Mamici de septembrie-octombrie 2006

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Am tras o sperietura groaznica astazi.
Am plecat la servici si cand am coborat in scara blocului..ca de obicei m-am dus la cutiile de scrisori...am gasit acolo ceva, am luat, si cand sa cobor scarile..nu stiu unde D-zeului m-am uitat...de fapt stiu...ma holbam la plicurile alea...ca nu am mai vz treapta si am alunecat usor vreo 5 la rand (astea erau toate) si ma gandeam in timpul asta "aoleu sa nu cad, sa nu cad, da Doamne sa nu cad", dar in cele din urma tot am cazut insa m-am straduit sa aterizez in genunchi ca m-am gandit ca o cazatura in poponet este mult mai zdruncinanta.Nu pot sa va spun cat de stresata am stat toata ziua..."daca mi se intampla ceva ,daca pierd bebicul, etc, etc, de ce nu am fost atenta". Ca nu am mai cazut de nu mai tin minte.Si nici macar nu eram afara sa fi fost zapada sau mai stiu eu ce.
Si uite asa.
Acum m-am linistit.
Sper sa nu se intample nimic rau.
Si sunt convinsa ca o sa fie asa.

Carmina bulina [/red]= multumesc pentru felicitari.Intr-adevar durerile nu sunt mari...iar la toaleta merg mult mai des ca inainte...e si normal...sarcina apasa vezica.Iar despre greturi...e adevarat ca daca e fetita ai greturi mai mari mergand pana la a voma si daca e baietel sunt mai mici ?
Te pup si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Eu nu prea am avut greturi si am baietel.Dar sunt lucruri babesti care se intampla sa se adevereasca sau nu.Se mai zice ca daca poftesti dulce e fata,daca poftesti sarat e baiat,daca burta e tuguiata e baiat,daca e rotunda e fata etc.Parerea mea e ca tot ecograful iti spune mai sigur ce ai in burtica!io 22+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna Inni, m-am tot gandit zilele astea daca sa intru aici sau nu, pana nu merg la dr, dar uite ca nu ma abtin.

Eu am avut confirmarea sarcinii in ajunul Craciunului, pt noi o minune nesperata, deoarece am avut diagnosticul de infertilitate secundara.

Ca simptome ma dor sanii si sunt mai fermi si merg mai des la toaleta. In rest nimic.

Azi merg la dr dupa-masa sa ma vada.

Mergi la inceput

Felicitari Flavia Ramona.Ma bucur extraordinar sa aud. Vezi ca exista Mos Craciun?!!!
Nici eu nu prea am simptome cine stie ce.Am si eu dureri de sani si fac pipi des dar mai am si dureri de burtica. Eu abia pe 4 ianuarie ma duc la medic. Abia astept.
Succes si pupici.
Sa ai un bebic sanatos si o sarcina usoara ca un fulg de nea.
Si nu in ultimul rand ..sa ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Inni si eu am ceva dureri de burtica, dar vad ca mai rar.
Nu pot sa mai merg la medic azi ca nu am cu ce. Eu merg la Szeged si tipul care trebuia sa ma duca mi-a tras clapa. Ramane se pare pana dupa sarbatori.

Iti doresc un an nou linistit si sa aduci pe lume pe bb fara probleme.

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, in primul rand felicitari! Sa fiti sanatoase, cat mai putine greturi, sa ajungeti cu bine la termen si sa aveti bebici sanatosi si frumosi!
Inni, se zica ca daca cc cazi in timpul sarcinii, faci baiat. Eu la primul copil nu am cazut toata sarcina. Cand m-am dus sa ma internez sa nasc, chiar in ziua aia, am cazut pe scarile spitalului si a fost baiat .
P.S. Eu am fost la mamici de septembrie-octombrie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Baietel zici...eeeh.acuma fie ce-o fi. Adevarul este ca inainte sa raman insarcinata nu vroiam in ruptul capului sa ma gandesc sa am un baietel. Nici nu vroiam sa aud de asta.Insa de cand am ramas insarcinata mi-e absolut indiferent. Daca va fi baiat....sa fie baiat, dar sanatos, si sa fim si noi sanatosi sa avem grija de el.
Iar pe tine te felicit...pentru bebic.La anul pe vremea asta sper sa am si eu un mic sufletel langa mine.
Multa sanatate.
Si un An Nou cu belsug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Inni, am uitat sa-ti spun: acum, al doilea copil este fetita. Si cu ea nu am cazut deloc toata sarcina.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Si eu sper din tot sufletul sa ma incadrez la mamici de sept-oct 2006; mai am de asteptat vreo 10 zile sa vad ce si cum.Oricum va rog sa-mi tineti pumnii......va voi da de veste daca e bebe sau nu...

Mergi la inceput

Am o nedumerire.
Desi sarcina mea nu este avansata, prima zi a ultimei menstruatii fiind 29 noiembrie, deci ar fi cam de 4 sapt....mai precis 2 sapt...depinde de cum se calculeaza..eu am in partea inferioara a abdomenului o mica umflatura...sa-i zic,(nici nu stiu cum sa explic )..dar tot pipaind (ca ma pipai toata ziua) se simte la mana ca acea portiune de deasupra parului pubian este mai taricica si mai umflata. Este normal la o varsta asa de mica a sarcinii ? Ca am mai intrebat o singura persoana de chestia asta si mi-a zis ca ea nu a avut asa...ca i s-a bulbucat burtica mai tz.
Ma duc la medic abia pe 4 ian, dar nu mai am rabdare pana atunci.
Poate imi va raspunde cineva.

Mergi la inceput