Mamici de septembrie-octombrie 2006

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Buna mamicilor,

pe la mine de marti incoace au aparut greturile asa pe nepusa masa! Pana atunci nu aveam nimic, mancam din toate si oricat dar ieri situatia a devenit disperata! Nu suportam nici un fel de mancare! De abia azi am reusit sa mananc o supa! Sa vedem ce se mai intampla. Incerc sa mananc mai "civilizat"!
Sper ca pe voi va ocolesc starile astea nasole, e tare plictisitor sa stai asa ca o leguma !
Asta e!
Un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Dragele mele, sper sa ma pot alatura si eu voua, deocamdata sunt ziua 31 si am un test cu a doua liniuta slab pozitiva. Al doilea test(alta marca)l-am facut la interval de 10 min pt ca bausem f multe lichide si faceam pe mine si nu a mai iesit nici o liniuta....Eu sper ca nu a iesit in cauza ca a fost urina prea diluata....
Maine dimineata mai fac un test si vom vedea daca voi fi o mamica de septembrie

Nunta

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca si eu am dureri de spate ca atunci inainte e menstruatie si dureri de fapt intepaturi de ovare ba la stangul ba la dreptul, si tot am impresia ca acum acum vin uratzii....cam asa sunt durerile.Sani durerosi....

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by floricika

Dragele mele, sper sa ma pot alatura si eu voua, deocamdata sunt ziua 31 si am un test cu a doua liniuta slab pozitiva. Al doilea test(alta marca)l-am facut la interval de 10 min pt ca bausem f multe lichide si faceam pe mine si nu a mai iesit nici o liniuta....Eu sper ca nu a iesit in cauza ca a fost urina prea diluata....
Maine dimineata mai fac un test si vom vedea daca voi fi o mamica de septembrie

Nunta

Felicitari!
Fa-ti testul dimineata.Concentratia de hormon e prea mica in ziua 31 ca sa-ti iasa testul si-n timpul zilei.Cel mai bine dimineata.
Mie nu mi-au iesit niciodata testele alea..da nici nu m-am stresat cu ele,stiam dinainte de a-mi veni menstruatia ca sunt insarcinata si conta ce simteam eu..nu daca-mi aparea ori ba 2 liniute.Daca te indoiesti poti face un test de sange..la medsana,medicover..iei rezultatul in aceeasi zi..Sau,mai ai rabdare pana la 5-6 sapt sa-ti faci si ecografie.
Pupici si o sarcina usoara si un bb sanatos.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Am refacut testul cu urina e dimineata si am doua liniute

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Felicitari Floricika !
Sa fie intr-un ceas bun, sa ai un bebe sanatos si frumos si sarcina usoara.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

Am refacut testul cu urina e dimineata si am doua liniute

Nunta

Eram precisaaaa!!!
Ca tot imi place mie reclama cu marmota.
Felicitari si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Acum cateva zile am scris un mesaj in care speram din tot sufletul sa ma incadrez la mamici de sept-oct 2006; ieri a fost ziua mea de nastere si sotul meu mi-a luat un test de sarcina(speram ca va fi cea mai fericita zi din viata mea dar a fost cea mai trista) ; am sperat pana in ultima clipa dar a aparut doar o liniuta,inca rusii nu au aparut dar....as avea o intrebare la voi...noi am exact in zilele fertile si nimic; in afara de calculul temperaturii si calendarul alte metode de a determina momentul ovulatiei stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pt Acai24

Un alt semn ca ai fi la ovulatie ar fi aparitia mucusului vaginal, care in zilele care preced ovulatia este vascos si gelatinos iar pe masura ce se apropie momentul ovulatiei devine fluid si transparent aproape ca curge.In ziua cand este fluid se pare ca se produce ovulatia. Si e indicat sa faceti dragoste atunci si inca 2 zile dupa.Se zice ca atunci cand e vascos spermatozoizii patrund mult mai greu el actionand ca o bariera.Daca e fluid e numai bine.

Nu te descuraja.Daca esti stresata este si mai rau.Lasa sa vina totul de la sine.Am citit ca daca faci dragoste si esti stresata sau mai ales daca si sotul tau e stresat se elibereaza o cantitate de adrenalina care le face rau spermatozoizilor, probabil ca le ia din mobilitate...Asa ca luati fiecare luna ca pe o noua sansa si o sa vezi ca nu se poate sa nu se termine cu bine.

Pupici si sa ne tii la curent....Inca mai ai sanse (o luna) sa intri in grupul nostru.
Iti tinem pumnii.
A..si La Multi Ani pentru ziua ta.Iti doresc sanatate ca e cea mai buna si sa fie un an pe masura asteptarilor tale.
Pupici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acai24

Acum cateva zile am scris un mesaj in care speram din tot sufletul sa ma incadrez la mamici de sept-oct 2006; ieri a fost ziua mea de nastere si sotul meu mi-a luat un test de sarcina(speram ca va fi cea mai fericita zi din viata mea dar a fost cea mai trista) ; am sperat pana in ultima clipa dar a aparut doar o liniuta,inca rusii nu au aparut dar....as avea o intrebare la voi...noi am exact in zilele fertile si nimic; in afara de calculul temperaturii si calendarul alte metode de a determina momentul ovulatiei stiti?

Acai eu zic ca te grabesti.Dupa calculele mele menstruatia ar trebui sa-ti vina pe 9,nu?(asta daca ai ciclu de 28 de zile).Asa ca eu zic ca poti fi,dar te-ai grabit un pic.Asteapta pana sapt viitoare si mai fa-ti un test atunci.Daca totusi esti nerabdatoare poti sa-ti faci un test beta-hCG de sange,ti se da rezultatul in aceeasi zi si ala e mult mai sigur decat orice test de sarcina(care se face cu urina,unde se gaseste mai putin hormon decat in sange)
Si nu dispera,chiar daca vin uratzii..pana la urma mai ai o sansa,nu?Pt. luna octombrie...nu?
Hai,capul sus si ai grija de tine.
PS:Simptome ai?Sau semne..simptomele astea suna cam aiurea..de parca ar fi o boala,ceva..
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput