Copii nascuti in 2000 (04)
Raspunsuri - Pagina 10
gen68 spune:
salutare mamicilor!
noroc ccc ca am mai intrat pe aici sa va citesc de dintisori, ca eu eram disperata! ma suna mama aseara ca cica sa-mi dea o veste despre mariusica al meu: i se misca un dintisor! e unul din cei de jos. m-am linistit cand v-am citit ce de dinti v-au cazut. mey, fetele e mai precoce? ... si la dinti?
p.s. le cad si maselele?
p.p.s. le dati ceva de intarire a dintilor, acum ca scapa de astia de lapte?
helbi spune:
Eu ii dau Biancai de la inceput si Zimafluor si nu are absolut nici o carie. I-au cazut nuami cei 2 incisivi de jos pina acum.
columbiana spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
La multi ani!!!
20.03.2000 - Alex - iuliacm(web)
31.03.2000 - Florin Dragos - mamicaluitheo(web1, web2)
31.03.2000 - Tudor - Ana_Stroe(web)
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Fetelor,
va multumesc ca nu ne-ati uitat, eu n-am mai trecut pe aici de ceva vreme; L-am sarbatorit simbata trecuta, binenteles c-a fost extrem de incintat, cum, apareau prietenii, cum era la usa intrebind in gura mare @mi-ati adus cadou@, ce m-a cam facut de cacao, desi i-am explicat frumos inainte sa astepte cuminte;)))
au fost patru copilasi, dupa ce au intors basementul cu susul in jos, spre miezul noptii a adormit uitindu-se la desene, iar prietena lui buna (care are 5 anisori) l-a invelit ( asta o mai fi peste 10 ani, oare?:))))
eu intrasem aici sa va intreb daca trebuie sa ma ingrijorez ca nu i-a cazut inca nici un dinte de lapte, si nici nu dau semne? mai sunteti mamici cu copii care inca n-au inceput sa schimbe dintii? au avut de curind un control stomatologic la scoala, dar in foaia de observatii ce-am primit-o nu se specifica nimic, doar un control general preventiv, ca altfel dintii sunt ok.
Ana
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
andreea_tx spune:
Ana nu te ingrijora ca nu esti singura in sit asta.
nici lui Alex nu i-a cazit nici un dintisor si dent ne-a spus ca nu vor cade prea curand.
de dat i-am dat nuami fluor vigantolette pana la doi ani jumate si pe urma n-am mai continuat cu nimic.parerile sunt impartite si printre stomatologi asa ca am renuntat la Zymaflor.
andreeat & Alex -8 dec.2000
CristinaT spune:
Ana nici noua nu ne-a cazut vreun dinte, dar eu ma gandesc ca asa cum au aparut tarziu- mai intai a mers apoi au crescut dintii, poate ca tot asa vor cade. Dar cat de tarziu???
columbiana spune:
multumesc fetelor; adevarul e ca si primii dinti au aparut destul de tirziu, si cind au inceput, au dat navala; acum ramane sa sper ca n-o sa-i cada la gramada cind incep.
Ana
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
andreea_tx spune:
fetelor daca vreti sa va inscrieti i actiuni umanitare in cadrul unei asociatii dati-mi adresele de mail si va trimit expl.necesare ca aici nu pot mai mult ca nu vreu sa se creada ca fac reclama.
andreeat & Alex -8 dec.2000
OCTAMI spune:
Buna ,mamicilor!
Am un baietel nascut pe 14,11,2000 ,il cheama Tomita si vrem sa intram si noi in clubul vostru.
Avem o problemuta cu inscrierea pentru scoala,in sensul ca nu avem recomandari pentru o scoala buna si din toamna trebuie sa facem investigatii pentru ca din anul 2007 trebuie sa incepem.
Va pupam pe toti,va urmarim cu interes,poate mai impartasim experiente.
CristinaT spune:
Octami, bine ai venit in grup. POate pui si o poza cu Tomita sa-l vedem si noi.
La multi ani!!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
07.04.2000 - Isabel - tonic
17.04.2000 - Bogdan - ADINUTZA
20.04.2000 - Calin - casandra
OCTAMI spune:
V-as trimite cu drag poze cu noi,dar nu stiu sa-mi fac album,si nici cum sa fac link cu poze.Mai fac sapaturi.