Detergent lichid sau granule ?
Parca toti detergentii de rufe sunt la fel
Exista oare, unul minune ?
Voi cu ce spalati ?
Dintre fetele care folosesc / au folosit detergent lichid, e mai bun ca cel obisnuit ?
Numai intrebari....probabil am o zi in care imi intru in rolul de femeie maritata
Raspunsuri
Corina spune:
Hai sa iti raspund eu!
Eu folosesc numai detergent lichid,dupa ce le-am incercat pe celelalte.
Detergentul in pudra(sau granule),ma enerveaza ca nu se dizolva ca lumea in apa si ramine pe haine!!!Mai ales pe cele de culoare inchisa,ma trezeam intotdeauna cu pete albe de detergent.
Detergentul in pastile ,e bun si spala bine,dar in functie de marca se poate intimpla sa nu se dizolve si sa ramina pastila pe jumatate in cutiuta masinii de spalat.
Concluzia? Incearca si vezi care iti convine tie cel mai mult!
Pupici
clyo spune:
hop si io....
eu folosesc detergent lichid pentru hainele copilului si pentru cele mai pretentioase gen bluzite, camasi......
pentru restul (prosoape, blugi, lenjerii) folosesc detergent pudra (granule)
nu stiu daca chiar e mai bun dar hainele spalate cu cel lichid miros excelent (mai frumos decat cu balsam).
blanca000 spune:
si eu tot detergent lichid folosesc si mi se pare mult mai bun si parca spala mai bine si clar sunt rufele mai parfumate.
flositi-l cu incredere.
Nunta noastra
Nasi de cununie
crini spune:
Eu il folosesc pe cel lichid la temperaturi joase (40C) pentru ca cel praf nu se dizolva.
Nu stiam ca are mai multe E-uri. Am sa studiez problema.
Inca ceva, daca tot vorbim de spalat rufe.
Nu se duce balsamul, ramane tot in cutiuta lui. Intai am crezut ca-i masina de vina, dar am schimbat-o de cateva luni si constat ca tot asa e si asta.
osna spune:
si eu la haine pe care le spal la 40 grade folosesc lichid(chiar si no name cateodata)
-la restul persil granule si sunt multumita
petaluda spune:
si eu doar detergent lichid folosesc pt ca se dizvolva foarte bine chiar si la temperaturi joase, deci chiar daca e un pic mai scump consum mai putina electricitate. si cum e si pentru masina si de mana pot sa il folosesc cand spal de mana matasea sau alte lucruri delicate.
olim spune:
Eu folosesc pe cel granulat si pana acum nu am avut mari probleme cu el.
Am folosit si de cel lichid, dar parca asta imi place mai mult.
cait spune:
Aici folosesc numai granule pentru ca programele de la masina sunt mai lungi(ca timp vorbesc) si se poate dizolva dar in Romania mama folosea numai lichid pentru ca celalalt asa cum au zis si alte fete nu se dizolva.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Mona_B spune:
Intr-o revista germana foarte respectata "Stiftung Warentest", am citit ca detergentul granule curata mai bine decat cel lichid. Insa pentru evitarea urmelor albe de pe hainele de culoare mai inchisa era recomandat cel lichid. Si da, Persil a iesit mereu invingator!