gaurirea limbii pt. moda
Daca acest subiect nu se incadreaza aici rog moderatorii sa-l mute. Nu stiu cum sa=i zic in romana ca pe vremea cind am plecat eu nu am vazut asa ceva si nici nu stiu daca in Romania exista asa ceva insa aseara l-am vazut pe fiu-meu ca avea ceva stralucitor pe limba! sa lesin! Eu stiam ca el e impotriva tatuajelor si a body piercing ca sa constat asemenea oripilitate!!! Voi cele mai tinere pe acest forum, aveti vreo explicatie de ce teenagerii fac asa ceva? Si mai ales cum as putea sa-l conving sa-si scoata timpenia aia din gura? Nici nu stiu cind si-a pus-o! Ma trec frisoane numai cind ma gindesc cit o fi durut! Nu putea sa-si faca naibii parul verde sau sa-si puna un cercel, bijuterii, ceva ce nu dauneaza sanatatii... si daca nu i-am spus.. de la 15 ani ii tot recit...
Raspunsuri
michelle7 spune:
adrienne lasa-l in plata Domnului ca nu e nici prima nici ultima persoana care isi pune cercel in limba. Macar fi multumita ca nu e ceva ce se vede.
La ce foloseste? habar nu am desi am auzit ca e folositor " in asternuturi".
PS. Cica nu doare deloc aplicarea cercelului
olim spune:
Slutari.
Pe mine ma ingrozeste aceasta idee.
Sora mea pe la 15 ani, acum are 17, ma tot batea la cap sa o las sa isi bage un cercel de asta in limba.Eu i-am spus clar ca nu, iar sotul ii spunea ca dac o face, poate sa uite de noi, ca nu ii mai trimitem nimic.
Si chiar atunci era o emisiune la italieni ci piercing, tatuaje, si borbea despre persoane care au murit de la asta, si de atuci nu a mai deschis acest subiect.
Mie personal mi se par oribile.Eu chiar nu mai inteleg ce au copii astia in cap in ziua de azi
Nu cred ca iti ieste foarte usor, dar eu cred ca trebuie sa discuti cu el si sa il faci sa inteleaga ca ii poate dauna sanatatii.
Multa bafta sa ai.
Eu de multe ori, sincera sa fiu ma gandesc daca sa facem sau nu copii, ca mai noi doar surpeize de acest gen ne fac.Doamne fereste de mai rau, daca chiar poate fii mai rau.
Mult noroc si multa putere de convingere sa ai.
corinadana spune:
Adrienne asta sa fie singura problema cu fiul tau!
Eu sa stii am vazut aici si mai rau: gaura in ureche de puteai baga degetul prin ea!!!! Asta da oribil!
Corinadana mama de Raluca
devylla spune:
Pe la 15 ani am avut si eu tentative dastea....Ce sa iti spun sincer acuma nu ai ce sa ii faci...trebuie sa il lasi pana cand isi da seama singur ca e ridicol...acuma e euforia...si ce sa iti zic...tocmai vorbeam zilele trecute cu o prietena si-mi zicea ca nu mai are timp de facultate si ca isi ingheata anul...dar ca se duce sa isi puna cercel in limba...de cercei avea timp...si acuma are o varsta cand totusi se presupune ca ai iesit din adolescenta si ca ai revenit cu picioarele pe pamant...da se pare ca nu si in cazul ei.
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
vikinga spune:
Si pe aici e moda asta la tineri Pe mine ma ingrozesc cerceii aia in sfircuri brrrr. Vara tot ii vezi la plaja. Adrienne sfaturi.. de unde! Ar fi cea mai mare descoperire un set de reguli si sfaturi pt parinti ca sa-si convinga adolescentii sa faca sau sa nu faca una alta in goana asta pt a fi cit mai cool.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
amuleta spune:
Am vazut o fatuca din asta acum vreo doi ani, se gaurise cu vreo doua saptamini in urma si o cam durea. Cind ma uit, iesea puroi de pe linga bulina aia. I-am spus sa si-l scoata, ea nu voia, cica sa-i dau antibiotice. Dupa o saptamina de antibiotice avea si puroi in limba si diaree de la antibiotice. Pina la urma si l-a scos, cu regrete. Fite, nu te irita prea tare, ca astia-s berbeci la virsta asta.
Hanuska spune:
adrienne tentative din astea am avut si eu in adolescenta si cu piercinguri si cu tatuaje , din pacate tatuajele mi=au ramas , iar pt piercing pot sa te linistesc mentionand ca daca sunt date intr-un salon de specialitate nu exista riscuri . In curand o sa se plictiseasca de el ai sa vezi, nu te impacienta .
Si o sa isi dea seama ca nu a meritat durerea si sa stea nemincat 2 zile pt ca a avut limba inflamata (proprie experienta)
CristinaT spune:
quote:
Initial creeata de adrienne12
Daca acest subiect nu se incadreaza aici rog moderatorii sa-l mute. Nu stiu cum sa=i zic in romana ca pe vremea cind am plecat eu nu am vazut asa ceva si nici nu stiu daca in Romania exista asa ceva insa aseara l-am vazut pe fiu-meu ca avea ceva stralucitor pe limba! sa lesin! Eu stiam ca el e impotriva tatuajelor si a body piercing ca sa constat asemenea oripilitate!!! Voi cele mai tinere pe acest forum, aveti vreo explicatie de ce teenagerii fac asa ceva? Si mai ales cum as putea sa-l conving sa-si scoata timpenia aia din gura? Nici nu stiu cind si-a pus-o! Ma trec frisoane numai cind ma gindesc cit o fi durut! Nu putea sa-si faca naibii parul verde sau sa-si puna un cercel, bijuterii, ceva ce nu dauneaza sanatatii... si daca nu i-am spus.. de la 15 ani ii tot recit...
Buna, sunt sigura ca daca va exista o solutie tu o sa o gasesti. Sa ne-o spui si noua
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
super mami spune:
De durut nu cred ca doare, eu mi-am pus unul in buric singura cand aveam vreo 16 ani. Vorbeam la telefon si cu un ac de siringa...facui o gaura in care am introdus inelul.
Am mai gaurit si vreo doua prietene ca sa ne asortam.
Si totusi suntem normale....acum...dupa vreo 10 - 15 ani.
Din pacate si eu am vazut emisiuni de genul celor de care zice Olim. Asa ca n-ar fi rau sa aveti o discutie mai serioasa.
De facut...daca vrea el o sa-si faca, dar macar sa-i fie clar ca trebuie sa mearga in anumite locuri, unde totul e steril ....sa nu-i treaca cine stie ce minuni prin cap.Cred ca ai un soc, eu sper ca macar sa ma informeze inainte sa faca astfel de modificari. Macar un bilet pe usa sa-mi lase "mami sunt la tatuaje..."
Pai ma omoara altfel.
E adevarat ca sunt lucruri mult mai grave....Doamne fereste.
Vorba fetelor...asta sa fie cea mai mare problema.
Sincer te inteleg, sper sa ajungeti la o intelegere.
Lasa ca trec anii astia repede si se rezolva.
Poate daca in urmatorii ani ar avea o preocupare care sa-i ocupe muuullllttttt timp...scapi mai usor. Un sport spre ex.
Zic si eu.
Succes si bea un ceai fierbine, fa un dus si dupa stati de vorba.
Cu nervi la varsta asta nu prea rezolvi nimic. Pe o parte le intra, pe alta le iese.
Alexandra si Isabelita Isabel