Detergent lichid sau granule ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Eu la albituri folosesc Ariel granule dupa ce am incercat cred toate celelalte marci de detergent si sunt foarte multumita, iar la colorate si sensibile doar Perwoll lichid (pentru lana, pentru colorate si pentru haine negre). Iar la Vanish as putea fi platita de cei de la firma de cata reclama gratuita le fac! Eu sunt foarte multumita de vanish: pun rufele la inmuiat cateva ore sau chiar de pe o zi pe alta in vanish (diluez praful in apa calda) si apoi pun hainele la spalat si gata petele! Daca puneti numai in masina de spalat nu isi face efectul! Iar la balsamuri am tras concluzia ca balsamul Cocolino e cel mai persistent la miros si apoi Lenor negru. Dar balsamurile si detergentii din Romania nu sunt la fel de buni ca "fratii" lor de peste hotare; de exemplu eu am folosit si Ariel adus din Germania si avea mirosul mai puternic si mai persistent decat cel care il cumpar de aici! Asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu folosesc Omo praf si sunt foarte multumita. Arielul nu se clatea bine de pe rufe si m-am ales cu o alergie de toata frumusetea. Daca am ceva delicat de spalat, care trebuie sa-si pastreze culorile, folosesc Perwoll verde si spal manual in apa calduta(rochii din matase, satin, etc.). Si la masina neaparat pun Calgon la cateva spalari ca sa nu am probleme cu calcarul.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

micalondra are dreptate, am luat Tide din SUA si curata fff bine, nu s ecompara cu cel din RO.

Folosesc detergent lichid, Dero cel nou, Perwoll pt colorate, doar la prg scurte, la restul Ariel praf. Treptat renunt la praf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Tocmai am incercat si eu Persil pt haine colorate...este super si miroase f bine...nu mai este nevoie si de balsam de haine.Sunt f multumita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaene spune:

ati incercat noul dero limoncello di sicilia si bergamote? cum miroase? de spalat cred ca spala la fel ca orice detergent dero adica destul de bine...

Mergi la inceput