Copii nascuti in 2000 (04)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

la multi ani ANDREEA.sa cresti mare si sa fii sanatoasa.petrecere frumoasa maine.

CERASELA bronchovaxon nu e antibiotic ci e un imunostimulator pentru intarirea imunitatii mai ales pentru caile respiratorii.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani tuturor copilasilor care se anuverseaza in aceasta perioada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna!

Cristina sper ca sunteti bine acum.

Noi suntem stirbe, adica avem 2 noi dintisori jos si sus avem unul lipsa, asteptam sa ne cada si celalalt. Nu mai mergem la gradi pina in mai. De luna viitoare sper sa fie mai cald, sa mergem la inot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salutare !

Nu am ami intrar de mult pe aici ...
In primul rand...LA MULTI ANI pentru cei care s-au sarbatorit in ultima perioada....si sanatate multa celor bolnaviori...

In al doilea rand...bun venit noii mamici Cerasela si fetitei Casiana...Mai povestiti-ne despre voi...

Vad ca vorbiti de dinti...si Felicia e stirba ...i-au cazut cei doi incisivi laterali de jos...dar deja avem experienta...pt. ca i-au mai cazut si anul trecut doi dinti...

Bobita...de ce nu mai mergeti la gradi ?...Din cauza racelilor ?

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Waw mamicilor deja va plangeti de dintisori.la noi nici gand sa cada vreunul.am fost de curand la dentist cu Alex si mi-a zis dr ca nu se va intampla prea curand evenimentul in schimb mi-a zis prin toamna asa sa-i fac o radiografie sa vada care e directia de iesit a dintilor ca sunt prea desi si n-o sa aiba spatiu de iiesit intre ei.
sa speram ca s-a inselat si nu vom avea probleme.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by kro

Salutare !

Nu am ami intrar de mult pe aici ...
In primul rand...LA MULTI ANI pentru cei care s-au sarbatorit in ultima perioada....si sanatate multa celor bolnaviori...

In al doilea rand...bun venit noii mamici Cerasela si fetitei Casiana...Mai povestiti-ne despre voi...

Vad ca vorbiti de dinti...si Felicia e stirba ...i-au cazut cei doi incisivi laterali de jos...dar deja avem experienta...pt. ca i-au mai cazut si anul trecut doi dinti...

Bobita...de ce nu mai mergeti la gradi ?...Din cauza racelilor ?

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Acum am vazut coincidenta, Maria si Felicia sunt nascute in aceeasi zi.

Da, din cauza racelilor, am stabilit cu medicul ca pe timpul tratamentului cu Liuvac si Viusid sa o tinem acasa. Tratam se termina la incept lunii aprilie, dar vine vacanta de primavara, asa ca am zis sa stea acasa pina in mai.

Mergi la inceput

La multi ani! sarbatoritilor de astazi Florin Dragos si Tudor.
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani!!!

20.03.2000 - Alex - iuliacm(web)
31.03.2000 - Florin Dragos - mamicaluitheo(web1, web2)
31.03.2000 - Tudor - Ana_Stroe(web)

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani pt toti copilasii care s.au aniversat in ultima perioada, dar si pt cei care urmeaza cit de curind! Sa aveti o viata plina de bucurii,multa sanatate si succe la scoala, celor care mergeti din toamna!

Mergi la inceput