Mamici de septembrie-octombrie 2006

Mamici de septembrie-octombrie 2006 | Autor: inni

Link direct la acest mesaj

Azi am aflat ca sunt insarcinata.
Am primit cel mai frumos dar de Craciun pe care mi l-am inchipuit vreodata.Si ca bucuria sa fie maxima si pentru sotul meu, mi-a venit o idee...am pus testul de sarcina intr-o cutiuta si cutiuta intr-o punga si punga sub brad .Nici nu va pot descrie imaginea sotului meu cand a desfacut "cadoul".Am inceput sa plang de bucurie.
Apoi ne-am anuntat parintii, rudele.
Am avut parte de clipe minunate. Inca nu ne-am revenit, parca e totul un vis...si cred ca asa va mai fi un timp de acum incolo.
Acum sunt nerabdatoare sa ajung la medic sa-mi confirme oficial sarcina.Ma "enerveaza" ca e perioada asta de zile libere...Craciunul, revelionul.Dar o sa treaca.
Sper sa fie totul bine, momentan am niste dureri de burtica, nu stiu ce sunt, ma cam ingrijoreaza, dar sper sa nu fie probleme.
Va pup...astept cu nerabdare sa va alaturati mie si sa discutam de-ale noastre si despre bebicii din burtici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Inni si sa fie intr-un ceas bun si sper sa ai mai multe cliente de septembrie -octombrie 2006.

Pentru dureri, incearca cite un nospa!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Inni felicitari si sarcina usoara cu bebe sanatosSant normale durerile de burta la inceputul sarcinii, super ideea cu cadoul sub bradul de Craciun Noi am avut confirmarea sarcinii chiar in ziua aniversarii casatoriei noastre Vezi ca te incadrezi la mamici sept-oct
pupici si inca o data sarcina usoara

36+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Va multumesc pentru gandurile voastre bune si multa sanatate voua si bebicilor.

M-ati cam bagat in ceata cu lunile....sept-oct..
Nu mai inteleg nimic.
Eu inca nu am fost la doctor, sper sa pot ajunge la el zilele astea...dar asta nu m-a impiedicat sa puric netul dupa calculatoare privind data nasterii. Si am gasit doua. Si amandoua mi-au indicat ca interval..sf lui aug si inceputul lui sept.
Nu se calculeaza in functie de prima zi a ultimei menstruatii ? (la mine a fost 29 noiembrie)

Mergi la inceput

Am uitat : va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Inni nu te supara,probabil fata a spus asta pt ca exista un subiect cu "mamici de iulie-august"..si-ar urma mamici de sept-oct.
Insa nu-i bai..oricum sper sa ne vedem curand pe aici.Pana atunci pasteaza-mi locu cald
Pupici cu lipici.

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Doamne fereste..nu m-am suparat.Nici nu am stat sa ma uit atenta cum sunt impartite lunile...eu acolo unde m-am incadrat..acolo m-am bagat ...(de una singura)
Da' nu-i bai..ne mutam...ce mai conteaza acum.Am crezut ca se calculeaza altfel momentul nasterii.
Nu-i absolut nici o problema...pe bune.
Eu abia astept sa fiti alaturi de mine cat mai multe.
Va pup si mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iti poti calcula virsta sarcinii si data probabila www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza" target="_blank">aici. Ar fi cam 5 septembrie. Acum ai doua posibilitati ori mergi la mamicile de iulie-august 2006 ori mergi in continuare pe mamici septembrie -octombrie 2006. Eu am facut parte din mamicile de septembrie- octombrie 2005 si pot spune ca au fost o groaza de mamici care au nascut inca din august dar si mamici care au nascut in noiembrie... noi am pastrat titulatura si ne-am mutat impreuna la clubul scutecelor.

Multa bafta in continuare!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

inni felicitari pt bebe mic din burtic!!! Ce cadou minunat de Craciu pentru amandoi.. Iti doresc o sarcina usoara si un bebel frumos si sanatos!!!!
Intr-adevar ar urma mamici de septembrie-octombrie,dupa mamici de iulie-august!schimba numele subiectului si sper sa se stranga cat mai multe mamici si aici!!Inca o data felicitari,te si ai grija de bebe io 22+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Inni, asa sunt subiectele create aici, pe cate doua luni incepand cu ianuarie-februarie, iulie-august exista deja deci se creeaza urmatoare doua septembrie-octombrie ca nu se poate suprapune o anumita luna la doua subiecte. Nu are legatura cu calculul sarcinii.
Felicitari, sarcina usoara si un bbic perfect.

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Felicitari pentru bebe Inni!!!
Nu-ti face probleme in legatura cu durerile de burta daca ele nu sunt foarte mari. Stiu ca sunt normale, eu inca ceva vreme de cand nu-mi mai venea ciclul aveam aceleasi dureri ca si cum ar veni. De-asemenea s-ar putea sa mergi mai des la toilete decat in alte dati...asta e...sper sa nuai greturi prea mari daca se poate de loc si sarcina usoara in continuare.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput