Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si mi-am adus aminte, kinetoterapeuta de la Giulesti m-a sfatuit ca in caz de canale infundate sa il pune pe sot sa suga cu putere. Nu fac mistouri si nici nu cred ca e tare bun laptele de mama pentru soti dar in cazuri extreme ce nu fac ei pentru noi!
Eventual incearca sa imprumuti o pompa de la cineva si incerca si cu pompa, poate merge mai bine decit manual...

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara

La multi ani beblusilor care azi face lunita

Mersi fetelor pt urari
Fetelor am si o intrebare la cele care nu mai alapteaza la cit timp dupa accea va venit CM ,ca eu am oprit alaptatul de vre_o luna si nimic nici un musafir

Dani am vazut ca ii dai Mariei laptele cu formula de ingrosare ,spunemi te rog cit manaca ?,ca al meu de cind ii dau laptele acesta mi se pare ca nu mai manaca ca inainte,haleste mai putin

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Catush, fruntea sus,scapati voi de varicela.
Sa stii ca daca face si bebelina, daca respectati indicatiile medicului, va fi ok.
eu am facut pojar la 3 luni si uite ca ajuns mare ca sa aleg dupa stimulent.
si pe mine m-a ingrijit bunica la tara, dupa stiinta ei.

Simo74, mi se pare o aberatie sa nu ne mai dea banii pe ianuarie daca nu aplicam pana pe 15.
Eu am inteles ca nu ii vom lua in februarie ci in martie.

Si Victor a facut varicela pe la 3 ani, ii zicea taica-sau 'dalmatian'.
Si nu a suferit f. tare, cel mai rau era ca nu putea iesi afara si ca nu avea pofta de mancare. Eu i-am tratat si varicela tot homeopat.
Cand am sunat-o pe dr, sa ma plang ca are varicela, ea mi-a zis 'Sa fie intr-un ceas bun'.

Vio_reurean, cred ca nu a avut rabdare cu bebe tanti bona.
Si mie imi zice tot asa bona mea si stau cu ea acasa, ca nu stie de ce plange si ca i-a dat biberonul si nu a vrut.
Si eu ii zic sa ii mai dea o data cu mine de fata si sa insiste.
Surprize, mananca fata.
Sau l-a lasat sa se enerveze tare pana cand nu ii mai trebuia nimic.
Cand l-ai pus la san s-a calmat si apoi a mancat si bibe.

Noapte buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Irina, poti sa faci si mastita, dar nu te gandi la asta. Eu am avut aceeasi problema destul de recent si m-am si agitat pe forum, maseaza usor zona la dus si mulge,eu am facut si cate 5 dusuri in perioada aceea, pune comprese caldutze cu ceai de musetel cand te culci(la mine a mers foarte bine) si poti sa iei un paracetamol seara. Incearca si va fi mai bine. Sa nu lasi asa! Sa stii ca la mine a durat vreo 3-4 zile pana si-a revenit sanul.
Jadi, sa stii ca si eu am zile din astea, cred ca toate le avem. Si eu abia astept sa vina tanti sa dorm mai mult , dar de regula mi-e imposibil ca trebuie sa fiu la spital,exact cand e un film bun,bebe are chef de joaca sau sa manance si eu ma simt vinovata ca imi doresc sa mai stea linistit jumate de ora. Dar ma uit la el cand zambeste si cam imi trec toate

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, iti pot imprumuta pompa Avent.
Eu, din pacate, nu mai am la ce sa o folosesc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Ia ca am vazut cuvintul spital... chiar vroiam sa intreb pe fetele mai noi daca e cineva care lucreaza in sanatate si ma refer aici la asistente, doctorite, farmaciste, etc. E bine de stiut ...

Mergi la inceput

Irina, Jadi are dreptate. Nu lua antibiotic asa de repede. daca faci febra si sanul e foarte rosu si tare, atunci sunt numaidecat necesare, dar pana atunci incearca si cum am spus. Si asa e, nu se pun comprese reci.

Vio

Mergi la inceput

Jadi, eu sunt in anul 6 la medicina. Nu sunt inca medic , dar stiu unde sa ma informez, pe cine sa intreb si am si vazut multisoare in spital ca am fost destul de silitoare. Daca dau o informatie, incerc sa fie cat se poate de corecta si bine documentata. Daca e nevoie de ceva...

Vio

Mergi la inceput

Pai taman de aia am si intrebat, citeodata e bine sa avem si opinii bazate pe ceva. Eu am o prietena rezidenta pe endocrinologie si o intreb toate alea, asta nu inseamna ca stie sa imi raspunda la toate dar eu tare sint asa de curioasaaaaaaaaa!

Ma asteapta sotul zimbind, oare de ce?

Mergi la inceput

l-am pus pe Andrei la albumul de 3 luni, e asa de dulce si i-am schimbat poza de la baita. Sunt topita dupa copilu'!
Am sters-o la somn.
Noapte buna.

Vio

Mergi la inceput