Cereale - de care?
Raspunsuri - Pagina 4

eunice78 spune:
Dupa ce am trecut la laptele de vaca i-am adaugat cereale in lapte, dar numai cereale simple, fara lapte praf in ele.
Nu stiu sa iti argumentez dar eu personal nu as amesteca laptele de vaca cu laptele praf din cereale.

Sheannamp spune:
Initial creeata de mitoasa
As vrea sa stiu daca careva dintre voi a folosit cereale cu lapte si diferite arome sau fructe(deci cele care au in compozitia lor si lapte) in biberonul cu lapte de vaca.Astept raspuns.

Sheannamp spune:
Autor: CrisAli
Subiect: Nestle 5 cereale pt 6 luni contine gluten?!
Trimis la: 22/02/2007 16:28:37
E Ok sa-i dau la bebe de 7 luni aceste cereale de le nestle chiar daca contin gluten???Pe cutie specifica ca de la 6 luni...dar???
---------------------------------------------------------------------------
Autor: nusicasiely
Raspuns la: 22/02/2007 16:39:37
daca scrie pe cutie ca e pt 6 luni e ok.ca daca nu erau bune,nu erau aprobate de ministerul sanatatii
nusica,mama lui ely
------------------------------------------------------------------------------

roxanal spune:
[quote]Originally posted by Sheannamp
Autor: CrisAli
Subiect: Nestle 5 cereale pt 6 luni contine gluten?!
Trimis la: 22/02/2007 16:28:37
E Ok sa-i dau la bebe de 7 luni aceste cereale de le nestle chiar daca contin gluten???Pe cutie specifica ca de la 6 luni...dar???
singurele cereale care nu contin gluten sunt : orez, porumb si tapioca..rewstul toarte au gluten...insa daca bebe a depasit 6 luni, poate manca cu gluten.succes
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

CrisAli spune:
multumesc pt raspunsuri! si eu am observat ca toate contin gluten....si eram un pic dezorientata. oricum la bebe ii place f f f mult asa ca daca e ok o sa-i dau.

Ruxel spune:
Buna,
Fetitza mea are un an si 9 luni, iar de 2 luni ii dau cerealele cu miere de la Nestle. Le mananca cu mare placere.
Cerealele pentru bebelusi nu le-a mai vrut de pe la 1 an.
Alex si Bia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">Iubire

Marilena12 spune:
Fie-mea la 5 luni halea pishcoturi, evident a furat unul, dar apoi a vrut si biscuiti simpli, din aceia cu cocos, la 7 luni a furat o chiftea si n-a fost chip sa i-o luam pana cand nu a mancat-o. Si eu ma gandesc mereu daca mancacioasa are voie aia si aia, dar a mai gustat cate ceva de la noi. Cereale papa de la Milupa, am luat si cu miere, in general daca este specificat o anumita varsta, sigur nu sunt probleme sa pape. Cineva mi-a zis ca tot mai bune sunt fideaua si orezul cu lapte, sau grisul de grau, decat cerealele scumpe pentru copii, dar Anna nu prea vrea decat din acestea, asa ca noi le cumparam si ea le papa cu placere.
Votati-o pe Anna "In roz", http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15

mamacangur spune:
DAca va foloseste la cava iata ce facem noi.De pe la 8 luni mancam fulgi de cereale-amestec secara,grau,orz,porumb, ovaz-rasnite in rasnita de cafea, cu mere, iaurt, gris cu lapte...
o punga de500 gr costa 29.000 lei, de la Sanovita. Avem 10 luni si suntem bine mersi, sanatoase, fara alergii si cu copanele umflatele!
mamica fericita!

Bic spune:
Ca si mamacangur, de la 7 luni pina acum a mincat in fiecare dimineata si seara cereale facute de mine din orez brun, ovaz, mei, quinoa. Risnite boabele in blender si apoi fierte la foc mic zece minute. Avantajul este ca poti sa reglezi consistenta. In ultimul timp fac o pasta destul de tare care se poate taia in bucatele dupa ce se raceste si o poate minca ea cu mina.
Din pacate, de ceva vreme ne confruntam cu o reactie la un aliment pe care nu-l pot detecta. Acum mincam numai ovaz, si inclin sa cred ca era meiul de vina. Mai vedem.
Oricum, cerealele facte asa sint mai sanatoase pentru ca nu sint la fel de procesate ca cele comerciale si nu contin zahar sau alte adaosuri. Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Sheannamp spune:
Initial creeata de clarrice
Bebe al meu le adora insa stomacelul lui nu prea. De cate ori ii dau la masa de seara, inca din timpul noptii are un scaun moale si chiar si a doua zi de dim mai face cel putin unul moale si verzuliu. Am intrerupt vreo cateva zile si scaunele au revenit la normal si cand le-am reintrodus seara problema a revenit.Sunt foarte enervata pe tema asta, mai ales ca stiu ca sunt foarte hranitoare. N-am sa mai insist cu ele pentru o vreme. A mai patit cineva la fel?