Va place Andreea Marin?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

E cea mai nesuferita aparitie de la TV, nu o pot suferi, o falsa, plina de fitze, aere...iar cand ii aud rasul ala ipocrit mi se ridica parul in cap
Am vazut-o la Tv cand a prezentat nu stiu ce premii pe 1 martie...cuplul anului 2005 Andreea Marin si Banica jr., a fost de toata jena...parca sunt de multi ani impreuna ca sa merite premiul...bleah... oricum Banica era sictirit rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ce comice sunteti

Azi am auzit la tv intregul ei nume....Andreea Marin Banica
Am auzit ca nu e roz situatia lor.Nu ma bucur.Sa dea Domnul sa fie fericiti amandoi.Doamne fereste,n-am nimic de impartit cu ei.
Dar de ea,tot nu-mi place

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by alayna

Ce comice sunteti

Azi am auzit la tv intregul ei nume....Andreea Marin Banica
Am auzit ca nu e roz situatia lor.Nu ma bucur.Sa dea Domnul sa fie fericiti amandoi.Doamne fereste,n-am nimic de impartit cu ei.
Dar de ea,tot nu-mi place

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

De ce nu e roz situatia lor? Ca eu nu prea sunt la curent cu noutatile.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Am gasit un articol in ziarul Libertatea,de azi,13 martie.

www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=147007" target="_blank">Stefan si Andreea se cearta tot mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SAMURAYJACK23 spune:

Mie-mi placea la inceputurile ei la TVR -cand era la "Tara lui Piticot".Avea priza la copii si nu era falsa. Acum e cam multa pisiceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Nu imi place deloc. E falsa si are un zambet fortat mult prea evident. Ca sa nu mai zic de emisiunea ei "minunata".
Asta e doar o parere...si e a mea...

nunta mea

Maria si Razvan Mihai in burtica (28 sapatamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by alayna

Am gasit un articol in ziarul Libertatea,de azi,13 martie.

www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=147007" target="_blank">Stefan si Andreea se cearta tot mai des

pai nu mai inteleg nimic! articolul este din 20 martie. ei abia s-au casatorit . am citit un articol in ziar ca s-au casatorit in SUA. daca se cearta, de ce s-au casatorit?!?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Mie mi se pare josnica Andreea prin linguselile, zambetul fals, si toata gama de "dulcegarii"...Cred ca ar fi mai potrivita sa prezinte ceva emisiune pentru copii, ca acolo i-ar "tine" figurile. dar, sa te maimutaresti in fata unor oameni batrani, singuri, cu probleme, sa te mai si faci ca-ti pasa de ei...mi se pare ingrozitor!
Atata stupiditate nu am mai vazut! Pune niste intrebari la care saracul om poate raspunde numai cu "da" si "nu". Daca i-ar functiona cat de cat neuronul, s-ar vedea si pe ecrane!
Daca discutam despre tinuta, nu mai vorbesc! Pe jumatate goala, in niste rochii extravagante, sa fatzaie prin fata oamenilor ca si cum ar fi...
In fine...josnica si penibila! Eu as da-o afara din TV. Nu e locul ei acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Nu imi place. Se stramba prea mult , rade fals , pare cu nasul pe sus si are impresia ca e cea mai buna .Nu stie sa vorbeasca liber , fara desfasurator asa cum de exemplu o face Mihaela Radulescu sau alti moderatori.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_da spune:

Mie mi se pare un robot cu miscari, zambet, pozitii, gesturi toate studiate...nu e naturala. Tinutele nu se potrivesc cu emisiunea, nu stiu de ce Levintza pe care o admir extraordinar e de acord sa o imbrace asa.
Da bine pe sticla, e inteligenta, asta clar, barbatii insa ii alege prost. Insa asta nu e treaba noastra..:)
Ceea ce observ este ca persoanele de pe forum nu par a fi publicul ei tinta.

Mergi la inceput