Copii nascuti in 2000 (04)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Luna, bafta multa in leg. cu strengarul tau.

Si noi am avut ceva pb. cu Victor prin decembrie, cred ca tot din cauza sora-sii. El nu era obraznic, dar cum venea acasa de la gradinita, plangea si era super nervos.
Arunca cu carti, jucarii, haine.
Cred ca tanjea mititelu' (are 6 ani) dupa atentia noastra.

Acum e lege in fiecare seara 30 min sunt numai ale noastre: eu cu el ne jucam. si alte 30 min. ale lui cu tati.
In restul timpului, se joaca cu Anca, adica el da spectacol si sora-sa il urmareste cuminte.
Cand se stramba mai rau, Anca rade in hohote: sunt mortali amandoi.

Poate te inspiri din pataniile noastre.

Bafta inca o data,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

La multi ani! sarbatoritului de astazi GABRIEL.
sa cresti mare si sa fii sanatos.
petrecere frumoasa.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Fetelor,multumesc pt sfaturile voastre.Am fost atat de nervoasa ca nu mai stiam ce metode sa mai aplic.Una dintre educatoare tare se mai plangea de el (ca nu doarme,ca e obraznic,ca nu face ce spune ea)si m-am enervat de m-am dus la gradi si am vb si cu cea de-adoua educatoare(e mai invarsta si anul asta iese la pnsie).Am intrebat-o si eu...chiar am un copil prost?(ca mie asta imi intrase in cap de la cealalta educatoare).Ea m-a linistit si mi-a explicat ca e mai agitat dar este cat de cat activ...ma rog...am plecat de acolo cu o alta parere.Aveti dreptate cu scrisul...nu are rost ,totusi e prea devreme si ei inca nu faceau la gradi ce-i dadeam eu acasa.
Din toata chestia asta mi-am dat seama de diferenta de gandire dintre cele 2 educatoare .Bineinteles ca cea mai tanara(in jur de 40 de ani)e mai severa si probabil din cauza asta se plange tot timpul.Mi-ar fi placut sa aibe 2 astfel de educatoare poate il tineau mai bine in frau.
Am sa incerc sa ma joc cu amandoi mai mult dar am o stare ca nu-mi mai trebuie absolut nimic decat liniste .Ma framanta si faptul ca nu mai am mult timp si treb sa ma intorc la serviciu,chestia ca nu voi sti ce am sa fac cu cea mica,visez sa-mi gasesc totusi un alt serviciu ca cel vechi lasa de dorit etc.
Dar incerc sa ma imbarbatez si sa cred ca totul va fi bine ,de aceea mai intru si citesc pe aici pt a mai uita de griji.Pupici

Mergi la inceput

Lulu, trebuie sa ne luam de mana si sa speram ca ne vom descurca.
eu am inceput cam de 2 luni serviciul, fetita noastra are aproape 6 luni. Si de 2 sapt sunt la alt job, din pacate, stiu ce inseamna sa iti doresti decat liniste multa-multa.

Iti tin pumnii sa reusesti

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

pentru toate mamicile din partea mea si a piticului meu.
sa aveti o zi plina de bucurii.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multumim, Oana este bolnavioara, a facut febra mare, dar acum doar tuseste... sper sa se faca bine repede.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Sanatate multa Oanei !!
Poate deja ii e mai bine

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cerasela67 spune:

Eu intru mai rar pe site-ul acesta desi sunt membru de ceva timp.
Am o fetita nascuta in 07.07.2000, o cheama Casiana. Merge la gradinita de la 3 ani, acum e in grupa pregatitoare, din toamna va face tot pregatitoare deoarece asa este programul educatoarei (este in ultimul an de activitate si nu mai incepe o serie noua). Nu o sa mearga la scoala deoarece eu consider ca varsta optima pt. scoala este 7 ani. Fetita mea scrie si citeste, de la 4 ani stie toate literele. Acum suntem pe terminate cu bastonasele si liniutele si pana la toamna sper sa invete sa scrie literele de mana. Avem Abecedar si Aritmetica si facem zilnic lectii. Ii place tare mult sa scrie si sa deseneze. Face patinaj (pe perioada iernii) karate si inot plus lectii particulare de engleza. I-au cazut 3 dinti, cei 2 incisivi mediani inferiori (care deja au crescut) si unul superior, se misca nr. 4. Probleme cu racelile nu a avut, iarna aceasta chiar deloc. De cand am nascut-o ii dau vitamine pe toata perioada sezonului rece (noiembrie-martie). Citeam ca cineva da copilului Bronhovaxon, dar e un antibiotic, de ce sa indopi copilul 3 luni cu antibiotoce? Ca sa termin descrierea pot spune ca are 25 kg. si 1,20 m. Noi suntem din Brasov, mai sunt brasoveni pe acest forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multumim, se simte mai bine.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna fetelor,n-am mai intrat pe-aici de un secol,cred ca de la inscrierea in listuta.
Sper sa am timp intr-o zi sa citesc ce am pierdut.
Cerasela si eu o s-a dau la scoala tot la 7 ani,e nascuta in septembrie,ea stie deja sa scrie,cu litere de tipar,sa citeasca,cu matematica sta binisor,mentionez ca cititul si scrisul a venit fara sa stim noi,are frate in clasa I si de acolo i se treag toate,nici acum nu-mi explic cum de-a ajuns sa citeasca cursiv cu litere mici de tipar,ca nu a invatat-o nimeni.
Eu cred ca un an in plus de gradi e benefic,am vazut asta la baiat,cand incepe scoala,incepe stresul,iar copiii buni sunt mai stresati decat ceilalti.

Sper sa intru mai des la subiect.
Un weekend placut va doresc!

Mergi la inceput