Despre iubire si "open marriage"

Despre iubire si "open marriage" | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Subiectul mi-a fost inspirat de remarca unei fete ca nu ar deranja-o ca sotul ei sa doarma noaptea la o iubita.
Pentru ca pe mine m-ar deranja,imi pun problema daca eu iubesc la modul egoist. Sau poate nu iubesc destul? Daca as iubi mai mult nu as fi fericita daca el s-ar simti bine cu altcineva? Voi ce credeti?
Nu stiu daca varianta "te iubeste= nu te inseala", oricata libertate are, merge la barbati, poate nici la femei...

Sau sa fie "casnicia deschisa" o treapta a intelepciunii, la care ajung doar unele cupluri?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ups !!! Greu subiect, grea problema. Reflectez si revin. Desi tot reflectez de vreo cativa ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Heheh..tocmai am citit subiectul "Cand ati facut-o prima oara?".Subiect in cadrul caruia se dezbatea aprins daca experientele premaritale sunt ok sau nu, adika numai cu cel care iti este/va fi sot sau si cu altii.
Pe mine m-ar deranja enorm sa stiu ca al meu sot se simte bine si cu altcineva. De ce? Pai cum sa explic eu...aaaa...atunci de ce mama ma-sii ne-am mai casatorit? Ca sa intram in randul lumii, ca sa aiba cine sa ne faca cumparaturile, sa aiba cine sa ne spele hainele, sa aiba posibilul copil un nume/2 parinti etc.?
Am o prietena care la un moment dat cauta o a 2 a femeie pentru un 3 some cu sotul. Am intrebat-o daca nu o sa o deranjeze relatia sotului cu aia si a zis ca nu atata vreme cat aia e o panarama.
Hai sa fim seriosi....asta este un fel de "hai sa iti arat cat de nonconformisti suntem noi si cate de tare ne iubim incat putem sa mai aducem si pe altii in intimitatea noastra si tu esti o toanta ca nu faci asa ca mine".
Nu cred ca ccc "casnicia deschisa" este o treapta a intelepciunii, daca o/il iubesc il/o las ca deh cel/o face fericit/a ma face si pe mine fericit/a. Poate sunt eu mai conservatoare dar eu cred si cer fidelitate in relatii(indiferent daca sunt ele de tip casnicie sau nu.
Nu cred ca sunt foarte clara dar asta este nu prea am talent la scris.
Si mi-a mai venit o idee.....daca il face fericit pe el/ea sa stea singur in casa? (adika sa traim separat, fiecare la casa lui)Daca il face fericit sa mai aduca o femeie in casa?(tip japonez prima sotie, a doua etc.)Daca il face fericit sa mai aduca un barbat?
DACA II REFUZ TOATE ASTEA INSEAMNA CA NU IL IUBESC DESTUL DECI SUNT EGOISTA????
Da, frate sunt....pentru ca vreau sa ma doreasca numai pe mine, pentru ca vreau sa se simta bine numai cu mine, pentru ca vreau ca in ochii lui sa nu existe pe lumea asta femeie mai exceptionala decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:

Am o prietena care la un moment dat cauta o a 2 a femeie pentru un 3 some cu sotul. Am intrebat-o daca nu o sa o deranjeze relatia sotului cu aia si a zis ca nu atata vreme cat aia e o panarama.
Garga si Irinuca
POZE

Si ea ce e ,in cazul asta,femeie serioasa? Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Gargaritza
DACA II REFUZ TOATE ASTEA INSEAMNA CA NU IL IUBESC DESTUL DECI SUNT EGOISTA????
Da, frate sunt....pentru ca vreau sa ma doreasca numai pe mine, pentru ca vreau sa se simta bine numai cu mine, pentru ca vreau ca in ochii lui sa nu existe pe lumea asta femeie mai exceptionala decat mine.

Garga si Irinuca
POZE

Exact

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by Gargaritza
vreau sa ma doreasca numai pe mine, pentru ca vreau sa se simta bine numai cu mine, pentru ca vreau ca in ochii lui sa nu existe pe lumea asta femeie mai exceptionala decat mine.

da, Gargaritza, toate ne dorim asta, dar cum sa o obtinem pe termen lung? eu nu cred ca voi fi mereu cea mai exceptionala femeie din lume pt. sotul meu.
omul se plictiseste la un moment dat sa manance doar caviar sau doar ciocolata. e bine sa-l tinem in lesa, ca sa nu vada alte femei, sa ne vada doar pe noi sau sa ii acordam libertate nemarginita?
sau indiferent de cata libertate vrem noi sa-i dam, barbatul face tot ce vrea el?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Teo, daca se plictiseshte shi vrea in alta parte, ok, din partea mea are toata libertatea, dar definitiva

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io nu as da o o bucatica din ciocolata mea preferata altcuiva, daramite o bucatica din sotzul meu???
Si cum nu as "imprumuta" copilul meu altei mame, si as muri de gelozie daca ar fi mai apropiat de o alta femeie decat de mine...
No way!!! Iaste al meu cum sunt si io a lui...

totul sau nimic...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

IREN, de acord cu tine...., dar nicidecum varianta sa umble si la alta, shi eu sa stiu!!!! NO WAY!!!!!!!!! oi fi eu egoista, nu stiu si nici nu ma intereseaza, dar atata timp cat eu il respect, sunt doar a lui si el sa faca la fel, daca nu cum a spus si iren daca vrea libertatea de a umbla si cu alta, o are dar definitiva!!!!!! daca vrei o familie fericita, implinita nu se poate cu jumatati de masura!!!! ori totul ori nimic.... shi puteti sa spuneti ca sunt egoista........

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

quote:
Originally posted by iren

Teo, daca se plictiseshte shi vrea in alta parte, ok, din partea mea are toata libertatea, dar definitiva

Bine zis.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Io nu as da o o bucatica din ciocolata mea preferata altcuiva, daramite o bucatica din sotzul meu???
Si cum nu as "imprumuta" copilul meu altei mame, si as muri de gelozie daca ar fi mai apropiat de o alta femeie decat de mine...
No way!!! Iaste al meu cum sunt si io a lui...

totul sau nimic...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Uite de asta imi place mie de tine ca pui punctul pe I.Total de acord cu tine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput