Despre iubire si "open marriage"
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
quote:
Originally posted by aissa
Am o prietena care e "in tabara cealalta". Niciodata nu am inteles de ce s-a complacut in situatia asta dar isi iubeste foarte mult sotul.
Pe vremea cand erau doar prieteni, si ffff pustani si-au inceput viata sexuala amandoi, deci pentru fiecare dintre ei era prima data.
In timp, el a inceput sa ii zica ccc ca trebuie sa mearga (el) si cu altele ca altfel la 30 de ani cand va vorbi cu prietenii si va spune ca s-a culcat doar cu ea or sa rada toti de el. Nu stiu amanunte, dar tipa a acceptat. Asa ca au ajuns sa mearga in discoteca, la mare sau oriunde si el o prezenta drept sora lui (seamana foarte bine unul cu altul si asta i-a ajutat) si el agata in stanga si in dreapta.
Faza care m-a socat a fost ca imi povestea ca au fost impreuna la mare, cu alti prieteni, ma rog, cu 2 corturi. In una din seri el a agatat o tipa la discoteca si i-a zis ei sa doarma in celalalt cort ca sa aiba unde sape aialalta. Si prietena mea mi-a zis ca "m-a impresionat ca dupa ce a condus-o pe aia, deci dupa ce
a venit si m-a luat si a incercat sa
dar nu a mai putut ca era obosit
"
Mentionez ca acum sunt casatoriti, dupa capul meu el si acum face la fel (oricum cand intrebi e la firma sau la peste), tipa e super desteapta si foarte frumusica, au un copil...dar dupa capul meu e greu de inteles cum a putut si cum poate sa il sarute si sa il lase sa o atinga cand stie ce face el...
Eu una nici nu vreau sa ma gandesc...
Cristina siAle (30.09.2004)
Is socata!!!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
mariana tache spune:
Din economie de spatiu nu am mai dat si eu quote la mesajul scris de aissa;
deci vin si eu cu
!
E socant de-a dreptul!
N-o sa inteleg niciodata asa ceva!
Si eu "imi donez" sotul daca avea diversitate de acest gen!
Cum naiba, noi femeile, nu simtim nevoia sa schimba partenerul si nu ne e rusine sa spunem ca doar un partener am avut in viata???
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
iren spune:
Aissa, la faza asta In una din seri el a agatat o tipa la discoteca si i-a zis ei sa doarma in celalalt cort ca sa aiba unde sa
pe aialalta. Si prietena mea mi-a zis ca " "m-a impresionat ca dupa ce a condus-o pe aia, deci dupa ce a venit si m-a luat si a incercat sa
dar nu a mai putut ca era obosit m-ai pierdut definitiv pe drum

duamne, cita prostieeee (aissa, scuze, da kiar e...)
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Oana_B spune:
Aissa,
!!
Dom'le daca femeia e multumita si daca ei nici nu-i trece prin cap ca se poate si altfel ce poti sa-i zici...
...cred:)))
Oana_B
anairda36 spune:
Aissa nu stiam fata de ce mi s-a uscat gura ... am ramas cu gura cascata si am uitat s-o inchid ![]()
Adevarul este ca exista si femei care nu numai ca accepta dar si fac primul pas spre sex in trei de ex. Am cunoscut o familie cu copil, oameni tare draguti si saritori atunci cand aveai nevoie de ei. La un momet dat (acum multi ani) ea si-a dorit sa faca sex cu o alta femeie. El a acceptat. Apoi ea a vrut sex in trei cu sotul ei si cu o alta femeie. El ar fi fost prost sa nu accepte (dupa cate am auzit cam toti barbatii au fantezia asta cu sex cu 2 femei). Sunt casatoriti de vreo 8 ani daca imi aduc bine aminte, nu stiu de cand au inceput cu diversificarea vietii sexuale dar se inteleg foarte bine, sunt mereu impreuna, se iubesc (spun ei) ... o fi bine? o fi rau?
Cert este ca eu una nu as putea sa ma vad intr-un triunghi indiferent sub ce forma ar fi organizat. Daca o femeie vrea si poate din pdv sufletesc sa faca parte dintr-un triunghi, este problema ei personala, eu una n-o condamn dar nici n-o inteleg.
claudia_a spune:
Aissa, scuze draga, asta este bataie de joc... si orice urasc mai mult pe lumea asta este ca cineva sa-si bata joc de mine...deci e revoltator ce traieste prietena ta! Acum mai exista posibilitatea ca si ea sa faca acelasi lucru ca si el
si atunci e altceva....se complac intr-o viata de familie care numai asa nu poate fi numita!!
Si ca sa raspund si eu subiectului: NU NU as accepta o viata in 3... aaaa ba da accept, dar numai eu
, tati
si Ioana nasturica
! Asta este familia si viata pe care o vad eu... nimic in plus !!!
Si pentru ca nu poti zice niciodata never... cu siguranta mai bine singur decat cu a cincea roata la carutza in casnicia mea!![]()
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
Jocelyn spune:
Eu sunt adepta familiei monogame. Sa iubesti altruist inseamna cu totul altceva decat a te culca cu cine ai chef sau de a-i da sotului unda verde sa o faca.
Si imi permit sa nu cred o iota din ce spun cei sau cele care umbla prin "vecini" si anume ca au o familie fericita si se inteleg bine.
Cum va imaginati o scena de familie in care parintii sunt acasa si se joaca cu copilul si la un moment dat suna telefonul iar unul din ei ar spune: scuza-ma, trebuie sa plec, am un chef nebun de sex cu prietena ta/colegul de serviciu. Si celalalt de colo: nu-i nimic, draga, poti sa te duci, eu o sa-i fac baie lu asta mica si poate dau si eu o raita prin bloc dupa ce adoarme. Dragoste fierbinte, nu gluma.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Mara76 spune:
Ha? Eu nu pot sa cred ca sunt femei pe care nu le-ar deranja sa-si imparata perechea. De fapt, mai mult ca sigur le deranjeaza, dar din moment ce au cedat in fata lui, n-au de ales decat sa pozeze in femei "moderne". No, atunci eu raman incuiata, pentru ca nu pot sa accept ca sotul meu sa se culce cu alta cu atata seninatate. Daca pentru el casnicia noastra nu reprezinta nimic, daca tot ce a spus preotul in biserica in vorbe goale, atunci e liber. Dar eu nu pot sa stau sa vad si sa traiesc asta. Incerc sa nu judec de nimeni, dar o femeie care accepta o asemenea relatie eu cred ca are serioase probleme cu respectul de sine, autoaprecierea etc.
emilyjeuly spune:
Aissa,

nebunie, ce pot sa zic! sincer nu inteleg femeile care accepta asa ceva! este lipsa totala de respect fata de sine! adica, sa stai ca proasta acasa, sa te ocupi de menaj, sa ai grija de copil si el sa umble cu x si cu y ca vezi doamne el are alte nevoi! 

n-as accepta asa ceva pentru NIMENI si NIMIC in lume!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
diadaniela spune:

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana