gaurirea limbii pt. moda
Raspunsuri - Pagina 3
inaioana spune:
Adrienne, ...asta este. Eu m-am gandit ca atunci cand copiii mei vor fi adolescenti sa ma asigur ca stiu ca ii las sa isi faca orice (pentru ca oricum isi fac!) dar numai la un salon specializat. Merg eu cu ei , le dau semnatura, le platesc tot dar sa nu-si faca pe la prieteni sau in cine stie ce loc murdar. Importanta e igiena. Plus ca ...cum as putea sa le interzic cand tatal lor are tatuaj (si cred ca o sa-si mai faca) iar eu 4 gauri intr-o ureche si vizez dintotdeauna la o gaura in nas pe care nu mi-am facut-o pana acum de frica! (Dar tot mi-o fac pana la urma!!!)
Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
quote:
Originally posted by yank
Cred ca prietena lui e f incantata
Life`s a bitch and then you die
Da, pai asta cred ca e si motivul lui, real sau imaginar!
Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)
pozici
adrienne12 spune:
Dragilor am scris la alt subiect... duminica seara mi-a adus-o fiu-meu acasa pe fat. Cica au dat-o parintii afara din casa pt. ca si-a pus cercel in sorinceana, buza, nas. Eu am ramas afis. Fata e frumoasa foc, cum naiba poate sa-i placa sa arate asa, ca un peste cu cirligul in buza? Iar blegul de fiu-meu e absolut topit dupa ea. N-am putut sa n-o primesc i-am facut patul in alt dormitor ... in fine. A doua zi am incecat sa dau de ai ei. Dupa multe incercari am vorbit cu maica-sa care mi-a plins la tel. Nu a alungat-o pe fata ci numai a tipat la ea. Mi-a marturisit ca niciodata n-a ridicat vocea la ea si nu a avut vreo problema cu ea dar i s-a pus si ei pata cind a vazut-o venind acasa asa cum v-am zis si i-a zis vreo 2. fata sifonabila foc, si-a facut bagajele si a plecat. Mi-a zis ca sta citeva zile pina isi gaseste apartament de inchiriat. I-am explicat ca pt. inchiriat ii trebuie full time job etc, nu pare sa inteleaga. maica-sa a fost la ea la job sa o convinga sa vina acasa. A zis ca nu vine. Aseara cind am venit de la job i-am gasit pe ea si pe fiu-meu facind de mincare. Apropae ca am lesinat cind l-am vazut pe fiu-meu curatind ceapa dar i-am lasat in durerea lor. M-au invitat la masa. Gateste f. bine. Dupa care a spalat vasele. Mai, ma gindesc sa o tin pe ea si sa-l dau pe fiu-meu mamei ei...In fine, ce sa fac cu ea? Cum sa ii spun ca nu pot sa o mai tin?fata are 18 ani a termnat liceul anul trecut dar nu a mers la college. E frumoasa foc, inalta peste 1.70 si slaba bat. I-am zis de vreo3 ori ca ar trebui sa se faca model. Zimbeste, ride, e f.shy. Face croitorie, mincare, e talentata. Zice ca vrea sa devina fashion designer. Intrebari: cum poate o fata asa frumoasa sa nu-si dea seama ca arata ca dracul cu cirligele alea de peste in gura si in nasce sa fac sa o trimit inapoi la maica-sa?Ce sa fac sa-l fac pe fiu-meu sa termine cu ea? Nu ma intereseaza sa termine dar de cind e cu ea nu mai il intereseaza scoala, ori aici e problema.Va rog sfaturi
Lemoni spune:
adriane hai sa ne luam de mana ,la mine nu sa mutat inca dar nici mult numai are , ce ai mai facut intre timp ca a trecut ceva de cand ai pus subiectul?
printzesa spune:
adrienne....tocmai am vazut tema despre care se vb aici....am 17 ani si de 1 luna mi-am pus pierc sub buza,in dreapta...nu stiu de ce nu va lasati copiii sa-si puna un simplu cercel...ce e asa d grav? cum dvs purtati bijuterii,haine de marca,elegante etc...asa avem si noi dreptul la un cercel,respectiv pierc! intr-adevar se pot contacta boli,dar indrumati-i spre cabinete autorizate,ba mai mult MERGE-TI cu ei! daca le interziceti mai rau faceti (stiu din proprie experienta). am avut pierc in clasa a 7-a si parintii dupa 6 luni m-au pus sa-l scot. m-am conformat,ce era sa fac? sa plec de aksa?nu era o solutie..aveam 13 ani...acum am 17....parintii mei credeau k "imi vine mintea la cap" dar au vazut k nu a fost asa :p si...au acceptat. atat d mult imi doream pierc-ul acela mic incat 4 ani tot speram k voi mai avea: si IL AM!! acum pana si parintilor mei li se pare dragutz..cam atat...sper k nu am deranjat p nimeni cu "povestea mea"
Browneyes spune:
quote:
Originally posted by printzesa
adrienne....tocmai am vazut tema despre care se vb aici....am 17 ani si de 1 luna mi-am pus pierc sub buza,in dreapta...nu stiu de ce nu va lasati copiii sa-si puna un simplu cercel...ce e asa d grav? cum dvs purtati bijuterii,haine de marca,elegante etc...asa avem si noi dreptul la un cercel,respectiv pierc! intr-adevar se pot contacta boli,dar indrumati-i spre cabinete autorizate,ba mai mult MERGE-TI cu ei! daca le interziceti mai rau faceti (stiu din proprie experienta). am avut pierc in clasa a 7-a si parintii dupa 6 luni m-au pus sa-l scot. m-am conformat,ce era sa fac? sa plec de aksa?nu era o solutie..aveam 13 ani...acum am 17....parintii mei credeau k "imi vine mintea la cap" dar au vazut k nu a fost asa :p si...au acceptat. atat d mult imi doream pierc-ul acela mic incat 4 ani tot speram k voi mai avea: si IL AM!! acum pana si parintilor mei li se pare dragutz..cam atat...sper k nu am deranjat p nimeni cu "povestea mea"
Nu sunt de acord in totalitate cu ceea ce spui tu. Eu am 19 ani si abia acum cateva luni, ca rasplata pentru rezultatele foarte bune la scoala, mama a acceptat sa-mi faca pe plac si sa-mi pun pierce in nas. Desi am cercel in nas, e drept , unul de dimensiuni foarte reduse, discret si foarte greu observabil, nu sunt de acord cu cercei in limba, buric..etc... pentru mine a fost un simplu moft si pot spune ca deja m am saturat de el. Este bine ca gaura este foarte mica si nu se vede atunci cand il scot.
Eu nu as sfatui parintii sa isi lase copiii de capul lor. Este drept, avem dreptul sa alegem ce vrem sa facem, dar de cele mai multe ori alegerile facute de noi nu sunt tocmai bune. De aceea exista parintii, sa ne invete, sa ne protejeze, ca doar ne vor binele si nu sunt incuiati la minte daca ne interzic anumite lucruri.
Eu ii multumesc mult mamei mele ca a stiut sa ma educe si am ajuns acum asa cum sunt. Daca ma lasa de capul meu nu ajungeam pana aici...
Majoritatea fetelelor lasate de capul lor in ziua de azi fumeaza, beau, au scoala ca ultima prioritate , eventual mai fac si un copil , doi la varste fragede.
www.laurastoica.uv.ro -Site in memoria Laurei! (inca mai lucrez la el)
www.celinedion.myforum.ro - Forum Celine Dion-
http://360.yahoo.com/alex_andra0507 - My yahoo blog; you can read and comment
printzesa spune:
[/quote]
Nu sunt de acord in totalitate cu ceea ce spui tu. Eu am 19 ani si abia acum cateva luni, ca rasplata pentru rezultatele foarte bune la scoala, mama a acceptat sa-mi faca pe plac si sa-mi pun pierce in nas. Desi am cercel in nas, e drept , unul de dimensiuni foarte reduse, discret si foarte greu observabil, nu sunt de acord cu cercei in limba, buric..etc... pentru mine a fost un simplu moft si pot spune ca deja m am saturat de el. Este bine ca gaura este foarte mica si nu se vede atunci cand il scot.
Eu nu as sfatui parintii sa isi lase copiii de capul lor. Este drept, avem dreptul sa alegem ce vrem sa facem, dar de cele mai multe ori alegerile facute de noi nu sunt tocmai bune. De aceea exista parintii, sa ne invete, sa ne protejeze, ca doar ne vor binele si nu sunt incuiati la minte daca ne interzic anumite lucruri.
Eu ii multumesc mult mamei mele ca a stiut sa ma educe si am ajuns acum asa cum sunt. Daca ma lasa de capul meu nu ajungeam pana aici...
Majoritatea fetelelor lasate de capul lor in ziua de azi fumeaza, beau, au scoala ca ultima prioritate , eventual mai fac si un copil , doi la varste fragede.
ok...din moment ce parintii mei au vazut k nu e nik anormal intr-un cercel...e simplu:unii poarta bijuterii,eu pierc! asta esti tu! eu,pot sa zic k "am crescut nu numai dar in mare majoritate "de capul meu". Tzin sa evidentiez faptul k nu am 1,2 copii,nu fumez,nu beau,invat bine...care ar putea fi problema? ca o paranteza. saptamana trecuta nu am fost la scoala din cauza dirigintelui meu,care a indraznit sa comenteze la adresa piercului meu. i-am demonstrat ca nu e cum vrea el si..am adus-o p mama la scola sa clarifice situatia (si s-a si clarificat) intr-un final a inteles ca NIMENI nu e detinatorul adevarului absolut,nici macar EL! sincer,nu am crezut k mama mea ma va sustine si mai ales ca era recent operata. un simplu gest,a avut,are si va avea o valoare enorma pt mine,faptul k m-a sustinut!
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
PS. Bunica mea de 80 de ani, cand a venit din USA dupa 1 an, avea o pietricica pe dinte
n-am putut sa ma abtin
Pupicei, Ingeras 30+ Maya
ingeras26a spune:
Trebuie sa recunosc, daca mai citesc multe postari de genul celor de mai sus...o sa imi fac griji in legatura cu adolescenta dinainte sa nasc :)
Pupicei, Ingeras 30+ Maya
Delia21 spune:
Ingeras,m-ai facut sa rad in hohote.Nastere usoara si bebelina sanatoasa si norocoasa iti doresc!
Iar in ce priveste automutilarea de dragul de a fi privit....oarecum de ceilalti,hm...Scumpele mele sint sigura ca aveti prea mult timp liber si...stiti cum se spune :cine nu are probleme si le face.Stii ce cred ceilalti,chiar vreti sa stiti?Va zic eu scumpele:ca aveti probleme cu adaptarea,cu regulile in general,razvratite fara cauza,si imature,ca sa nu zic infantile.Si ce e asta domnle trebuie sa-ti pui metal in corp ca sa te simti pretioasa?Zau?O sa fii mai desteapta cu metalul ala,crezi?Parerea mea si nu doar a mea este ca-si fac piercing cei-cele care nu au cu ce altceva sa atraga atentia altora si care totodata au grave probleme de autorespect si de incredere,adica self-estim.Bine ,daca aveti mai putin de 20 de ani....se intelege si mai exista speranta ca va veti reveni pe parcurs.Eu am 27 de ani si am facut o gramada de tampenii in adolescenta.Deci nu sunt sfanta nu stiu care,dar cand nepoata-mea a vrut sa-si puna piercing,si are 13 ani,i-am spus sa aleaga intre cercel in nas si orele platite de mine la engleza si altelele,plus la chitara care urma sa vina,vacante si etc.Pai eu aici ma strofoc sa o pregatesc de un colegiu de 35 de mii de dolari pe an si ea sa-si puna piercing si....ce ar mai urma dupa,probabil niste droguri.Acuma fiti sincere,ziceti voi,prin ce se deosebeste o persoana care are piercing?Zice-ti-mi daca gresesc ca tot nu o sa va cred.Veti avea poate copii la randul vostru peste ani,si sa veniti atunci sa discutam,pana atuni,sa cresteti mari si intelepte.Adrienne,in locul tau as vorbi cu fata de la egal la egal,chiar cu riscul sa-i fiu dupa aia antipatica pentru o vreme.As asigura-o de la inceput ca-i vorbesc asa ca si cum ar fi fie-mea,nu o straina. I-as spune ceea ce noi,tu si eu stim deja:lumea functioneaza dupa niste reguli nescrise si cei care nu se adapteaza se exclud singuri.Cu toate ca traim in America,iti spun sigur ca mie una la aproape toate joburile eram intrebata daca am tatuaje sau alte chestii dintr-astea.Si aici stii bine ca nu-ti zice nimeni de ce nu te-a anjagat,ca sa nu te simti discriminat,dar discriminare exista peste tot.Plus ca ...cu cine te asemeni te vei si aduna.Mult noroc!