobile dar ea ciripea intr-una. cu toate ca nu pot s-o sufar o admir ptr ca ajuns unde a ajuns si chiar e fata desteapta.
acu, ca sa nu ziceti ca sunt rea hai sa luam si o alta vedeta pomenita aici A Esca - nici ea nu arata grozav dar e mult mai umana, nu degaja falsitate si se comporta ca o persoana obisnuita. nu am auzit-o vorbind prea mult dar nu parea analfabeta. era comunicativa si fara fitze.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by boo lina

mie nu-mi place. am vazut-o in public,printre oameni obisnuiti, e falsa, cu nasul pe sus si cu aere de vedeta. in afara de fatza nu are nimic frumos, la corp arata chiar naspa, are fundul mare si pieptul mic; doar faptul ca e inalta o face sa para mai slaba, dar de fapt e chiar grasuta. si credeti-ma ca am vazut-o bineeee in locul in care eram era interzisa utilizarea tel mobile dar ea ciripea intr-una. cu toate ca nu pot s-o sufar o admir ptr ca ajuns unde a ajuns si chiar e fata desteapta.
acu, ca sa nu ziceti ca sunt rea hai sa luam si o alta vedeta pomenita aici A Esca - nici ea nu arata grozav dar e mult mai umana, nu degaja falsitate si se comporta ca o persoana obisnuita. nu am auzit-o vorbind prea mult dar nu parea analfabeta. era comunicativa si fara fitze.

Ioana

Lina nu ti pot reproduce ce am auzit o pe A. Esca vorbind la ambasada SUA!!! E prea porcos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Am stat departe de subiectul acesta,dar cand am auzit de Esca,am luat foc,nu pot sa o suport.Mai bine ma opresc ,decat sa iau vreun advertisment sau badn.N-am chef.
Si sa fiu on-topic...A.Marin e frumusica,hai sa fim serioase,nu e urata.Si nu e grasa.Si mie mi se pare falsa.Nu-mi place cum se maimutareste cand vb.
Hai sa lasam femeile in pace,sa fim noi sanatoase

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Daca si A. Marin e grasa si nu i frumoasa sa ma bata cucu ca nu stiu ce sa mai cred.Gusturile nu se dicuta intr adevar!!! Ca i pisicoasa ca i altceva ok! Dar pana a zice ca nu i frumoasa sau ca are corp urat e caleeeeeeeeeeee lunga!

Corinadana mama de Raluca www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Vreau si eu sa raspund la intrebare, dar sa nu-mi datzi cu roshii in cap. Imi place Andreea, dar nu ma refer ca prezentatoare ci ca om. Am cunoscut-o personal, am fost prietene pina drumurile noastre s-au despartzit. E adevarat ca se mitzie, dar nu e falsa, asha vorbeshte ea, iar in ceea ce priveste cum se imbraca, la Iashi era foarte eleganta, cu haine de banutzi grei, nu cum am citit cu cizme si poseta ieftine. In schimb mie nu-mi place emisiunea pe care o prezinta.
Si daca e adevarat ca e insarcinata, atunci felicitari pentru bebelush, ca stiu ca ishi doreste mult un copil.
Am terminat, va rog sa nu ma lovitzi.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Mie imi place

Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Mie imi place f. mult... felicitari pt. ce a reusit in viata... Nu i-a fost usor...

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Nu pot sa o sufar..
Si nici la emisiune nu ma uit, mi se pare siropoasa si insipida.

Pe Esca am vazut-o la o emisiune a Circotasilor cum birfea o colega de servici (nu stia ca e on air, si era ceva inregistrat si redat pe satelit) si cum vorbea - era ceva de genul "se f.. castile astea", si de atunci nu mai are nici un credit. E ca tzatza Leana din deal.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput