gaurirea limbii pt. moda
Raspunsuri - Pagina 4
Browneyes spune:
Bine spus, DElia!
www.laurastoica.uv.ro -Site in memoria Laurei! (inca mai lucrez la el)
www.celinedion.myforum.ro - Forum Celine Dion-
http://360.yahoo.com/alex_andra0507 - My yahoo blog; you can read and comment
cristina1974 spune:
Eu am fost rebela tare toata viata mea, mai ales in adolescenta. Mi-am pus singura cercelus in buric,mai multi in ureche.....spre disperarea alor mei.Acu',ei nu mai zic nimic, nu e ceva urat, chestia aia arata bine,e discreta,e frumoasa, ce mai .....Ma felicit insa ca nu mi-am gaurit alte parti ale corpului,si mai ales ca m-am linistit ,in sfarsit, cu tatuajul, ca tare ma manca undeva intr-o perioada.....
Acu',la sala de fitness cand ma duc,mai vad pe unele de-o varsta cu mama mea,deci la vreo 53 de ani, cu cate un tatuaj nebun cu Elvis sau Beatles,facut pe vremea cand erau domnisoare.....si mi se face rau.E groaznic,fetelor..... Nici aici nu te angajeaza nicaieri daca ai tatuaje in locuri vizibile,sau pierce-uri din alea nebune.hai, un cercelus mic il mai dai jos,da' ce te faci cu ditai gauroiul din ureche, de trece metroul pe acolo fara probleme?????? Sau cu o oribilitate de tatuaj,din 1900 toamna,pe care daca vrei sa il scoti, ramai cu cicatrici de la laser,iar laserul ala e scump de-ti vine sa-ti dai palme.....
Fetita mea are doar patru ani, si mai astept una, in vreo doua saptamani,daca vrea ea sa stea...... si ma gandesc deja daca oi putea sa le tin pe amandoua la un nivel cat de cat al decentei,.....cred c-as muri s-o vad pe fii-mea cu sapte cercei mai stiu eu pe unde,si cu vreo doua tatuaje.......
36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
Ramonika spune:
desi nu-s asa de batrana, sau demodata, cum sa zic, mi se pare o mare tampenie chestia cu cercelul in limba... mai ales in limba... hai, in buric, in spranceana, parca mai merge, dar chiaar in limba. cred ca e foarte dureros si jenant pt cand mananci.
problema e ca degeaba incerci sa le deschizi okii, ei tot nu vor asculta de nimeni pana la varsta la care vor regreta ce au facut.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
mstef spune:
Aveti dreptate ca nu asculta nimic.Sotul meu i-a spus Alexandrei (fata noastra de 14 ani)ca daca isi face piercing in limba (cum ne spunea ca are de gand), el pleaca de acasa. Si dupa vreo doua saptamani a venit cu piercing sub buza de jos.Arata de parca i-a iesit un neg sau o buba!Si sotul meu cand a vazut-o, s-a facut ca pleaca de acasa.Bineinteles ca si l-a scos imediat, ca e moarta dupa el chiar daca ea nu stie si se cearta zilnic cu el.Dar au urmat o gramada de lacrimi si tipete prin casa.Pe mine nu ma deranja atat de tare, dar el e mai transant cu chestiile astea.Si eu ma gandeam ca o sa-i treaca si o sa si-l scoata singura cand se maturizeaza.In legatura cu ce-ati scris despre discriminari la angajare , probabil cei care mai au inca piercinguri sau tatuaje la varste mai inaintate nu sunt deplin maturizati si nu prezinta incredere.Cei care se maturizeaza renunta la ele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=c33a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
asdfghjkl spune:
doamneeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! numai tampenii pe-aici; asta arata cat de inapoiati sunt romanii nu e nici o problema dak isi pune cercelush in limba si eu am unul ma rog si ai mei au facut spume cand l-au vazut da ata ete vreau sa-mi mai dau 2 in buza unul in buric si flashuri in urechi ; abia astept sa vad ce-o sa zica atunci; eu zic sa-l lasati in pace k orice i-ati zice nu-l va scoate si oricum ar fi cazul sa ne mai inteleaga si pe noi cineva!! tot timpul aud k ce am in cap k sunt nebuna si alte chestii de-astea ; cred k dak ar sti ai mei ce vreau sa fac nici nu mi-ar mai da alocatia =)) o data in tramvai se uita un domn la mine de park eram rusinea societatii :( bine k nu-mi mai pasa k altfel m-as fi sinucis de mult a si ink cva cum sa se moara de la piercing sau am mai auzit k produce cancer! te reaq! cata minte iti trebuie sa zici asa cva?!?!?!
tzzoop spune:
sa iti faci in limba, si in buric, stiu sigur ca nu doare... sunt doua locuri aparent complicate dar nu dureroase. nu doare cand il pui, dar necesita maxima atentie si grija dupa... "aplicare" ca sa zic asa.
toate cele bune,
Laura
Guyana spune:
eu una am 3 cercei in limba si nu am murit pana acum :)),dupa mine nu e nimik in neregula cu piercingurile sau tauajele.nu poti intelege ce nu accepti si nu poti accepta ceea ce tu negi,si vad ca din pacate,multi oameni neaga ideea ca lumea se schimba si implicit si cei care traiesc in ea.acceptai-ne asa um suntem.trebuie sa intelegeti ca exista anumite adevaruri inalienabile,cum ar fi ca acum toate aste vi se par oribile dar peste 10-15 ani toate astea nu o sa mai insemne nimik.lumea se schimba si oameni destepti se schimba odata cu ea.asta se numeste adaptare la mediu.o gaura in limba nu inseamna nimik in comparatie cu alte lucruri mult mai grave care se intampla acum in societatea asta de 2 bani din cae noi facem parte(droguri,bautura,crime,jafuri...)
miau-miau spune:
eu n-am, dar e ok sa aibe altii, indiferent de virsta. nu ma dezgusta de nici un fel ideea unei bunici cu un tatuaj de pe vremea cind avea 20 de ani. la fel si la tineri, singura chestie e sa fie safe. chiar, ce ti se pare indecent? inteleg ar fi indecent daca iti tatuezi cuvinte obscene pe frunte. propriul trup ti-l poti decora dupa bunul plac. singura neplacere pe care as simti-o daca copilul meu ar vrea sa se tatueze este ca va trebui sa faca fata criticilor de felul asta.
unde lucrez eu nu ne angajeaza dupa lipsa tatuajelor
pitzinuca spune:
eu am tatuaj, mi l-am dorit fff mult, il am deja de fro 12 ani (am 32) si nu imi pare rau. si am avut si eu probleme de prejudecati cu el, si ma respingeau subtil pe la interviuri si pt mine asta era un crteriu al atmosferei din potentialul mediu de lucru.
dar ete ca acum sunt intr-o super firma unde seful e mai mic decat mine si are si el tatuaj.
chiar zilele trecute m-a intrebat iar cel mic (4 ani) ce e cu el, si i-am spus siuncer ca atunci canf eram mare-mare-mare, si m-am gandit ffff mult, l-am facut. si i-am explicat ca tre buie sa te gandesti fff bine pt ca este de fapt un ac care este inmuiat in vopsea si dupa acea impregnat in piele.
daca va vrea sa isi faca eu o sa il las. numai dupa ce voi discuta cu el si ii voi spune tot ce presupune asta, si dupa ce va fi convins ca vrea cu adevarat. va spun ca cine isi face ptr ca vrea cu adevarat, aceluia nu ii va parea rau niciodata.
pup, lasati copiii sa se desfasoare, aveti grija de sanatatea lor mentala si de veselia lor vesnica
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Lo_li_Ta spune:
Nici eu nu inteleg care-i drama. Eu mi-as lua copilul de mana si m-as duce cu el, macar sa vad ca-i acul sigilat. Piercing-urile nu sunt ireversibile. Eu am cercel in buric de la 15 ani (adica de aproape 12 ani), iar 5 gauri in urechi de si mai multa vreme. Bine, nici pe mine nu ma-ncanta adolescentii care-si pun cate 5 toarte de-alea pe fata, dar cu masura piercing-urile sunt chiar simpatice. Iar in limba inca e rezonabil.