Despre iubire si "open marriage"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athennaa spune:

nu prea ma incanta ideea asta cu "open marriage", daca vrea el sa faca asta sa o faca cu altcineva , nu cu mine.
un banc care este potrivit:
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se
>> apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara
>> decit sotia.
>> Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de
>> familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba
>> - Cine e fufa asta? la care sotul raspunde calm:
>> - E amanta mea!
>> Sotia riposteaza pe un ton ucigas:
>> - Divortez! Ma mut inapoi la mama!
>> Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:
>> - Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa...
>> Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate,
>> shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai
>> departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.
>> Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si
>> intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si
>> atragatoare. Sotia intreaba consternata: - Cine-i tipa care a intrat
>> cu M.?
>> Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:
>> - Este I., amanta lui.
>> Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:
>> - A noastra-i mai frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, din pacate nimic din ce am scris nu e neadevarat si cum eu nu prea am mai tinut legatura cu ea (am fost colege de generala, acum ne vedem rarut) sunt sigura ca sunt multe pe care nu le stiu.
Dar faza de la mare mi-a ramas pe creier, ca nu pot pricepe neam, ma gandeam atunci, cum o fac si acum, cum poate sa fie multumita si chiar incantata ca a venit sa o ia si pe ea la rand...cah! si bleah! Dar asta e ce mi-a zis ea. Si nu cred ca asta ar fi un motiv de lauda. Si mai stiu ca o data a sunat-o cand eram eu acolo (pana sa se casatoreasca) si ii zicea sa nu mai mearga cu el in seara respectiva in discoteca pentru ca nu mai vine nici prietena altuia, asa merg numai ei, baietii, si ea plangea la telefon...
Si uite ca s-au casatorit, au acum, ca si mine, 32-33 de ani (si sunt impreuna de pe la 14), au si un copil.... Din cate stiu eu, pentru ea el a fost unicul. Dar...va zic, astea sunt treburi din liceu. Oricum, mie nu-mi mai trebuia dupa asta....chiar sa fie acum cel mai fidel, cel mai frumos, cel mai potent, cel mai...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florance spune:

O a treia persoana in cercul nostru intim? Cu nici un chip! Nu cred ca sunt egoista daca nu accept asta. Pai cum ramane cu juramintele de la casatorie? V-ati gandit la asta din perspectiva religioasa? Dumnezeu a spus:"va lasa omul pe mama sa si pe tatal sau si se va lipi de nevasta-sa, si vor fi un singur trup" daca imi aduc eu aminte bine. Cum sa poata fi un singur trup format din trei sau mai multi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by Akuma

iluzia libertatii este mult mai utila decit libertatea propriu-zisa..
posesivitatea feminia nu duce la nimic bun...

:-))) haide mai, de ce deconspiri secretele rasei pe forumuri, ca dusmanu' asculta! :-))

da , asculta si ia notitze ...

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Dan_jp

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by Akuma

iluzia libertatii este mult mai utila decit libertatea propriu-zisa..
posesivitatea feminia nu duce la nimic bun...

:-))) haide mai, de ce deconspiri secretele rasei pe forumuri, ca dusmanu' asculta! :-))

da , asculta si ia notitze ...

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Degeaba iei notite si asculti,daca nu aplici Practika nene,aia ne omoara

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
scuza-ma, trebuie sa plec, am un chef nebun de sex cu prietena ta/colegul de serviciu. Si celalalt de colo: nu-i nimic, draga, poti sa te duci, eu o sa-i fac baie lu asta mica si poate dau si eu o raita prin bloc dupa ce adoarme. Dragoste fierbinte, nu gluma.

daca mai citesc mult ma apuca spasmele nevrotice, ma duc sa-mi fac un usor harakiri...
barbatul e facut sa imprasite samanta iar femeia sa dea viata, genetic vorbind..
acum citeva seri un prieten al sotului meu a venit la noi, la un moment dat il intreb cit de mult isi iubeste el sotia, mi-a spus asa: " eu nu imi bag penisul in sotia mea, eu acolo imi bag viata, asta spune tot"....

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de Teodora D.

Subiectul mi-a fost inspirat de remarca unei fete ca nu ar deranja-o ca sotul ei sa doarma noaptea la o iubita.
Pentru ca pe mine m-ar deranja,imi pun problema daca eu iubesc la modul egoist. Sau poate nu iubesc destul? Daca as iubi mai mult nu as fi fericita daca el s-ar simti bine cu altcineva? Voi ce credeti?
Nu stiu daca varianta "te iubeste= nu te inseala", oricata libertate are, merge la barbati, poate nici la femei...

Sau sa fie "casnicia deschisa" o treapta a intelepciunii, la care ajung doar unele cupluri?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Teodora, nu sint foarte sigura dar cred ca la mine te referi, eu am scris ca nu ma deranjeaza ca sotul meu sa plece sa doarma pe la vreo iubita, daca isi doreste atit de mult...

Trebuie sa precizez ca eu am fost pina acum vreo 2 ani cea mai geloasa si posesiva persoana pe care v-o puteti inchipui.
Il iubesc si acum la fel de mult pe sotul meu, numai ca intre timp am mai citit niste carti care m-au invatat despre cum e cu mecanismul intortocheat si simplu, in acelasi timp, al barbatilor si ..in doua cuvinte, mi s-a deschis mintea. Nu stiu sa va explic cum s-a intimplat asta, a fost ca o iluminare si am simtit ca trec la un nivel superior de intelegere.
Pina in prezent nu s-a pus problema cu adevarat ca el sa aiba o "prietena" dar stiu sigur ca daca s-ar intimpla asta as astepta linistita sa aflu ce-si doreste el cu adevarat si l-as lasa liber sa faca ce vrea. Nu inseamna ca nu m-ar durea sau ca as convietui "in 3" ci ca mi-as folosi intelepciune sa merg mai departe.
Daca judeci la rece, fiecare om are dreptul sa-si caute implinirea, chiar daca asta inseamna uneori sa-i raneasca pe altii. Sub nici o forma nu as accepta sa incerc sa preiau controlul situatiei exclusiv asupra mea ca si cum eu le stiu pe toate...
Intre timp, ma straduiesc sa fiu o sotie cu note maxime la toate "materiile". Si ma pot lauda ca fiind foarte intelegatoare cu el, il ascult si il fac sa se simta confortabil cu mine, ii cunosc toate dedesubturile, l-am studiat pina in virful unghiilor, dar l-am studiat cu dragoste, nu l-am urmarit, nu-i citesc corespondenta, nu ma ating de telefonul lui, nu-l intreb ce face si unde este ( si nu faceam asa ceva nici cind eram geloasa, e o chestie de educatie din familia mea). Cred ca atitudinea mea relaxata si naturala il face sa se simta bine cu mine. Iar daca asta nu va tine "forever" si va aparea vreo vrabiutza cu gene intoarse care sa-l vrea doar pentru ea...o sa fie strict alegerea lui.
Marturisesc, convingerea mea vine si dintr-o siguranta de sine si putere interioara de care sint constienta.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Nu sunt casatorita dar cred ca fidelitate trebuie sa existe in orice cuplu care are relatii sexuale.De ce sa il las linistita sa se duca?Chestia asta cum ca barbatul daca face trebuie iertat sau uitat daca il face fericit ma enerveaza la maxim.Adica daca o femeie face asa ceva e "curva"dar barbatul e......ce?3 intr-o relatie nu se poate nu cred ca cineva e fericit intr-o relatie de 3(poate doar barbatul)Si poate o sa spuneti dar tu nu stii nu esti casatorita ,nu ai copii.Dar stiti ceva daca aveti impresia ca trebuie sa stea cineva intr-o relatie pt copii eu cred ca va inselati.DE ce?pt ca copii simt tensiunile dintre parinti simt orice tensiune,si poate ar fi mai fericiti fara aceste tensiuni.Daca crezi ca sigur o sa treci peste asta si nu o sa existe tensiuni intre voi......Eu una zic ca ma respect si nu as permite asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anghel1111 spune:

Fetelor ma iertati ca intervin in discutia voastra .Dar as dori sa va povestesc o intimplare adevarata .Jur,

- In anul 1974 ,ma aflam la mare la ,,Hotel International" impreuna cu un neamt din Munich ,cu sotia acestuia si cu fata cea mare(avea trei) si careia ii faceam ,,ochi dulci".La un moment dat, am observat la o masa alaturata, un tinar care arunca priviri insistente spre masa noastra ,mai precis spre sotia neamtului. Eu am incercat, prin semne ,sa il fac sa priceapa ca este cu sotul si ar fi bine sa isi vada de treaba .Dar am observat ca si nemtoaicei ii cam staluceau ochii dupa el.Ma simteam penibil si incercam sa-i distrag atentia sotului de la ceea ce se intimpla. La un moment dat ,neamtul, ii sopteste ceva la ureche sotiei,iar aceasta ,dupa ce se scuza fata de mine, se duce la masa tipului si dupa un timp relativ scurt ,pleaca amindoi .Eu aproape ca loasem foc .
Imi venea sa-i strig neamtului ,,Ce faci ?!? Nu vezi ca pleaca altul cu nevasta ta?'" .Neamtul vazindu-mi nelinistea imi spune ,,-Dragul meu ,suntem in concediu , se distreaza si ea'' si a continuat discutia ,ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic.

- Am asteptat cu nerabdare sa treaca noaptea si sa vedem urmarea .
-Mare mi-a fost mirarea, a doua zi, cind aflindu-ma cu neamtu pe plaje, am vazut pe la 10 ca vine si ea radiid si dupa ce il saruta cu foc se aseaza alaturi de el ,si apoi toata ziua s-au purtat ca doi proaspeti casatoriti .
Fetelor va spun cinstit ca ,oricit a incercat neamtul sa-mi sxplice, ce si cum ,tot nu am putut intelege .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdumitras spune:

As vrea sa cred ca sunt destul de deschisa la minte...mama mea spune:sa iti faci viata frumoasa. Asta insemnand orice! Sunt casatorita, inca nu mi-am inselat sotul, insa nu exclud faptul ca se va putea intampla! Mi-ar place sa pot fi ca daniela...incerc sa fiu. Cred totusi ca m-ar durea sa aflu ca sotul meu e cu alta...insa aceept ideea atat timp daca eu nu simt, daca eu raman iubita lui! Sunt absolut convinsa ca daca te inseala, e doar o fantezie, nu un lucru serios, caci daca ar fi serios ar renunta la casnicie. In alta ordine, toate sunteti fericite de viata sexuala? nu ati vrut niciodata sa va simtiti altfel? nici o fantezie, nici un vis...eu, daca as simti ca nu mai sunt satisfcauta de ceea ce am, as incerca sa salvez ceea ce am,insa impreuna cu sotul meu...adica as incerca ceva nou, dar cu el, chiar daca asta ar implica si o a treia persoana...O casnicie nu se bazeaza doar pe o viata sexuala...insa o face frumoasa!

Mergi la inceput