In Italia (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ...

Angi ce pacat ca a cazut varianta mutuo. Din cauza contractului tau oare??? Oricum, cind ai timp si te poti conecta noi te asteptam pe aici.

Eu matinala ca in fiecare zi, voi insa de la servii aveti mai mult timp liber dupaamiaza, GHINION...

Azi sunt pe aici toata ziulica, mai fac ceva prin casa, mai invirt in cite o oala si mai dau si un ochi pe DC... deci daca aveti chef de vorba HERE I AM!!!

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, bonjour! Harnicuta ca de obicei... de maine iar stam acasa, ce vei face zilele astea?

Petro, si eu si Cri avem Skype, eu insa ilfolosesc putin, doar pt "chattare". Succes la poze!

Dana(angie(,sa nu ne parasesti!

Vroiam mai de multa vreme sa va intreb ceva, mai ales pe voicare stati in Nord si deci cantitatea de lucru e mult mai mare: va ocupati, in timpul liber, si de traduceri?

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

La multi ani si multe realizari in 2006!

M-am reintors si eu, dar imi este tare somn ...

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, eu nu ma ocup de traduceri si nici n-am auzit pe vreunul din cunoscutii romani sa o faca. Tu?
De azi incep reducerile la Milano. Cum ies de la servici, dau o raita pe la magazine. La voi cum e?
Petro, imi pare rau ca inchisesem ieri, mi-ar fi placut sa ne gasim de vorba.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iriale
Vroiam mai de multa vreme sa va intreb ceva, mai ales pe voicare stati in Nord si deci cantitatea de lucru e mult mai mare: va ocupati, in timpul liber, si de traduceri?

aveam o prietena care vroia sa faca traduceri (terminase facultatea de limbi straine: engleza-italiana), insa nu a reusit sa-si ia atestatul de traducator autorizat.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Nico, am intrebat special asta, caci nu stiam daca sunteti la cunostinta faptului ca puteti face traduceri (scrise sau simultane) si castiga astfel ceva banuti extra, nu multi, dar nimeni nu refuza banii, nu-i asa?
Eu le fac, numai ca Messina-i mica si delictele comise de romani putine, deci nu ma cheama prea des, dar la Milano, Bologna etc e cu totul altfel, sunt convinsa ca sunt cautati des traducatorii romani.

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Dana7, de cand a intrat in vigoare chestia cu "l'autocertificazione", nu mai este nevoie de atestat. Eu le fac pt Tribunal, Digos, Universitate si sunt ok asa, practic eu personal imi asum orice responsabilitate fata de actul tradus.
Ce face bebe mic si frumos?

Irina & Alessandro

Mergi la inceput

am auzit persoane care erau interesate de traduceri, eu deocamdata nu m-am gandit sa fac, nici nu am prea mult timp liber.

bebe sper ca este bine, in 10 merg la medicul de familie, dupa care sa incep cu analizele si tot ce mai trebuie sa fac. Eu sunt bine, doar ca am starea de somnolenta.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Iri ai dreptate ... iar e sarbatoare.. iar week end prelungit .. ce bine imi pare. O sa ne chefuim iar ...

Dana bine ai venit din vacanta. La multi ani!

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, mi se pare interesant, unde ma pot interesa de chestiile astea?
Cri, chiar ma intrebam de tine, ce mai faci, ce ne mai povestesti?

Mergi la inceput