Mamici de septembrie-octombrie 2006
Raspunsuri - Pagina 8
Ignatica spune:
anangel_lexi, eu zic ca e sarcina. Tinem pumnii si pentru testul de sambata si te asteptam printre noi.
ignatica
inni spune:
anangel_lexi si eu zic ca e sarcina. E 100% sarcina.
Da-mi voie sa te felicit
.
Cu siguranta ca vei fi printre noi.
si sa ne auzim vorbind de bumbacei.Toate.
codruta_grg spune:
Felicitari fetelor si va dorim o sarcina usoara 

Eu sunt mamica de sept-oct 2005, desi am nascut in august. De Craciunul trecut i-am dat vestea sotului meu (cadoul).
Va pup si va doresc o odisee plina de veselie!
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
floricika spune:
Buna dimineata gravidutele mele!
Ce mai faceti?
Noi suntem bine, asteptam cu nerabdare ziua de vineri cand vom merge la doctor sa ne confirme sarcina si sa aflam in cate saptamani suntem si sa vedem juniorul pe ecran![]()
aseara am avut pofta de branza cu ceapa si toba si am mancat
,am mancat
, am mancat
si.....mi s-a facut rau apoi, imi venea sa vomit.....apoi am adormit instantaneu![]()
Va pupicesc si va doresc sarcini usoare!
Floricika
Nunta
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Eu am hotarat sa refac testul vineri, nu sambata, pentru ca nu mai am rabdare! Ieri mi-a fost si mie pofta de macaroane cu branza si ketchup, mi-am facut o portie, am mancat de 2-3 ori din ele si n-am mai putut. Mi le-am pus pentru azi la pachet. Si tot aseara am gustat si vreo 4 bucatele de carnat prajit (ca tare bine mai mirosea) de la sotul, dar tot asa dupa 4 bucati n-am mai putut manca si am simtit si senzatie de greata. Eu care de obicei nu pot sa
m-am simtit cam aiurea, dar pana la urma a trecut!
I wish I were an angel...
Poze diverse
numeioana spune:
Felicitari, Lexi! Sa dea Dumnezeu sa fii
, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mai ieri scriam la Miresele anului 2005![]()
Ioana
poze noi
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Mai ieri scriam la Miresele anului 2005
Ioana
poze noi
Da, chiar asa! Mai tii minte ce era pe capul nostru anul trecut pe vremea asta??? Off, ce trece timpul!
Multumesc pentru felicitari!
I wish I were an angel...
Poze diverse
Leditia spune:
Felicitari noilor gravidute.
Acai cum e?Esti ori ba?
Eu atat m-am chinuit cu un test,ca pana la urma nu l-am mai facut..ala beta hCG..ca cica in 2 sapt imi vine rezultatul..Pai in 2 sapt.ii bate si cordul..deci n-am nevoie.
Ar fi fost o chestie sa ma duc frumos cu rezultatul si sa-mi dea tratamentul..ca ce ma fac eu daca nu s-o vedea la eco?Da,avand in vedere ca sapt viitoare cand merg la dr. is in sapt 6..am toate sansele sa se vada.Daca aveam testul..mergeam de sapt asta..
Oricum va pup cu drag..sper sa fie bine si la mine si sa ne vedem sanatoase si voioase aici.
Pupici cu lipici.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Paps spune:
Buna mamilcilor
!
Vad ca suntem din ce in ce mai multe! Eu ma simt mult mai bine
mi-a spus doctorul ca am facut o toxi-infectie alimentara si gastro nu stiu ce. Evident ca nu le poti trata decat cu rabdare! Dar acum ca a trecut, mi-a revenit pofta de mancare! Din fericire nu-mi trebuie dulciuri ci am facut o adevarata obsesie pentru muraturi, saraturi si alte asemenea
!
Ma duc si eu vineri la ecograf sa-l vad pe ghemotoc! Va povestec eu cum a fost!
Bun venit noi mamici! Sa nu aveti greturi ci numai bucurii!
floricika spune:
Paps, si eu tot pofte din astea am si cica daca poftesti dupa sarat si acru, e baiat![]()
Va pupicesc pe toate si tare ma bucur sa vad ca ne inmultim!
Nunta