In Italia (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Deci cum ziceam pagina nr. 9 ( o avea vreo legatura cu celebrul spital ?? sper ca nu ) este pagina mea...
asa ca sa va povestesc ...una .. alta ...

La noi ieri a nins ceva intre ninsoare si bruma , n-am mai vazut as ceva niciodata ...M-am uitat pe geam inainte de prinz si era strada curata, apoi dupa prinz parca cineva ar fii cernut faina din cer... masinile, casele, iarba.. totul pudrat de un strat subtire alb. Pe sub masini strada curata .. Insa frig infiorator.. Ma gindesc ca tb sa ma infofolesc ca mos Craciun ca sa intind rufele pe balcon.

Fetelor eu mi-am comandat un aspirator, ca aveam o scoppa elettrica si se cam balanganea, a reparat-o al meu ( ca noi 2 suntem de la concursul miini indeminatice si ne mai dam mari din cind in cind ca facem cite ceva ... )insa tot era cam naspa la folosit. Asa ca as fii vrut tot asa ceva ( asta era micuta - in sensul ca poti sa ii gasesti usor un loc in casa, sa o ascunzi pe undeva .. ) si am gasit un aspirator micut cu rezervor transparent, deci fara sac ... asta e tare bine ... insa cica are filtru HEPA . Voi ce stitri de filtrul asta ( eu am citit pe net numai cuvinte de lauda, ca se foloseste si in spitale, ca e antiacar... bla bla bla ) dar as vrea sa stiu daca voi aveti asa ceva ? Daca filtrul asta va tb si el schimbat si cit de des ? Daca nu am gresit cumparind aspiratorul care a fost destul de ieftin ( 39.99 euroi + transportul ca e de la Germania ...dar ala nu era mult )si acum ma va rupe la buzunar filtrul... ca recunosc m-am cam grabit ... ca fata mare la maritat.

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna dimineata,
Vad ca voi tot vorbiti de ger, noi ne-am plimbat ieri pe-afara si chiar vorbeam ce placut e, ca au inmugurit copacii si unele flori (hortensii, cred ca se chiama).
Cri, eu n-am auzit de filtrul asta, dar ce marca e aspiratorul, are un site ceva, ca ar tb sa scrie acolo?
Gabi, te inteleg ca si eu alerg toata ziua dupa fi-miu prin casa. A invatat sa se urce in pat, i-am aratat si cum se coboara, dar el vrea sa experimenteze si 'cu capu-nainte' asa ca sunt mereu cu ochii pe el. Ca sa nu mai spun ca a inteles conceptul de scara si isi aduce tot felul de jucarii pe care se cocoata ca sa reuseasca sa ajunga pe scaun, in cada, te miri unde.
Imi pare tare rau pentru buzita, sper sa-i treaca repede.
Iri, ce sa-i faci, e greu luni dimineata, dupa ce-ai stat 2 zile intregi cu mami, sa mergi la gradi. Si eu azi dimineata aveam asa un chef sa stau acasa...

Mergi la inceput

Nico, e in germana si nu prea m.am lamurit nici eu prea mult, astept sa soseasca cartea tehnica si sa ma pun pe ea cu dictionarul. Sau daca nu ma descurc voi striga "hilfe" dupa Vio ...
uite aici o paginuta
http://www.neckermann.at/index2.mb1?mb_f020_id=xtp9_shWH9Codce2EhZDT1sQaPPsQ7&set=produkt&p_id=10321815&nm=800&mb_v301_ch=bf818
asta din poza insa e 1400w al meu e 2000 ...
am inteles asa : ca are filtrul asta in roata, ca e un filtru anti alergic ..ca nu lasa particelele de praf sa umble bezmetice prin casa hahahh

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Buna dimineata ..

stirile meteo :
La noi ninge de azi noapte dar mai mult de 5 mm nu s-a depus zapada. Ninge cu niste fulgi mici si pricajiti de trebuie sa stringi din ochi si sa te uiti tare atent ca sa ii observi. Asta banuiesc din cauza ca e un frig de crapa pietrele.

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Cristina, sa sti ca am vazut de ieri faza cu aspiratoru, dar m-am aruncat eu viteaza pe site, ca m-am gandit sa-ti fac o surpriza si nu stiu ce naiba am facut si ce am butonat ca am ajuns pe un site de la Quelle si cred ca am "comnadat" din greseala un aspirator Privileg!!!!!!!asta sa-ti dai seama si tu ce bine stau eu cu limba germana, si au inceput sa ma treaca niste valuri de transpiratie de numa! nu de alta dar am mai facut eu niste abonamente la Jamba pt celular, tot din gresela, vreo 3 abonamente, noroc ca am spus din timp la sotul meu si a reusit sa le anuleze ca altfel le plateam ca popa. da sti cand i.am spus? pe la vreo 2 nopatea, can incepusera sa vina sms-urile cu : 5 Eu ab. la nus ce melodie, 3 Eu ab la alta melodie etc. toata noaptea a dat telefoane, mamaaaa ce scandal mi-a facut de am crezut ca se duuce naibii toata mierea casniciei noastre.
stai sa vezi acum cand o veni aspiratoru, nu de alta, dar tot el trebe sa-l trimita inapoi, ca eu nu am cu ce sa-l car!
Uf! pe la voi cum e vremea, la noi ninge des si sanatos, iar ma umplu de zapezi!
va pup italiencele
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Cristina, de fapt eu am vrut sa "sap mai adinc" acolo unde scria despre filtru, sa vad daca trebe schimbat sau nu, dar nu am mai apucat ca am facut boacana. pina la urma daca ai n evoie de ajutor, zi hilfe, dar nu chiar zilele astea, sa se mai calmeze spiritele in famelie!
pusilici
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Mai Vio si eu care imi pusesem toata speranta in tine ....am ris cu lacrimi... eu sper din tot sufletul sa nu iti vina vreun aspirator acasa. Dar la voi acolo nu trebuie sa introduci cartea de credit ( adica datele din carte) cind comanzi ceva ? Si macar era scump aspiratorul ales de tine din greseala ???????????? Ca sa stiu de ce o sa iei papara ? Sa dai vina pe mine ca si asa nu ma cunoaste...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

nu stiu cum e Crista, era tot unu ca al tau, dar vazusem ca mi-a aparut in "cos" un 1, si atunci m-am stresat rau ca ti-am zis ce am patit cu Jamba, eu si scolarii, eu sper sa nu fi comandat nimic totusi!
daca ai ceva probleme, lasa ca vedem noi, ca tot sunt acum in euforia traducerilor!
ne-au dat la curs sa citim un "basm horror", de vreo 10 pagini, si sunt antrenata cemai!
daca avem nelamuriri, il intreb pe sotul meu, no problem!
pusilici
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Pai Vio sa te pui cu burta pe carte pina imi soseste aspiratorul(cred ca vine singur si pe jos ca a plecat de vreo 3 zile din Germania si nu a ajuns inca ). Cind soseste ma apuc eu cu dictionarul in mina sa traduc si unde chiar nu voi fii in stare iti trimit PM sa ma scoti din necaz.
Apropo' de scoala, ce iti mai fac colegii italieni?

pupice ....

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Capitolul 7 ...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66805

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput