Detergent lichid sau granule ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cam vechi subiectul dar as vrea niste opinii daca mai intra cineva pe aici.
pana acum foloseam det granule(bonux, ariel, persil,tide)depinde care gaseam la ambalaj mai mare la momentul respectiv.
am tot vazut reclama la evrika marsilia si am zis hai sa vad cum e.....intr-adevat se simte diferenta la spalare....dar parca doar pt cele colorate e ok...mirosul persista f bine, si intensifica si mirosul balsamului, dar la hainele albe naspa de tot...zici ca mi le-a facut gri toate....poate nu e un deregent bun, dati-mi si mie niste ponturi cum sa spal hainele albe sa ramana albe!?!? si cu det granule in timp tot isi pierd din alb hainele....asa din cand in cand bag si ace, vanish....depinde dar nu tot timpul...
care e secretul ca hainele albe sa ramana albe???detergentul?temperatura de spalare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

maieurile albe au iesit de la spalat , parca nespalate cand am spalat cu alte tipuri de detegerget in afara de persil, cu persil imi ies albe-albe si spal cu apa rece (adica calda) ca nu avem apa rece aici decat cea din boiler, care nu il incalzesti, asa apa se pastreaza rece)

Lichid, n-am incercat niciodata!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu folosesc mai nou pentru haine detergent lichid+ balsam Bio de la Sano ( parca ), dar carpele de bucatarie le spalam cu detergent praf, deoarece cu cel lichid nu ies la fel de curate.
Rufele miros mult mai bine dupa ce le spal cu detergentul lichid, intr-adevar. Eu nu il pun direct peste haine, ci in compartimentul pentru detergent.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

persil de care???e numai pt haine albe?eu am folosit persil gold normal, nu pt colorate....dar mi s-a parut la fel ca bonux care este si mai ieftin.

det lichid cica se pune in compartiment la masina de spalat, dar sa alegi program fara prespalare.

ma enerveaza ca mi-am facut gri niste sutiene albe frumoase, maieuri de-ale sotului, niste body si sosete de-ale copilului, chiloti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu..persil power perls with oxigen active (sau de care gasesc in magazin si scrie persil,...si e pt masina cu incarcare verticala (cum am )

cat despre vanish...apa de ploaie, nam vazut nici o diferenta cu sau fara el, deci pt mine pierdere de bani

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu de ceva timp spal numai cu Persil lichid si-s multumita de el, am scapat de problema granulelor nedizolvate si care se vedeau ca naiba pe lucrurile mai inchise la culoare. Si spala bine. Parca mai bine decat cel praf

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaene spune:

buna tuturor. am si eu o problema..nu stiu ce detergent sa aleg.care e mai bun: omo, tide, ariel? si ca balsam ce ma sfatuiti sa folosesc? coccolino sau lenor? va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

alina,mai toti detergentii spala bine,dar la albe parca tot ariel ii bate pe toti!eu folosesc det. praf,doar 1/2 masura la o masina si te asigur ca rufele ies impecabile...dar nu burdusesc never masina.asa ca ,ia si tu ce gasesti pe oferta la supermarket!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaene spune:

alison multumesc pt raspuns. mai am o intrebare. ariel spala bine si cu apa rece sau doar cu apa calda? m-ar interesa sa spele cu apa rece. si ca balsam ce imi recomanzi? multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crini

.
Inca ceva, daca tot vorbim de spalat rufe.
Nu se duce balsamul, ramane tot in cutiuta lui. Intai am crezut ca-i masina de vina, dar am schimbat-o de cateva luni si constat ca tot asa e si asta.

Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

cand pui balsam in sertar, dilueaza-l cu un pic de apa si n-o sa mai ai problema asta. Asa pateam si eu si trebuia sa curat sertarul lunar, si la mine e complicat, ca am masina cu incarcare vericala.

Gea

pozele noastre http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=59102

Mergi la inceput