Sezatoarea canadiana (39)
Raspunsuri - Pagina 5
mimitete spune:
Emily, uite ce servesc eu la party-uri de copii:
- legume cu trempette
- mini hot dog (sint unii f mici)
- mini pizza
- chips & pufuleti (e batalie caci nu au voie sa manince acasa asa ceva)
- batonete de cascaval
- mini sandwichuri (pe care le maninca parintii)
+ evident tortul
Simonna uite ceva idei de magazine de haine (nu sint ieftine dar sint de calitate):
- Laura
- Tristan & Isolda
- America
- Banana Republic
- Jones New York & Ralph Lauren (la The Bay sau Ogilvy)
- Tommy Hilffinger
- Mexx
- Jacobs
- Simon (in centru)
Pt pantofi, eu recomand Place Ville Marie caci are pe putin 4 magazine de pantofi de calitate (mai trebuie sa-ti placa si modelul) dar cred ca incep de pe la 150$.
Eu merg pe principiul putin dar bun si de calitate.
Mult succes,
Mihaela
Emilly spune:
Mihaela sar'mana de idei! cum sunt alea legume cu trempette??unde le gasesc? mini hot dog-uri unde gasesc?sunt congelati? parca am zarit pe undeva dar nu retin locul...
multumes inca odata!!m-ai salvat.
Emilly cu gaza ei
mimitete spune:
Eu cumpar de la Loblaws "legume cu trempette" gata facute ca sint lenesa dar de fapt sint legume taiate felii (morcovi mici, telina tulpina, rosii mici, conopida sau broccoli, ridichi) + un fel de sos mai gros (de mai multe feluri) in care se "trempeaza " legumele. Toti copiii de aici sint obisnuiti de mici cu asa ceva si este si sanatos. Asta ca sa contra-balansezi cu chipsurile.
Mini hot dog eu ii iau tot de la Loblaws, cred ca se numesc Party hot dog, sint mici cam cit juma' de deget si eu ii fierb in aburi si ii maninca cu ketchup. Daca nu gasesti poti sa le faci si hot dog normal si ii tai tu in bucati.
In general regula este sa nu te omori cu pregatirile caci le faci mai mult pt parinti, copiii se vor imbuiba cu tot ce nu maninca ei acasa in mod normal.
Petrecere placuta,
Mihaela
oanagabriela spune:
Ange
Antonia este la maternelle la Marie de France, sintem deja la al doilea an. Noi sintem f.multumiti, este o scoala serioasa, cu multa disciplina si respect pentru profesori. Dar nu toata lumea apreciaza asta, am auzit comentarii mai putin favorabile de la unii parinti. Ma rog, fiecare cu preferintele lui. Sa vedem cum va fii in clasa I...Cum la Marie de France folosesc programa franceza de invatamint, pun accent pe cultura generala, pe limbi (va face engleza, italiana si spaniola) dar si pe matematica.
Ar fii frumos sa organizam o iesire pentru Fete de neiges cu copiii. Activitatile incep pe 28 ianuarie. Noi am fost anul trecut intr-o zii cu soare si nu f.frig. Mai vorbim.
Un weekend placut.
Ira spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Mihaela sar'mana de idei! cum sunt alea legume cu trempette??unde le gasesc? mini hot dog-uri unde gasesc?sunt congelati? parca am zarit pe undeva dar nu retin locul...
multumes inca odata!!m-ai salvat.
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Legume cu trempette sunt si la Costco, 9 $ sau 10 o caserola maricica, cu un sos alb, Cesar cred. Si eu o sa cumpar.
Mini hot dog (de care am mancat tot la party si sunt superbi) nu am vazut la Costco, sau poate or fi...Vreau sa gasesc neaparat, copiii sunt morti dupa ei.
Pentru mine ce e mai important la un party e atmosfera, si felul um se simt copiii, fiecare din ei. Eu m-am decis sa fac animatie singura, sa le propun jocuri, vreau sa ii machiez cu culori speciale pentru fata, si sa ii finisez cu sclipici (si baieteii sunt innebuniti pt. machiaje de monstri, lutatori, spiderman-i). Totul e sa-mi reuseasca, ca sa nu ma stranga parintii de gat.
La un party e f important sa fie bautura buna , poate ne sugeram idei reiproc, ca io cu bauturile nu prea le am. Imi place la nebunie un lichior de cioco cu ceva alb, cred ca Bailys, sau ceva de genul, se numeste. Pt. barbati vin si bere. Sucuri mici pt. copii, in recipiente minuscule (asa le place lor).
Jocurile pt. copii trebuie sa fie in categoria fara castigator, ca sa nu se certe. Daca am ceva timp, iti scriu mai multe in sensul asta ma tarziu.
Casa decorata.... placerea mea. Baloane, artificii, confetti, din alea care se agata cu bonne fete, luminite. Am cumparat o bila d-aia rotitoare de la Walmart, care arunca cu lumini colorate peste tot si d-atunci visez noaptea cascade de culori, ca o pune Sofie non stop, sper sa nu se strice pana la party .
Muzica buna, nu f tare. In camera de joaca a copiilor, pot avea muzica lor, de copii cuminti, iar parintii se pot rasfata cu vechituri, Beatles, BeeGees, etc.
Tortul.
Mihaela a sugerat cateva idei de mancare super, sper sa le si gasesc, la Loblows n-am fost niciodata.
Da, Ange, imi place la tara acolo la voi, ca e mai curat. Ar fi ideal de gasit si serviciu acolo, si nu in Mtl. Dar Lavalul e foarte mare, aproape cat Mtl, deci sansele sunt mari.
Mona_B spune:
Mihaela, ce de infos!Merci muuult! Mare parte din magazinele enumerate de tine sunt si in Toronto.Mie imi plac mult Banana Republic si Mexx, Esprit si Talbots, si eu merg pe principiul putin, dar bun.
Mai, cred ca ma mut in Quebec daca iarna asta intarzie s-apara si pe la noi. Martea viitoare vor fi - dupa prognoza- 5 grade si va plouaaaa!
Ira spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
cred ca ma mut in Quebec daca iarna asta intarzie s-apara si pe la noi. Martea viitoare vor fi - dupa prognoza- 5 grade si va plouaaaa!
Uh, io zic sa nu te muti, acum sunt - 15, imi place, ca simti cum iti intra sanatatea in plamani cand tragi o gura de aer, insa....io fiind obsedata cu curatenia si cu aerisitul is plina de nervi ca am vrut sa aerisesc azi, am deschis geamul si dupa aia....am vrut sa-l inchid.
Iar cum in viata nu se intampla mereu asa cum iti propui, dupa vreo 10 minute de impins, tras, ulei de motor, antigel, si toate injuraturile din dotare.....am sunat pe mobil la sot sa vina sa-mi inchida ca sunt pe cale sa devin om de zapada in propria casa. Intre timp am fortat ceva mai mult si s-a crapat si geamul.
Boneinteles ca sotul a venit si l-a inchis in 3 secunde, m-am simtit super jenata, iar acum nu stiu ce sa fac cu geamul. A mai avut cineva problema asta ? Crapatura e f mica, insa....mi-e frica sa nu avanseze. De unde doamne iarta-ma sa schimb io geam acu'?
Asa ca stai in Toronto, ca stai bine, io astept sa-mi iau cetatenia canadiana si sa ma mut in Congo, in consecinta. Acolo creca nici nu-s geamuri, btw.
mimitete spune:
Da Mona si Esprit si Talbots. Talbots e unul din preferatii mei desi mi s-a spus ca e de "babe", probabil ca sint eu mai baba...
Din pacate eu am luat citeva lucruri de la Talbots si calitatea nu mi s-a parut pe masura pretului iar masurile lor nu mi se potrivesc (eu sint inalta).
Bine ca a nins in Montreal ca tot au anulat ieri cursurile de ski in Laurentides din cauza ploii.
O saptamina buna tuturor,
Mihaela
clau07 spune:
La Multi Ani fetelor !
Am revenit din calatorii si ma bucur sa va regasesc. Nu am citit tot ce ati scris in acest timp dar sper sa o fac in curand.
Calatoria a fost plina de peripetii inca de la inceput cand a fost anulat zborul cu care trebuia sa plecam. A fost o nebunie in aeroport si nu am reusit sa plecat decat a doua zi cu alta companie si alt traseu. La destinatie ( Budapesta ) am vazut ca bagajele nu au ajuns odata cu noi. Bine ca au venit dupa cateva zile.
In rest multa oboseala, vizite nenumarate si timp prea scurt.
Ira, aici iarna daca deschizi geamul ingheata . Mi s-a intamplat si mie. Cineva mi-a spus sa incerc cu uscatorul de par sa dau cu aer cald, ca sa se dezghete pe la sinele pe care culiseaza geamul. De schimbat geamul se poate face si iarna dar asteapta o zi nu prea friguroasa. Saptamana viitoare vor fi iar +10 grade se pare. Daca nu e mare poti sa pui scoci mai lat (provizoriu).
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
Crinia spune:
Buna la toti
Laura ai luat-o pe mama? Cred ca esti ocupata si in acelasi timp fericita alaturi cei dragi.
Ira vai ce peripetii povestesti, dar stii ca si la mine s-a intimplat sa inghete giamul deschis si ce crezi ca nici sotiunea nu a putut sa-l inchida. Bine ca era geamul de afara si in cazul dat l-am inchis pe cel dinauntru, ca de altfel cred ca inghetam si noi.
Mi-a placut foarte mult ideea ta cu infrumusetarea casei si a jocurilor, pictatului etc. Esti o persoana creativa. Cred ca si eu voi face numai ca pictatul va fi pe maturi (ca Lucea va fi prea mic, numai un anisor).
Denisa ce se mai aude, cind vrea sa vie Emma? Nu iti spune inca nimica?
V-am pupat si o zi buna la toti
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?