In Italia (6)
Raspunsuri - Pagina 8
crista-s spune:
Iri multumesc mult ce surpriza .... multumesc ca ti-ai amintit de mine ....
Da, e ziua mea azi... eu am venit pe lume de geru' Bobotezei si ... dupa moda italiana .. sunt si Befana .
Sper sa pot pune o poza azi ...
pupiceeeeeeeeeeeeeeeeee
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Cri, sa fii splendida in acest nou an al vietii tale...
Noi am fost putin pe afara, e cam gerulet, dar cu soare, dupa care ne-am separat: Ale e la verisorii lui aici, in bloc, capul idienilor face ture in oras cu motocicleta cea noua, care i-a sosit ieri si care cred ca a devenit deja iubita sa nr. 1 (este o Harley Davidson, frumusica, eu nu ma omor dupa asa ceva, si face un zgomooot, zici ca-i tractor, ma rog, cum se spune, contento lui...), iar eu am venit acasa, am facut putina ordine si am pregatit chiftelute.
Iar maine voi da o raita prin magazine, nu de alta, dau au inceput reducerile, nu?
Va pup.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
geanina anghel spune:
Bine v-am gasit!
Ma alatur si eu voua geanina anghel(Napoli)-inca o italianca vorbareata.
Sunt o mamica de mai-iunie 2005.
Suntem din Bucuresti, iar de un an de zile, in Napoli. Fetita noastra, Maria Antonia, s-a nascut aici pe 31 mai 2005.
Ma bucur ca v-am gasit aici, pe acest forum( cred ca acesta este cadoul meu de Befana).
La Multi Ani! pentru 2006.
Tinem legatura.
Ciao.
crista-s spune:
Bine ai venit Geanina.. mamica fericita ... sa te trecem pe listuta ... si te asteptam sa intri cit mai des pe aici ... ca noi nu ne dam inlaturi de la vorba.
pupice si micutei Maria Antonia
Cristina
Noi doi... si nu numai
iriale spune:
Napoli... ce oras splendid!
Bine ai venit la noi!
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Angi dragutzo .. eu m-am luat cu prostii ( ziua mea .. una alta ) si am uitat sa scriu.. Iti pumnii sa se termine cu bine aventura casei.. sa iasa bine ... chiar daca stiu ca tocmai linistita nu vei putea dormi pina pe 9 . Dar din toata inima eu zic ca trebuie sa se termine bine ... Bafta multa !! si multe pupice ... si cind ai timp si poti sa scrii sa ne zici si noua de si cum.. Eu iti tin pumnii si sunt sigura ca se va termina bine ..nu se poate sa fii dat tu peste escroci, doar ca asa sunt astia mai delasatori ...
pupice si bafta ca de asta ai nevoie cel mai mult!!!
Cristina
Noi doi... si nu numai
crini spune:
La multi ani, Cri!
Sa fii sanatoasa si fericita! Sper ca ai petrecut bine de ziua ta, uite ca iti fac si eu urarile in timp, nu e inca miezul noptii.
Geanina, bine ai venit!
Danangie, ce smecheri! Parerea mea e ca au vrut sa te tina legata de ei, daca iti dadeau banii tu iti cautai imediat altceva, asa, daca raspunsul bancii e pozitiv, iei casa lor, daca nu, asta e, au incercat. Poate totusi banca va da imprumut, nu-i exclus.Dar n-am inteles, prima banca telefonase la fostul loc de munca, sau doar s-au temut ei sa n-o faca.
Iri, tu vorbesti serios? o Harley Davidson adevarata? Pai aia e un mit, nici macar zgomotul nu-l pot imita alte moto, e si pe site-ul lor. Sa-mi spui cum se merge pe ea.
crista-s spune:
Multumesc Nico , am petrecut bine noi doi si restul lumii ( adica familionul de la Bucuresti, prietenii din lumea intreaga ) pe messenger, skype.. si la telefon ... asa ca a děfost festivitate aproape "in direct" .
Cristina
Noi doi... si nu numai
danangie spune:
Buna seara fetelor!
Azi e ultima zi cand mai intru de acasa. Pe urma am sa incerc cu scheda wind.
CRISTA nu-i nici o problema. Oricum iti multumesc mult de tot. Adevarul ca in momente de acest gen o vorba buna conteaza foarte mult.Inca odata multumesc. Luni seara voi dormi la cumnatul meu. Pe urma se va vedea.
CRINI raspuns exact de la banca nu am avut. Cat despre prima banca, nu ne-au acordata se pare pentru ca pe urma a iesit ca astia de la ag. intermediara au facut cererea la a doua banca inainte sa fi asteptat raspunsul de la prima banca. Ca dupa ei......nu aveam sanse pentru ca aia se puneau pe cercetari nu gluma. Si poate pana la urma au tel la datorele meu de munca si cine stie ce le-au spus aia........Dat fiind ca m-am demisionat.
La multi ani si din partea mea tutor Ioanelor si Ionilor.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
gabry spune:
CRI LA MULTI ANI cu intirziere!
Azi i-am condus la masina pe ai mei,ce tristete,casa goala...vreau sa-i vad fata lui Elena cind o sa-si de-a seama ca nu mai e Mircea si buni sa o tina in brate.
Am pus poze noi....!
Va pupic pe toate si ne auzim miine ca am mai mult timp liber...ca-s singurica.