Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
dani_flor spune:
nanadana, noi papam laptic cu formula de ingrosare cam de la 7 saptamini jumate si a inceput cu cit papa atunci, adica vreo 5-600. Dar la ea problema a fost ca papa putin din cauza ca nu putea (ca saraca avea pofta, papa f repede), ii statea in git, regurgita foarte mult din ce papa (era lapte PRE f subtire). Si 5-600 era cit PRE papa atunci, dar a ajuns repede la 700 si acuma la 12 saptamini jumate papam 840 (2x150 si 3x180). De fapt stii cum e, e un pic mai mult. Si mie mi-a zis dr. atunci ca s-ar putea sa pape mai putzin ca e un pic amarui, dar am gustat si nu este. Maria este o mincacioasa, cred ca ar papa orice. Papa 180 in 7-10 minute. Noroc ca nu se ingrasa pe masura . Laptele asta este in orisice caz mai satios, poate de aia nu papa Antoine ca inainte, depinde si ce fel de faina are in el. Tu ce ii dai? De cit timp? Noi ii dam de la milupa, de fapt e sg care e antireflux aici.
Mie mi-a venit CM la 8 saptamini jumate dupa nastere. Si am alaptat 5 zile . La Ioana am alaptat 2 saptamini si mi-a venit la 10 saptamini. Dar unei prietene i-a venit in tp ce alapta, dar nu regulat, deci ovulatia neregulata. La fiecare dupa organism ...
Va fetelor, va urez noapte buna si ... jadi, distractzie faina
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
BiuMil spune:
irina, mie mi-a spus o moasa ca in cazuri din astea sa fac masaj cu o crema, sau la dus, de la baza sanului spre varf. si ca cel mai bine desfunda bb...sau sotul! foarte important este si sa nu te sperii, incearca sa te relaxezi cand faci toate operatiunile....eu am observat cand ma mulg si ma uit la tv ,de exemplu, si vad cate ceva ce ma deranjeaza, nici laptele nu mai curge asa de bine.
despre antibiotic...eu am luat, dar nu te sfatuiesc decat daca este foarte grav...bb al meu a facut o saptamana pipi cu miros de antibiotic,...imi era asa milutza de el! cred ca laptele avea un gust tare naspa...
succes
Bianca si bb Milan
http://milan.webdesigner.ro
b_irina_c spune:
Fetelor multumesc de raspunsuri. Sotul nu se pricepe ca l-am pus aseara... BB nici nu vrea sa puna gura . O sa fac masaj si dusuri multe. Mai astept cu antibioticul sa vedem cum evolueaza.
cge mersi mult de tot. O sa iti zic diseara la ce concluzie am ajuns.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Eu vreau sa va spun ca de cateva zile Petra imi plange tare seara si se scoala noaptea de vreo 3 ori. Eu cred ca ori nu se satura ori e nervoasa ca nu poate adormi ori ca i-am schimbat mediul.
Oricum azi vine doctorita sa o consulte putin.
Asa ca nu mai plec la Vatra Dornei.
In marsupiu, cand o pun cu fata la lume se sprijina pe burtica si o jeneaza la picioare. Am facut plangere la Chicco. Sa vedem cum se solutioneaza.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Carmi spune:
Daniela, ce e aia ´lapte cu formula de ingrosare´?????
Ai primit emailurile mele cu WW?
Pupici la fete si bebici,
Carmi
Foto bebe Fabiano
dani_flor spune:
Buna fetelor!
In primul rind La Multi Ani bebelusilor care se sarbatoresc astazi: Alberto Emiliano, Luca Andrei, Matei-Calin, Robert! . Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari.
Carmina, merci mult , am citit scurt mailurile. Suna foarte bine ce scrii! Iti mai zic concluzii dupa ce citesc si restul. Acuma trebuie sa o sterg ca am inceput gym de refacere. Stii ca plateste casa 10 sedintze. Cel putin TK-ul la care sunt eu.
Formula de ingrosare este expresia folosita de nanadana, nu stiam nici eu ca ii zice asa. Dar e vorba de un lapte fainos, dietetic, pentru copiii care regurgiteaza foaaaaarte mult (numai pentru regurgitat, nu vomat pe motiv de stenoza pilorica!!!). La noi eu stiu numai de Milupa - Aptamil AR (antireflux) care se gaseste in toate drogheriile si contine faina de roscove , care cica ar fi fara calorii. Dar laptele asta are un mare inconvenient, trebuie sa il lasi 7 minute sa se dizove faina aia . Si fi-mea nu e una care sa astepte atita de mult cind ii este foame.
, am zburat, revin
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
mysweetest spune:
'neatza
Alexandru iar s-a trezit asta noapte de nu mai stiu cate ori..la 2,5,6, 7, 8,9 si a mancat doar la 2 si la 8..in rest ceai cate putin...nu stiu ce mai are.
Irina nu cu apa rece..trebuie scos laptele si de ce antibiotice? Antibioticele se iau cand ai febra si ai intradevar mastita. Mi s-a intamplat si mie sa mi se infunde un canal in decembrie si am pus comprese calde, bai cu apa calda, am incercat sa scot cu pompa fiindca aveam o durere...
Mie mi s-a intamplat sa mi se infunde de la un sutien care presa sanul si am stat apoi cateva zile fara nimic. Eu mai avema putin laptic si apoi am renuntat sa ma mai mulg pentru 30-40ml lapte pe zi dar am stat in continuare fara sutien .
Oana insanatosire grabnica lui Andrew!
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Dani_flor mie nu mi-a venit ciclul nici acum ..acum cca 4 saptamani am avut o mica sangerare de 3-4 picaturi si atat si am terminat cu alaptatul la jumatatea lunii decembrie.
mysweetest spune:
A depus in sfarsit sotul meu ieri la directia de munca cea cerere de 6 pagini si cu declaratia ca nu am alte venituri.
mimsi spune:
Salutare! Ma inscriu si eu in clubul nemultumitilor de marsupiu in pozitia "BB cu fata la lume"! Chicco go plus - in cazul meu. Nu-mi convine ca partea care se indoaie pe burtica lui bb de fapt nu se rasuceste complet ca in poza ci se afla intr-o semirasucire care din punctul meu de vedere chinuie copilul.
Si eu sunt dintre nebunele care nu acopera fata copilului (nasul si gura), neregula constatata si de soacra , constatare finalizata cu pus bot .
Ieri am fost la vaccinul de 4 luni, a plans bebelina cu lacrimi de crocodil (cred ca mai mult de impresie artistica decat de durere), dar dupa aia a fost OK, nu a facut febra, a fost vioaie si mancacioasa.
Am uitat sa spun "La multi ani!" bebelacilor nascuti pe 12, sa creasca mari, sanatosi si voinici.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)