In Italia (6)
Raspunsuri - Pagina 7
crista-s spune:
Nico eu credeam ca te-ai suparat pe mine si stateam cuminte aici.
Acum am gasit o reteta de tort ( vegetarian - de fapt chiar vegan) si incerc sa fac un blat de tort. Vreau sa fac si poze -sper sa imi iasa.. ca la revelion m-am lasat pe mina lui Fabio si m-am ales cu filmulete in loc de poze, in care se mai si aude vocea mea cum ma prostesc si ma alint. Mai mare rusinea femeie batrina si fara minte ... . Va zic peste 1 ora ce a iesit ... si crema as face un fel de zabaione dar nu cu Marsala sau ce minune se pune in el ci cu restul de spumant de la Revelion ( ca asa mari bautori suntem ca nici macar o sticla nu am reusit sa bem).
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Nico, la mine poate ca a fost ceva mai simplu pt ca lucrez in acest ambient, dar eu cred ca iti poti face cateva carti de vizita pe care sa scrii ca esti interpret-traducator si sa le lasi la tribunal, politie, eventual la firmele cu care lucrati voi etc... Toti au un birou unde tin o lista cu traducatorii din diferitele limbi si,in caz de nevoie, ii cheama.
Aici a inceput sa ploua maruntel si e frig. Eu tocmai am halit o pizzetta bianca, deh, tre' sa dau jos kg luate de Sarbatori...si mi-am mai cumparat si un maritozzo, numai ca am dat-o in bara, caci e plin de bucatele de ciocolata. Am dat-o in bara pt slabit, caci pt cat e de buuuun...ura!
Ati vazut subiectul "Top 10..."? Ce mult mi-a placut sa ma gandesc la dorinte nebune...
Irina & Alessandro
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crini spune:
Pai cum sa fiu suparata, iubita, ce motive am?
Vad ca nu te dezminti cu maiestria culinara, pan' la urma tot iti fac o vizita sa ma dau in barci cu bunataturile tale.
Ia zi, la voi au inceput saldi? Mie imi sticlesc ochii, drept sa spun cand ma gandesc ce de-o sa mai iau. (Parca vad ca ma-ntorc cu mana goala acasa, ca pomu laudat...)
Am inteles Iri, ma mai gandesc daca s-o fac sau nu.
Nu stiu despre ce subiect vorbesti. E aici pe forum?
Eu am gasit unu la 'Femina intim', ceva de genul 'vreau sa ma schimb' si imi place tare, m-am inscris, de-abia astept sa fac ceva maret pentru mine. Ha, ha.
Va pup.
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by crini
Ia zi, la voi au inceput saldi? Mie imi sticlesc ochii, drept sa spun cand ma gandesc ce de-o sa mai iau. (Parca vad ca ma-ntorc cu mana goala acasa, ca pomu laudat...)
astazi Corso Buenos Aires era plin, pe strazi persoane cu multe sacose ... tare-i aglomerat in acesta perioada.
www.romania-italia.net
crista-s spune:
Nico pe 17 cred ca incep... vrei sa vii la Bologna ? te astept la gara.
Vezi ca e subiectul de mai jos aici la calatorii "Top 10- lucruri de facut ..." al lui scarmanus, cel de care zice Irina . Un pic asemanator cu cel al lui bb_alinus "ce v-ati propus in noul an.. " sau cam asa ceva ... Apropo prietena mea Alina (bb_alinus) a scris povestea nasterii Amaliei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank"> aici.
Deci acum pun poza cu tortul meu ...cam fleoscait ... nu stiu cum tb sa fie zabaione asta ca eu am mincat numai inghetata cu sau de zabaione... Si l-am si "prostit" ca am pus o glazura ca de bezea peste care se va intari pina miine sper.
Cristina
Noi doi... si nu numai
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by crista-s
nu stiu cum tb sa fie zabaione asta ca eu am mincat numai inghetata cu sau de zabaione...
este destul de moale acesta crema, cam cum ti-a iesit si tie.
este gustos?
www.romania-italia.net
crista-s spune:
Dana crema a iesit super buna ... si se face si usor ... am lins cratita, lingura, mixerul.. tot ce am gasit .. cred ca si de la spumant era asa buna . Tortul il taiem miine . Asa ca nu stiu cum e " pe total general" insa am incercat sa nu-l fac prea "greoi" si pt ca aveam 4 galbenusuri in crema am ales blatul vegan ( stil negresa .. in varianta italiana ) fara oua, fara lapte ...
sa va dau paginile de unde m-am inspirat :
www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=12806" target="_blank">blatul in care eu nu am pus ciocolata bucatele ci niste coji de portocale in sirop ( facute de mine)
www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=6768" target="_blank">crema
Cristina
Noi doi... si nu numai
gabry spune:
Mergem la circ...ura,o luam si pe Elena...sint curioasa daca sta!
Am lipsit un pic,dar sint motivata,vreau sa stau un pic cu Mircea,ca curind pleaca,simbata sau duminica.
Facem si poze....cu travestitul de Orfei(cum se chiama,nu stiu exact)hi,hi hi....si nu numai!
Va pupic dulce pe toate.
danangie spune:
Buna seara fetelor.
Eu incerc sa mai intru pe ultima 100 de metri.
Deci, fetelor.....pe 2 decembrie ne-au dus in Pantigliate la o agentie imobiliara sa intrebam de-o casa. Ca vroiam s-o cumparam. Ne-a aratat o casa de vis si am inceput demersurile pentru a incerca sa facem un mutuo. Printr-o agentie recomadata de ag. imb. am inceput sa deschidem o practica sa intrebam o banca daca ne da imprumut. Trebuia sa avem raspunsul din partea bancii pe 21 decembrie. Dar intre timp ag care o facea pe intermediarul cu banca ne-a spus ca nu avem sansa pentru ca terminam contractul si banca da tel la dat de munca si aia ne da de gol ca ne-am demisionat. Si au hotarat sa faca intrebare la o alta banca , sa dea totul pe fatza cum ca ne-am demisionat si ca incepem o noua munca aici la Milano. Ok. A zis ca ne da raspunsul pe 27, 28 decembrie. Cand a ajuns ziua raspunsului ne-a spus ca toti sunt plecati in concedii si ca pana pe 2, 3 ianuarie nu poate sa aiba vreun raspuns. Pe 29 decembrie eram la Milano la ag. imobiliara sa ne luam cecul de 2500 euro pe care il dadusem in avans ca sa tina casa. Ala ne-a zis atunci ca practica a mers inainte deci, raspunsul nu e "nu" dar bineinteles nici "da" , dar sa asteptam pana pe 2, 3 ianuarie cand se intorc. Noi am inceput sa-i reexlicam ca noi pe 9 , 10 ianuarie incepem munca si ca pana pe 8 ianuarie tre' sa ne mutam. El ne-a spus ca vor deschide pe 2 ianuarie si daca raspunsul e negativ din partea bancii el are clienti cu case libere de inchiriate si ca ne da o mana de ajutor sa inchiriem o casa imediat. Si uite asa fetelor, am ajuns pe 3 ianuarie si cand sa plec la Milano sa ma duc sa iau cecul pentru ca intre timp aflasem ca tipul de la ag care o facea pe intermediara cu banca era all'estero in vacanta si ca se intoarce luni pe 9 ianuarie, am aflat ca de fapt ag. imb. deschide de fapt pe 9 ianuarie. Am fost pacaliti. Nu inteleg ce castiga ei ca ne-au dus de nas. Acum stau cu frica in san pana luni cand ma duc la ag imb. sa-mi iau cecul. Sa nu carecumva sa-mi faca vreo gluma
Si bieninteles ca intre timp am inceput sa caut un bilocal de inchiriat pentru ca marti e prima zi de munca. La ora actuala inca nu am o casa in care sa ma mut. Luni astept raspuns de la o avocata daca ne accepta ca inquillini. Daca da......pana pe 15 ar trebui sa ma mut. Daca nu.......sunt ruinata. Si asa ca de pe 10 cand incep munca pana pe asa presupusa consegne de bilocal adica 15 ianuarie nu stiu unde sa ma duc. Ar mai fi variata sa ma duc la fratele lui Alin........dar si-asa va sta la el celalalt frate cu sotia si fetitza........of fetelor ce greu e.
Sper ca ati avut rabdare sa cititi. Am vrut sa va scriu ce-am mai facut. De Sambata nu mai am internet.......de fapt de duminica. Dar si asa ca acum nu prea am timp sa ma uit pe internet, ca sunt in febra impachetarii.
Cu scuzele de rigoare pentru spatiul ocupat va salut si sa ne auzim cu bine.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
iriale spune:
pentru Cri Cri Cri!!!!!!!
Tortul este pt azi, caci este ziua ta de nastere, nu-i asa? Sper din suflet sa imi fi amintit bine.
La Multi Ani asadar si sa fii fericita!
Te imbratisez
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."