In Italia (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mai fetelor, la cum povestiti parca-mi vine si mie cheful sa dau o fuga prin Sud. Poate de paste, cine stie. Cum e timpul prin aprilie-mai in Sicilia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico daca ai timp sa dai o fuga nu ai sa regreti, eu mi-am lasat inima in Sicilia Irinei. Poate ca eu eram in voiaj de nunta si deci sunt putin subiectiva dar a fost minunat. Era iarna si se intuneca devreme dar tot am apucat sa ma bucur de peisajele superbe ale siciliei...

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Veniti, veniti, fete dragi... iar de Paste chiar ca e o vreme minunata.
Si pt ca tot am adus vorba despre vreme, azi dimineata era cald si bine, acum insa e frig si ploua. Of, daca as intelege ceva cu timpul asta...

Nico, am continuat sa citesc subiectul acela, mi se pare ca e exclusa definitiv varianta aceea.

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Da, Iri, ai dreptate, nici eu nu cred, dar coincidentele ma facusera sa ma gandesc ca nimic nu-i exclus.
Va pup, fetelor, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Salutare fetele...

azi m-ati parasit

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri Cri Cri, ai dreptate... eu de abia acum un sfert de ora pot spune ca m-am asezat pe scaun, o dimineata infernala, pe la doua am iesit sa mananc, iar acum in sfarsit ma odihnesc. Si speram sa citesc mii de pagini scrise de voi, dar uite ca toata lumea e cu treaba...
Tu ce ai mai facut?

Irina & Alessandro

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Sunt si eu pe-aici, dar am vazut ca nu scrie nimeni, chiar ma intrebam pe unde sunteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Sunt si eu pe-aici, fetelor! Aici e frig si ceata, urat!
Mai nou eu ma ocup cu prelucrarea filmuletelor si a pozelor pe calc. Aaaa si cu instalarea skype. Crista stie ceva despre asta. Ha, ha, ha ... pana ma dumiresc si eu ...!

_

*** PETRO. ***
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

crini - am crezut ca mai esti pe-aici, dar se vede ca plecasesi deja.

Bine, bine, deci nu am cu cine sa vorbesc. Se vede ca fetele sunt ocupate. Ciaoooo !!!

_

*** PETRO. ***
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor.

Eu de ieri am stat la Milano, si m-am intors in seara aceasta. Mi-am aranjat ultimele lucruri la viitorul loc de munca, si am umblat ca nebuna dupa casa. Pana la urma a cazut oferta cu mutuo pentru casa. Am sa va povestesc alta data. Eu de Duminica nu mai am internet acasa. Voi avea cu ajutorul schedei. Doar ca se incarca greu. Sper sa reusesc.

Va pup si noapte buna.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput