In Italia (6)
Bine ati venit la un nou capitol!
Capitolele precedente:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58754&SearchTerms=italia" target="_blank">In Italia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60722" target="_blank">In Italia (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62704&whichpage=1" target="_blank">In Italia (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64086&whichpage=1" target="_blank">In Italia (4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64758&whichpage=1" target="_blank"> In Italia (5)
Italiencele vorbarete de la sud la nord:
Iriale ( Messina )
geanina anghel ( Napoli)
CameliaS ( Firenze )
Gabry ( Firenze )
Crista-s ( Bologna )
Danangie ( de la Modena la Milano )
Stralucitor1 ( Torino )
Mariana I. ( Torino )
Pyssy ( Novara )
Crini ( Milano )
Pet.cost2005 ( Milano )
Alinutza00 (Milano )
Dana7mi ( Milano )
Tizabela ( Pordenone )
Mireloaia( Aosta )
Si alte discutii referitoare la Italia:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43477&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in Italia ( recomandari)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56382&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in Italia ( recomandari)(2)
De unde putem "culege" informatii pretioase:
www.romania-italia.net" target="_blank">Forumul romanilor din Italia
www.roembit.org/" target="_blank">Ambasada Romaniei in Italia
www.consulatmilano.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1" target="_blank">Consulatul General al Romaniei la Milano
www.stranierinitalia.it" target="_blank">Stranieri in Italia
www.moduli.it" target="_blank">Tipologie di moduli; Contratti; Autocertificazione; CAP; Codice fiscale...
Dictionar on-line :
www.garzantilinguistica.it/interna_ita.html" target="_blank">Garzanti Linguistica
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Raspunsuri
crista-s spune:
LA MULTI ANI !!!!!
"La multi ani cu sanatate
sa va dea viata tot ce doriti
zile senine si fericite ...
La Multi Ani sa traiti!" ... tra la la
Si la an Nou ... capitol nou ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
danangie spune:
SORCOVA VESELA SA TRAITI SA INFLORITI, CA UN MAR CA UN PAR CA UN FIR DE TRANDAFIR,TARE CA PIATRA IUTE CA SAGEATA, TARE CA FIERUL IUTE CA OTELUL, LA ANUL SI LA MULTI ANI!!Si acestei sorcove i se adauga mult orez,ca sa fie an prosper.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
LA MULTI ANI, fetelor in 2006 !!!!!!!!!
danangie - ai vazut, ce-ti spuneam noi, ca vei avea parte de bucurii in noul an si sa nu-ti pierzi speranta? Stii la ce ma refer? Cuuuuuuuummmmm..... o asa veste merita sarbatorita, miresico ! Sa va fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi !!!!!!!!! Nu-i asa ca nu te asteptai la asemenea urari? Dar cum bantui prin tot situl, am aflat, mi-a soptit o "pasarica" ... ca ... v-ati distrat in noaptea Anului Nou si ca ati hotarat sa faceti marele pas . Ma bucur pt. voi si primeste cele mai sincere urari de bine de la mine!!!!!!
_
*** PETRO. ***
_
danangie spune:
LA MULTI ANI si tie PETRO.Da. Exact la ora 12,00 Alin m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui. E clar ca se stia ca vom ramane impreuna pentru mult timp........dat fiind ca ne cunoastem de 14 ani si suntem impreuna de 12............casatoria poate schimba ca de acum ne vom spune sot si sotie. Dar chiar si asa am ramas muta si am fost foarte emotionata. Acum stau si ma intreb: oare ma descurc sa fac o nunta?
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Aaaaaaaaaaaaangi eu am ramas cu gura cascata pe aici ... Felicitari Angi, sa fie intr-un ceas bun hotarirea luata( ia sa vezi um vine si bebica acum ... nu vroia sa fie "ilegal" dragalashul/a!!!
Ce romantic!!!! Casa de piatra!!
Petro zisa si 007... cum ai stiut sa citesti printre rinduri ...mie nu-mi cazuse fisa ...
Fetele voi ce faceti? ce vesti mai aduceti in noul an ? vad ca incepe bine ... Eu n-am nimic nou doar ca sunt umflata ca un balon, ma bucuram ca nu m-am ingrasat de sarbatori insa revelionul a pus capacul, simt ca ma rostogolsec cind merg prin casa, sper sa nu se miste lustra la vecinii de dedesubt cind merg prin casa.
Cristina
Noi doi... si nu numai
pet.cost2005 spune:
buna dimineata!
danangie - sigur ca vei fi in stare sa organizezi o nunta. bineinteles ca va fi multa bataie de cap si alergatura, cu atat mai mult cu cat voi sunteti aici, iar nunta o veti face in Romania. De-aici nu prea se pot face multe ... Doar daca ai pe cineva de incredere in Romania sa se ocupe pt. tine, dar nu-ti recomand sa lasi pe altcineva (oricat de incredere ar fi) sa decida pt. voi chestiile astea. Noi am facut tot singuri si tare ne-am simtit bine, a iesit asa cum ne-a placut, dupa gusturile noastre, iar pt. greselile marunte (acum asa par, nesemnificative) nu trebuie sa dam vina pe nimeni. E mai bine asa. Cel mai important acum este sa gasesti restaurantul si muzica/formatia, dupa aceea vin toate de la sine, te descurci ... strada facendo, cum zice Baglioni. Bafta si daca ai nevoie de informatii ... stii unde ne gasesti.
Vad ca restul fetelor nu s-au trezit din "mahmureala" sarbatorilor. Cum ati petrecut?
Noi ne-am odihnit/relaxat in adevaratul sens al cuvantului. Nu pot sa zic ca a fost foarte rau ... ne-am simtit bine si numai noi doi. Dar noutati ... deocamdata nu sunt!
crista - ca o adevarata gazda de familie, pe tine te regasim aici la datorie, nu? Prompta si fresh ... la discutii.
Un an bun, o zi buna tuturor si ... sa ne auzim cu bine!
_
*** PETRO. ***
_
crista-s spune:
Eu ca sa zic drept ma plictisesc diminetile , acum a plecat "omul" la munca ( ca totusi cineva tb sa aduca bani acasa ... ) si mi-am recuperat locul in fata computerului. Fresh insa nu sunt ca m-am umflat zilele astea si ma simt tare greoaie iar sarbatorile inca nu s-au terminat...
Cristina
Noi doi... si nu numai
iriale spune:
La Multi Ani, dragi fete cucuiete!
Dana(angie),ce veste minunata! Si ce moment romantic a ales Alin....bravo si felicitari din suflet!
Acest sfarsit de an a adus asadar 2 imense vesti: bebele pt Dana7 si nunta pt Dana(angie).
Cri, vrei sa vezi c-o fi numele "de vina"??
Dar, lasand gluma la o parte, va fi un an bun pt toate. Un an care ne va consimti sa realizam ceea ce nu am reusit sa facem pana acum.
Bravo Petro, chiar ca 007.
Gabry, sunt fff de acord sa ne incuscrim, bebica ta este SPLENDIDA, sa mai pui poze cu ea, dragalasa...
Eu am reluat serviciul si in plus am o mare problema: m-am ingrasat cel putin 2 kg intr-o saptamana!
See you later.
Irina & Alessandro
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crini spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
La multi ani!
Am reusit cu greu sa ma desprind de caldurica de acasa si sa ma misc pana la servici. Mai ales ca saptamana trecuta am stat acasa, fiind racita, parca nu-mi venea sa cred azi dimineata ca s-a terminat vacanta si reintru pe baricade.
Danangie, felicitari pentru cererea minunata. Romantic, domne, viitorul sot. Ai vazut de ce vroia sa ramaneti singuri ca doi porumbei de anul nou, avea planuri.
Sa nu ne spui tu vestea! Dar n-ai scapat, noroc ca avem un detectiv ca petro in grup.
Iri, vad ca si tu esti din nou la munca.
Cri, eu nici nu ma cantaresc, ca nu vreau sa stiu cat am pus, cel putin nu acum, cand mai am o multime de mancare buna-buna de papat. Dar am vazut azi dimineata cand mi-am pus pantalonii ca de-abia le-am tras fermoarul. Asta e, lasa ca o data pe an e revelion!
iriale spune:
Nico,la munca si ne-munca,nu-i mare lucru de facut azi pe-aici. Afara e un soare frumos, de plimbare, dar deh, concediul s-a dus. Imi pare rau ca ai fost racita, dar intr-un fel a fost mai bine, nu?, asa ai stat acasa de Sarbatori.
Irina & Alessandro
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."