Mamici de septembrie-octombrie 2006
Raspunsuri - Pagina 7
acai24 spune:
Mersi mult de incurajari!Aveti dreptate poate m-am cam grabit dar am crezut ca poate o sa primesc cel mai frumos cadou de ziua mea...binenteles Leditia ca astept dar stii cum e....cat despre semne mie mi se pare ca nu am dar cine stie...va pupacesc si va tin la curent....
nunta noastra http://photos.yahoo.com/drandreea
Leditia spune:
Acai,nu-ti face griji in legatura cu semnele.Sunt fete,chiar si aici pe forum,care inafara de lipsa menstruatiei alt semn n-au avut..Asa ca ce sa zic..fiecare corp e diferit,fiecare sarcina e unica.
Nu-ti pierde speranta,stai linistita,iar daca totusi esti nerabdatoare ti-am zis..fa-ti un test de sange si imediat afli ce si cum.
Nu te stresa,ca dauneaza..ai sa vezi ca o sa fie bine.
Pupici cu lipici
Edit:Am uitatttttt...La multi ani!
.Multa sanatate,o viata senina si plina de bucurii si impliniri.Sa te ajute D-zeu sa ai cat mai curand
dorit.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
floricika spune:
Nici eu nu am avut semne inafara de lipsa menstruatiei si niste sani durerosi...Fetelor, ce stiti despre prevenirea vergeturilor in sarcina? Sunt foarte stresata pentru ca am vazut la sora mea cum s-au facut si sunt foarte urate....as vrea sa nu fac sau cel putin sa nu faca asa multe....
Nunta
flavia ramona spune:
Felicitari Floricika!!!!!!
Acai, mai asteapta cateva zile, noi iti tinem pumnii.
Noi am petrecut Sf Ion de minune, am stat pana la 4:30 dimineata, iar ieri parca as fi fost beata. Mi-a spus sotzul ca saptamana asta ma duce la Filarmonica sa invete bb-ul nostru toate categoriile de muzica
ca de cand am aflat o tinem intr-o continua veselie.
Ah si e convins ca deja joaca fotbal .......
, pai abia rezist cu un microbist, cu doi ce ma fac? ![]()
Am inceput sa iau Utrogestan si nu-mi place ca tot timpul parca fac pe mine.
Greturi, foame, etc inca nimic. Am o prietena pe care au apucat-o pe la 2 luni asa ca mai e timp.
Legat de vergeturi stiu ca este ceva crema care se poate folosi in timpul sarcinii special pt vergeturi, da nu mai tin minte de la ce firma era Galenic, Clarins?????? Habar nu am, dar daca imi aduc aminte o sa va spun.
Si nu uitati folositi crema pt burtica zilnic, ca sa se elasticizeze pielea mai bine. Sora mea a folosit tot timpul crema si nu a ramas cu vergeturi.
V-ati cantarit de cand ati aflat de sarcina? Ca eu sunt curioasa cat o sa pun pe mine pana la sfarsit.
pozici
floricika spune:
Eu folosesc oricum ulei de corp nivea pe care scrie ca poate fi folosit in timpul sarcinii pentru a reduce riscul aparietie vergeturilor, dar parca as vrea ceva special pentru asta....
Eu m-am cantarit, averam 51 de kg. Si eu sunt foarte curioasa cat voi lua. Sper a nu iau mai mult de 15.![]()
Nunta
Ignatica spune:
Bine ai venit floricika, sarcina cat mai usoara si bebic sanatos.
Pe mine greturile ma omoara, mai ales dimineata. Nu pot manca decat anumite alimente ( supe, mandarine, compot de prune), am niste dimineti ingrozitoare.
Paps si eu am stat ca o leguma saptamana trecuta, saptamana asta am hotarat sa ma mobilizez si sa ma duc la serviciu, macar cateva ore.
De-abia astept sa trec de perioada asta.
ignatica
inni spune:
Mi-am vazut globuletul (ca asa ii zic eu...pt. ca mi l-a adus Mos Craciun) la ecografie. Am fost azi si am facut eco transvaginala si am un globulet miiiiiiiiiiiic, mic, de 1.6mm care are si inimioara si mugurasi de picioruse si manute.Si e foarte frumos.Si dragut.Si miiiiiiiiiiiic.Imi venea sa pup monitorul.
cge spune:
Buna fete cu bebici mici la purtator!
Eu sunt o mamica de sept-oct 2005, am o minune de printesa Anca de 4 luni aproape si un print de 6 ani.
Anul trecut pe 8 ianuarie samburele mic Ancutza se strecura la mami a ei in burtica.
Sunt sigura ca si anul asta pe 8 ianuarie, alti samburei mici se strecoara la mami a lor in burtici.
E o perioada super, sa profitati de ea.
Pupici si numai bine,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
numeioana spune:
Cat mi-as dori sa ma inscriu si eu pe lista voastra...Insa cred ca luna asta nu merge...
In fine, vreau doar sa va spun ceva despre vergeturi. NU conteaza cu cate creme, uleiuri sau alte "alifii" va ungeti pe burtica, sani sau pe orice alta parte a corpului... Totul sta in tipul pielii, in structura ei, in elasticitate. Si bineinteles e important sa nu luati mai mult de 13, maxim 15 kg.
Eu am invatat din experienta cumnatei mele. Ea s-a uns si de 3 ori pe zi peste tot, cu cele mai bune creme. Cat a fost gravida n-a avut nici macar o dunga, desi s-a ingrasat aproape 30 de kg. Ei, dupa ce a nascut a ramas cu vergeturi urate peste tot: pe fund, burta, gambe, pulpe. Deci cremele nu au avut nici un efect. Luati aminte de ce v-am spus. Incercati sa mancati sanatos, nu abuzati, mancati normal (satisfaceti-va poftele, mancati cate putin din toate), astfel incat sa nu va ingrasati exagerat. Si rugati-va sa reziste pielea...![]()
Sarcini usoare sa aveti si sa fiti sanatosi cu totii!
Ioana
poze noi
anangel_lexi spune:
Nu stiu inca daca sa va rog sa ma primiti si pe mine in randurile voastre. De dimineata am facut un test Barza si a iesit pozitiv. Vreau sa repet testul sambata, dar pana atunci o sa va citesc. Imi dati voie, nu? Ultima menstruatie am avut-o pe 8.12, daca se confirma sarcina, DPN va fi 16.09. Sunt tare fericita si sper sa fie totul bine cu bebe. Nu am greturi, am avut sani durerosi cateva zile si dureri de ovare ca inainte de CM. E drept ca mi se pare ca merg mai des la toaleta si parca mi-e si foame mai des. Eu sper sa fie bebe!!!
I wish I were an angel...
Poze diverse