gaurirea limbii pt. moda
Raspunsuri - Pagina 2
ingerash spune:
mie sincer mi se pare o mare tampenie asta cu piercingul
dupa ce ca doare sa-l pui, dupa ce nu-ti mai place ce faci? te dai cu capul de pereti, il scoti si????? rramane gaura sau ce naiba?
asta cu tatuajul m-a tentat si pe mine, dar mi-as face unul temporar, pe timp da vara, nu unul adevarat. de unul adevarat nu mai scapi si iarasi nu stii ce sa faci dupa ce te plicitsesti de el. si ramai asa cu cine stie ce desen prostesc pe corp in veci. si te mai si doare, de nici nu vreau sa-mi inchipui.
eu nu sunt dispusa la asemenea chestii pe corpul meu
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
criss spune:
Buna seara,
Daca tot povesteati de Italia, am vazut si eu o emisiune anul trecut cum un baiat a murit de la hepatita galopanta in 24 de ore , luata de la un piercing facut in cine stie ce conditii.
Tot anul trecut s-a luat decizia ( in Italia) ca cei ce fac piercing la minori , fara a avea acordul parintilor , vor raspunde penal.
Acuma, fara sa va inspainant, este foarte periculos piercingul in limba, trebuie avuta o igiena fantastica, orice rana in gura poate usor sa se infecteze pentru ca este cald si umed...propice microbilor.
trebuie explicat copiilor, poate si inspaimantati...macar sa stie de frica.
Criss
Elise spune:
sincer... eu am avut cercel in nas cind aveam 18 ani (in limba nu, pentru ca nu aparuse moda inca).
Ai mei...s-au scandalizat si apoi m-au lasat in pace.
Mi-a trecut repede.
N-am copii.
Insa daca as avea si ar fi la fel de incapatinati ca mine, as sti ca isi pun cercel unde vor ei si daca ii las eu, si daca nu.
Si probabil as incerca macar sa ma asigur ca o fac in conditii de perfecta igiena - chiar sa le recomand o clinica - cel putin asa as avea "cit de cit" control ca nu se imbolnavesc.
Altfel, sint convinsa ca nu pot purta cercelul la infinit si ca e un moft de moment.
O sa si-l scoata, mai devreme sau mai tirziu.
Cum pentru mine lucrurile astea erau vitale in adolescenta, probabil si pentru ei sint.
Nu cred ca ar trebui sa le pretindem sa gindeasca asa cum gindim noi.
Elise
Veve spune:
Elise are dreptate.Fiecare generatie cu pasarelele ei.Asta e cool si nu vad cum ai putea convinge un adolescent ca de fapt nu e.Si poate chiar e ...Pot sa-nteleg un astfel de adolescent pen' c-am trecut si eu prin perioada asta;inca nu-s sigura c-am incheiat-o...Prin '87 mi-am triplat singurica gaurile in urechi;a urmat prin '93 cercelu-n buric(tot singura) si-a culminat in 2002 cu ala in nas.In urechi nu mai port decat o pereche,insa ceilalti sunt prezenti.Cu piercingurile am terminat sigur,inca nu-s convinsa despre tatuat..Si nu ma consider nici punkista,nici excentrica;dimpotriva!Mi-au placut mie astea,mi le-am facut si n-am regretat nici o secunda.Nu mi-as face nici o gaura nicaieri in alta parte,nu mi se pare cool sau ceva,insa cum m-am inteles pe mine,ii pot intelege si pe ceilalti care au astfel de preferinte...
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
craciunitza spune:
Nu mi se pare nici bun, nici rau, nici frumos si nici urat ca are sau nu cercel in limba. In locul tau m-ar ingrijora foarte mult faptul ca imaginea pe care o am despre copilul meu este deformata. Cercelul si-l scoate si trece dar, ce a fost in capul lui cand a facut asta, ramane.
PS. Bunica mea de 80 de ani, cand a venit din USA dupa 1 an, avea o pietricica pe dinte
Nu certati copiii cand viseaza!
Elise spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
PS. Bunica mea de 80 de ani, cand a venit din USA dupa 1 an, avea o pietricica pe dinte
ce bunica meseriasa ai.....
A mea s-a apucat de fumat, la 90 de ani - tigari ultraslim menthol, nu altceva, a zis ca toata viata ei s-a mentinut sanatoasa - macar acu' sa poata sa faca ce-i trece prin cap...
Si se fatzaia cu tzigara prin bucatarie si era foarte incintata... ca sta cu noi la o pipa
Elise
Mik spune:
Adrienne, eu i-as lua discret temperatura in fiecarea seara sa ma asigur ca e bine. Si i-as da pace ! Lasa-ti copilul sa se emancipeze !
Zilele trecute am lucrat cu un student pe care nu-l mai avusem in curs de 2 ani. Acum 2 ani era un tinar timid ca toata lumea, acum era clar foarte sigur pe el si cu un piercing "minunat" facut in buza de jos, intr-o parte. Nu era urit deloc !
Off topic : excelente bunici aveti Craciunitza si Elise !
Mik.
szivarvany spune:
Si io am vrut sa-mi pun cercei peste tooo si neaparat tatuaje, Doamne ce convinsa eram ca ma reprezinta, m-am oprit la 3 cercei in ureche, in nas si buric nu am apucat ca mi s-au format cicatrici cheloide de toata frumusetea. Dar nimic nu m-ar fi putut opri, nici pedepse, nici certuri, nimic.
Ce fain era in tinerete
Vroiam sa-mi fac toate astea din teribilism si convingerea ca asa mi-ar sta bine, asa m-ar place cei din gasca si altele de acest gen
Adrienne - ii va trece, spera doar sa nu-si faca altele, eventual spune-i ca-i ajunge acest piercing si sa nu-si mai faca altele, ii sta bine asta singur
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
lilach spune:
Colegele ficei mele au marea majoritate cercel in buric si la sprinceana, citiva cercei in urechi...
Acum fiica mea s-a oprit doar la trei gauri in ureche si sper din toata inima ca-i va trece ideea de a-si face tatoo.
Sotul meu a fost total impotriva sa-si faca inca o gaura in ureche sa-si puna cercel...doar dupa lungi insistente...si pot spune ca si eu l-am convins (i-am spus ca daca as fi mai tinara si eu mi-as face ). Dupa jumatate de an si facut inca o gaura in ureche...deci are 3 intr-o ureche si in cealalta doar una (deocamdata). Mie imi place cum arata.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
lorelei_19 spune:
Prietena mea are piercing in limba si mi-a spus cata durere a costat-o: vreo 2 zile n-a putut bea decat apa, iar vreo saptamana a sorbit doar supa. Sutn cativa ani de cand si-a pus piercing, iar acum se joaca prin gura cu bila aia, iar pe mine ma strange in spate cand o vad, brrrr.
Fiica mea are 14 ani si viseaza la un piercing la buric. i-am spus ca abia dupa 16 ani, mi se pare totusi mult prea mica acum.
Adrienne, nu mai ai ce face, a facut-o, gata, lasa-l in pace.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi