Mamici de septembrie-octombrie 2006
Raspunsuri - Pagina 3
Leditia spune:
quote:
Originally posted by inni
Am o nedumerire.
Desi sarcina mea nu este avansata, prima zi a ultimei menstruatii fiind 29 noiembrie, deci ar fi cam de 4 sapt....mai precis 2 sapt...depinde de cum se calculeaza..eu am in partea inferioara a abdomenului o mica umflatura...sa-i zic,(nici nu stiu cum sa explic )..dar tot pipaind (ca ma pipai toata ziua) se simte la mana ca acea portiune de deasupra parului pubian este mai taricica si mai umflata. Este normal la o varsta asa de mica a sarcinii ? Ca am mai intrebat o singura persoana de chestia asta si mi-a zis ca ea nu a avut asa...ca i s-a bulbucat burtica mai tz.
Ma duc la medic abia pe 4 ian, dar nu mai am rabdare pana atunci.
Poate imi va raspunde cineva.
Inni eu n-am mai auzit de asta,insa aici ai sanse mici sa-ti raspunda cineva.Asa ca cel mai bine pune un subiect la clinica DC http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=42
Te pupic si-ti doresc multa,multa sanatate.
PS:Eu am fost de 3 ori insarcinata,le-am pierdut..insa n-am avut nimic umflat.Si sincer nu mi se pare normal.Totusi nu poti sa-ti suni medicul sa-l intrebi?
Sanatate multa iti doresc!
edit:PPS..da nici nu m-am pipait sincer sa-ti spun
Sarbatori fericite tuturor!
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
inni spune:
Iti tin pumnii ACAI24 sa-mi dai vesti bune peste 10 zile.
Eu nu am mai avut rabdare si am inceput sa ma "investighez" mult mai devreme...in sensul ca imi masuram temperatura mai ales cu vreo 7 zile inainte de menstruatie si faptul ca nu-mi scadea sub 37 grade..ma facea sa ma gandesc numai la bebei...si dupa aceea cu vreo 2 zile inainte de menstr..mi-am facut testul..adica pe 26 dec si a iesit pozitiv...acum numar zilele sa treaca mai repede sa merg la medic.
Succes si tie si astept vesti.
inni spune:
Merci Leditia pt raspuns.
Am fost la un control in seara asta si medicul care m-a vz mi-a zis ca..mi se pare mie...si ca "sa nu ma mai pipai atata
" Ca nu ar fi nimic in neregula. M-am mai linistit cat de cat...vroiam totusi sa ma vada cineva ca sa stau relaxata pana sapt. viitoare cand ma duc la medicul meu, al carui nr de tel nu il am inca pt. ca abia de acum incolo va incepe o relatie mai "stransa" medic-pacient. Pana acum totul s-a rezumat la 2-3 vizite la clinica unde lucreaza pt. niste tratamente si nu mi-a dat telefonul lui...normal..pt atata lucru.
Te pup, sanatate multa.
Si La Multi Ani ! Si un an nou bogat cu bebei pentru toata lumea.
Leditia spune:
Vezi..ti-am zis io ca nu m-am pipait
..asa ca nu m-am panicat.Eu eram panicata din alte motive(ca mai pierdusem,ca ma durea burtica,ca simteam eu ca nu-i ok,ca nu se uita nici un medic la mine,etc,etc).
Oricum deabia astept sa vad ce si cum si sa ma alatur tie si lui acai(sper sa-i iasa pozitiv,fie vorba intre noi).
La ce dr mergi inni?
PS:Deabia astept sa se stranga aici multe,multe gravidute,sa facem liste..etc,etc..
Te pupic dulcic.
inni spune:
Ma doare si pe mine burtica....sper sa fie totul ok.Mi-au zis fetele de pe forum ca sunt normale aceste dureri daca nu sunt de intensitate mare.Intr-adevar...am o durere surda...care seamana cu cea de inceput a menstruatiei, dar am avut si ceva dureri mai mari...am luat No-spa si mi-a mai trecut.
Am incredere ca o sa fie totul bine.
Iar ca medic..eu am ales de la bun inceput sa fie barbat (nu stiu de ce, dar mi se par mai buni barbatii in ale obstreticii-ginecologiei) si m-am hotarat sa merg la dr Badiu...am auzit ca ar fi un doctor bun.Nu cunosc decat o singura tipa si pe aceasta ..din auzite...care este insarcinata si merge la dr Badiu. Insa am ramas si placut impresionata ca aici pe forum sunt multe persoane care au nascut sau sunt sub supravegherea lui si par a fi foarte multumite.
Eu am fost de cateva ori la el si mi s-a parut ok.
Acum...oi vedea...sper sa fie bine.
Daca nu...altul...
Leditia spune:
Iti raspund aici referitor la medicamente,ca sa nu fiu off-topic acolo.
Eu sufar de sindromul de hipercoagulabilitate a sangelui(am descoperit recent) si am nevoie de tratament..care nu-i deloc ieftin crede-ma.Insa sa vedem ce mi-o da dr.Ca daca stai sa te gandesti numa' Magne B6 e 340mii..care am inteles ca nu-i deloc compensat si e dat de majoritatea dr.
O sa vad ce tratament o sa-mi dea dr.in caz ca oi fi insarcinata si apoi voi mai vedea.
Pupici si distractie frumoasa diseara.
RO ANA spune:
primiti cu colindul?
Ma inscriu si eu ..............
Teste facute in 30 si 31 cu doua liniute, sani usor durerosi, fara alte simtome....Astept sa ajung pe 10 la dr. sa fie confirmata sarcina.
Va urez sarcina usoara.
inni spune:
Felicitari RO ANA....sigur va fi confirmata sarcina..felicitari.
Eiii..da..asa mai DA ..intrare in noul an.
Inca o data felicitari si sarcina usoara.Se pare ca Mos Craciun a mai avut ceva de lasat.
Sa-ti dea Dzeu un bebe sanatos si frumos.
Si...sa nu ai (avem) parte de greturi prea multe
.
Pupici
anasebe spune:
Felicitari viitoare mamici!
Nu m-am putut abtine sa nu trag cu ochiul pe la voi (eu sunt acum la mamici de ian-feb 2006, astept sa nasc).
Inni si eu sunt tot la dr. Badiu si pana acum am fost foarte multumita de el. Imi place in special ca nu este obsedat cu urcatul pe masa.
De fapt pana acum o singura data m-a ...
Cat despre greturi... Eu am avut greturi si am
de mi-au sarit capacele si am baiat. Reguli nu exista. Principalul este ca bebe sa fie sanatos. Deci daca ai vreodata ai intrebari ref la dr. poti sa ma contactezi pe PM.
Va urez tuturor o sarcina minunata si un bebic sanatos.
ana sebe +
36+
inni spune:
Oooo, mai ai un pic si o sa fii mamica
.Felicitari iti spun de pe acum, sa aduci pe lume un bebic sanatos si voios si sa ai o nastere cat mai usoara.
Mi-a parut bine cand mi-ai zis ca si tu esti la dr Badiu.Chiar nu aveam cu cine sa vorbesc despre el.Sper sa fie bine.Si daca o sa am intrebari..si cu siguranta ca voi avea...sa stii ca am sa te "deranjez"
pe PM.
De fapt...am o prima intrebare....nu-i asa ca ecografii nu face?..la cine le-ai facut ?
PS. Sper sa revii la subiectul asta ca sa-mi citesti intrebarea, daca nu...o s-o trimit pe PM