In Italia (6)
Raspunsuri - Pagina 13
gabry spune:
Iata-ne si pe noi pe aici,am fost un pic suparata,dar mi-a trecut.Ce sa va spun,azi Elenucia mea,a luat o gura de parchet....de-i curgea singele siroaie din gura,nu stiam daca si-a rupt dintii sau ce s-a intimplat.De fapt,cazind,ea avind strungareata,buza ia intrat in crapatura si s-a rupt un pic....dezastru'.Nu mai pot sa o tin ,a invatat sa se tina de toate mobilele,face turul casei ca un titirez,isi aminteste chiar si distantele,in locurile care stie ea ca ar putea sa de-a cu capul,dar azi se prinsese cu miinile de cosul cu jucarii si nefiind stabil,a muscat parchetul.
Cri,esti bucatareasa sefa si gata!Si mie-mi place arta asta,dar nu am pe cine sa o experimentez,al meu cind vine acasa rupt de oboseala,principalul e sa gaseasca de mincare,pt el e totul bun,chiar daca-i dau si' chietre'!
Mersi mult de passaparola,nu reusesc sa raspund la multe,dar e un inceput.Nu prea le am eu cu gramatica limbii italiene,dar sint in curs de perfectionare...da sola,ca-n baza la al meu....stiam sa zic doar ciao si grazie!
Mircea,asa de inceput de an a luat un 3,ca de,a fost in vacanta si in fata calculatorului ,dar are timp sa si-o remedieze ca de nu jar maninca.
Bun venit la fetele noi.
Irina,ce face ginerele meu....mai e incintat de Harley?
Va pupic dulce pe toate si promit solemn sa intru mai des.Noapte bine!
iriale spune:
Buna dimineata...
Dat fiind ca Doamna Cri trage chiulul (desi cred ca va fi o absenta motivata), va urez eu o zi minunata...
Gaby, ginerica cel mititel tre' sa mai creasca putin ca sa poata folosi Harley-ul cu pricina (care este imens si adevarat si de proprietatea lui taica-sau). Ale deocamdata e prins cu dinozaurii, monstrii si mai nou zice ca atunci cand va fi mare isi cumpara o... gorila!
Saracuta Elena... mii de pupice.
Azi e un soare splendid, ce-i drept cam crapa pietrele de cat de ger este, dar oricum, merge... decat sa ploua, mai bine asa.
Aseara am fost la o "serata" a unui coleg de-al meu, muzicist, adica canta la chitara bass intr-un grup, mi-am cam spart timpanele, deh... nu mai sunt tinerica si decibelii peste masura ma cam ucid, dar in general a fost o seara placuta. Mai putin cand am iesit de acolo si termometrul masinii zicea ca afara sunt 6 grade. Ceea ce pt orasul Messina e cumplit!
A dopo.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iriale spune:
sorry pt cacofonie....
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Buna dimineata
Eu abia mai apuc sa pot scrie si citi ceva pe aici, in general in week end si seara cind soseste "zmeul zmeilor " acasa pune el stapinire aici. Chiar si acum se invirte ca un leu in cusca ca "pierd vremea la calculator" ... vai de sufletul meu tare l-am mai invatat cu narav ... tare mai e RASFATAT.
Si la noi e soare dar e frig. Un soare cu dinti care te pacaleste rau. Oricum e mai frig ca la Messina , cu siguranta sub zero.
pupice si week end placut ...
pe luni...
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
pet.cost2005 spune:
Buna seara, fetelor!
Vad ca nu-i nimeni pe-aici ... nu am cu cine vorbi ...
Va pup si numai bine!
_
*** PETRO. ***
_
crista-s spune:
Buna dimineata ...
am mai dat un ochi pe aici sa vad ce ati mai scris...
Gabitza eu acum am citit de Ele draguta ... bine ca nu si-a rupt dintisorul. Buza se repara ... si deobicei nu ramine semn , stiu de la frate-miu care a cazut din pat cu gura pe pedala de la masina de cusut si acum se vede doar ca un firicel taietura ...Oricum ai intrat la stapin acum trebuie sa stai cu ochii pe ea ...
Sa stii ca nici eu nu stiu sa raspund la multe intrebari dar si cind stiu eu si nu stiu concurentii mama ce ma mai umflu in pene .
Petro noi suntem ca soarele si luna nu ne intilnim ...pe aici. Cind intri tu ies eu si invers ... Poate diminetile devreme .. cine stie..
La noi ieri cum ziceam soare si frig dimineata, apoi o caldura dupa prinz ( vreo 6 grade si la noi dar cu soarele ala iti venea sa te deschei la giaca )... Dupa amiaza tirziu cind s-a lasat intunericul iar te taia frigul... uite asa raceste omu' .
Duminica placuta la toata lumea !!!!
Cristina
Noi doi... si nu numai
crista-s spune:
Buna dimineata !!!!
si o saptamina minunata!
cred ca asta e pagina mea ( eu centrez , eu dau cu capu' ) pina la urma vorbesc aici eu cu mine insami , pe unde umblati mai fetelor ????
Cristina
Noi doi... si nu numai
pet.cost2005 spune:
Cri - sunt si eu pe-aici. Dar pt. putin timp.
Buna dimineata, fetelor! Cum ati petrecut zilele astea? Noi ... pe-acasa, frig ... nimic deosebit!
Va pup, ne vedem diseara!
_
*** PETRO. ***
_
iriale spune:
Ai dreptate, Cri, se pare ca toata lumea are treaba.
Am hotarat, de azi inainte aceasta este pagina ta si, daca imi vei da voie, si a mea, imediat ce gasesc 2 minute libere.
Asadar... ce ai mai facut zilele astea?
Eu, nimic deosebit. Sambata seara am fost cu Ale la o prietena care are si ea un baietel, iar duminica am fost singurei toata ziua, caci seful indienilor a participat la prima "adunare" a celor cu motociclete mari si au fost cu totii la Tropea, in Calabria; erau 32 de moto, Harley si BMW. Asa ca de dimineata am fost cu Ale la o plimbare, dar ne-a prins ploaia si deci am fost nevoiti sa ne intorcem, iar apoi am ramas acasa toata ziua. Desene animate, constructii, masinute, dinozauri, povesti etc, etc...
Azi dimineata in schimb am plecat de acasa cu urlete, caci domnisorul hotarase cum ca nu vrea sa mearga la gradinita. Si ce ma durea pe mine capul inca de aseara, sa vezi acum ce imi plezneste...
Si... cam atat.
Te pup.
Si salutari tuturor!
Iri, mami de Ale
iriale spune:
Hello Petro... o zi buna si pe curand!
Iri, mami de Ale