In Italia (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna seara... in timp ce Ale se uita la desene, profit de "recreatie" spre a va saluta.

Nico, eu inca nu am mers cu respectiva motocicleta si nici nu cred ca o voi face in curand, mie mi-e frica si pe un "motorino", iti dai seama pe asta... Si oricum, domnul si-a luat-o fara scaunul din spate, cica il comanda mai incolo. Eu insa cred ca prefera sa mearga singurel.
Gabry, nu reusesc sa imi imaginez cata tristete poate fi in sufletul tau, cu Mircea departe de tine. Iti doresc din inima sa rezolvi cat mai repede aceasta situatie. Am vazut pozele, ce copii frumosi ai!

Altfel... ieri am dat iama prin magazine, deh "i saldi"...
Si am vazut la cinema "Memorie di una geisha" - mi-a placut mult.

Va urez o seara buna in continuare.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Gabi multumesc de urari. Am vazut si eu pozele cele noi ce mare e Elena ... si Mirciulica tare fericit sa joace rolul de frate mai mare. . Nu mai fii trista ca la vara te duci in RO si ai sa vezi ca se rezolva pina la urma si il aduci si pe el aici.

Irinusheu care sunt bezmetica de fel ( superficiala ar fii cuvvintul cel mai potrivit ) nu am citit atenta si credeam ca Ale e capul indienilor si ca motocicleta era pt copii ...... VAI DE MINE .. nici nu ma gindeam ca de fapt era vorba de capul familiei hahah ... Acum sa vezi gagicile lesinate prin Messina si cu gitu strimb dupa .. moto ... ca sa nu zicem dupa el... .

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri...

Noapte buna la mari si mici...

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

si de la noi : Somn usor .. vise placute ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna, eu sunt la servici. O noua saptamana de munca. Azi s-a reintors la scoala si fetita mea. Gata, s-au dus sarbatorile! Imi vine asa o nostalgie!

Mergi la inceput

Buna fetele...

Voi va uitati pe TVR international? eu ma uit mai rar dar aseara din intimplare cum butonam la telecomanda l-am vazut pe Gica Petrescu ... cica ar fii chemat salvarea, asta nu stiu el sau vecinii ... (ca era deja inceput reportajul la telejurnal. Au venit cei de la salvare si pompierii ca nu deschidea usa ... si ii arata pe pompieri cum bateau in usa strigind" Bre, nea Gica ... deschide .. " era risu'-plinsu' ... si in final au spart un geam si au intrat pe acolo, iar sarmanul batrin in casa asculta romante ... era total absent. Mi-a fost asa de mila . Nu eram eu fan-ul lui, chiar faceam misto ca iar apare la tv ... dar cind l-am vazut asa batrin, neras, in pijama .. mi-a venit sa pling. Pina la urma nu numai ca e un suflet si el ... singur singurel... dar e cum zic astia aici "un pezzo di storia ". Ziceau vecinii ca rudele nu il ingrijesc cum trebuie, binenteles ca erau rau intentionati ca se vedea clar ca era curat, avea pijamaua curata, calcata ... nu era ras doar .. dar asta nu e vina rudelor. Bunica-mea care are 92 ani si sta cu matusa( pe care o chinuie ca pe hotii de cai .. fie vorba intre noi ) cind trebuie sa ii faca baie urla ca din gura de sarpe " vrei sa ma omori1 ajutor" de o stie tot blocu' Si binenteles ca daca matusa nu ar sta acolo ci ar veni 1-2 ori pe zi sa ii dea sa manince si sa mai curete, vecinii tot asa ar comenta ca nu are nimeni grija de ea.

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, mi-au venit lacrimi in ochi. Mi-am amintit de bunica mea, Dumnezeu s-o ierte, care povestea cum l-a vazut ea cand erau amandoi tineri, la un spectacol, si tasnise dintr-un afis...
Mie imi placea de el si ma bucur ca mai traieste. Poate ar trebui sa aiba o pensie nationala, ceva, daca nu are. Stiu ca se mai plangeau niste cantareti ca ei dupa ce inceteaza sa cante raman muritori de foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor.

Ce dor mi-a fost de voi...Deci, se pare ca al meu nu a inchis internetul ci a schimbat felul de internet. Acum nu mai am internet non stop. Doar 5 ore pe zi. Bineinteles asta cat mai stau aici. Adica pana pe 15 ianuarie. Deci, azi am fost la aceea agentie imobiliara, mi-am luat cecul fara probleme. Acum tre' sa vad daca avocata aia ne accepta ca inquillini. Problema e ca nu poate sa anticipe consegna apartamentului pana pe 20 ianuarie, ca de fapt, in contractul nou de munca e scris ca am o perioada de proba de 30 de zile.......si deci as putea ramane fara munca peste o luna. De parca un infermier poate sa ramana fara munca in Italia.E logic ca orice contract de munca incepe cu o perioada de proba!!! E avocata dar stie un rahat!! Ca de fapt, eu am tailandinul(stiti ricevuta de la questura).Si i-a zis ca dureaza 4 luni sa-l scot. Si asta pentru ca e la Modena. Ca daca era la Milano il scoteam peste un an. Ca asa sunt legile italiene.Ti-l da peste 4 luni! Deci, eu acum nu am o casa.Aici la Modena tre' sa eliberez apartamentul pe 15. De atunci tre' sa stau pe undeva. Eu de maine incep munca la Milano. Acum sunt la Modena. Si maine ma trezesc la 4,00 , iar la 5,00 plec spre _Milano. Ca incep munca la 7,00. Sa ma ajute D-zeu sa nu intalnesc vreun bloco. Si cred ca pana pe 15 voi face naveta de cateva ori. Ca fetelor nu pot sa stau pe capul lui cumnatamiu 10 zile. Am zis sa stau la el de pe 15 pana pe 20. Daca aia nu se indupleca si nu-mi da cheile mai inainte.

In rest, despre nunta........nu gasesc sala.Am cateva oferte...dar mai vad.

Ciao fetelor pupici.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

hallo fetelor, ce mai faceti?
la noi e un frig de crapa pietrele, ger uscat!
Crista, nu fi trista, uite un link despre Gica P. are cineva grija de el, si la 91 ani se tine super inca! era iubitu bunica-mii in tinerete.
http://www.9am.ro/login.php?action=login&new_chkkey=NU5qazA4Ylp6NC9kME1mVGthT3JtSlNRNU5qazBjTGc0TjYxMnNMVjNkNmp4TkRh&go_to=revistapresei/Monden/25359/Gica-Petrescu-s-a-trezit-cu-pompierii-in-casa
Danaangie, am fost sambata prin Mü si m-am gandit la tine, ca nu gaseai magazine. in zona garii sunt o gramada, Hertie, are de toate inclusiv un restaurant dragut si mai ieftinut, Karstadt, in zona Olympia exista Kaufhofzentrum, exact cum ti le-ai dorit. daca mai veniti, ma anunti din timp si iti mai povestesc odata.
va pusilesc
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna fetelor!
Multumesc de primire si de urari; noi suntem bine, am petrecut Sf.Ion in comunitate( am fost patru sarbatoriti).
Ce sa va spun despre noi...aici in Napoli este o comunitate mare de romani care lucreaza la Comandamentul Militar NATO; majoritatea stam cam in aceiasi zona si tot timpul ne intalnim; practic, e ca si cum am fi acasa.
Mariuca mea doarme acum, de aceea am timp liber; este si mama la mine in vizita.
Pupici la toate si mai vorbim.

Mergi la inceput