Mamici de septembrie-octombrie 2006
Raspunsuri - Pagina 4
anasebe spune:
'Neata!
Intr-adevar Badiu nu face eco. Eu am facut toate ecografiile la CMU Clucerului la dr. Dinu Adela. Este o scumpa, are rabdare, iti explica. Mie mi-a placut foarte mult de ea. Le-am facut la CMU pt. ca au un aparat f. performant, sunt civilizati... dar costa ce-i drept mai mult. Pe de alta parte nu am facut decat 3 eco, asa ca merita.
Inca o chestie. Initial am mers la Badiu la CMU Unirii, unde consultatia costa 800.000. Dupa aceea m-am dus in Clucerului unde consultatia este doar 400.000.
Nu ma intreba de ce, ca nu stiu.
dulci, Inni.
ana sebe 36+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
flavia ramona spune:
Salutare si LA MULTI ANI!
Bafta celor care asteapta confirmare si sa speram ca vom fi mai multe.
Noi suntem bine. Chiar daca nu am reusit sa merg la dr meu am fost la un eco si s-a vazut putin apoi a disparut, e rusinos de pe acum ...
.
Maine sunt asteptata din nou la dr meu, la ora 17 ora Ungariei si sper sa nu mai intervina nimic neplacut ca sa pot sa merg. Pana atunci iau Acid folic de 5 mg cate una/zi si Magneziu cu B6 de 2 ori pe zi.
Zicea cineva ca Magne B6 costa mult, vedeti ca MagneB6 e varianta straina si exista si varianta romaneasca, care e 110.000 lei cutia a 50 de pastile. Am intrebat la farmacie daca sunt diferente intre ele si mi-a spus ca diferenta e ca Magneziu cu B6 e varianta romaneasca si atat .
Noi ne simtim bine, usoare dureri de burta si de sani, dar in rest fara greturi, pofte sau alte senzatii urate.
Abia astept intalnirea cu dr meu.
Inni tu cum te simti?
romana_74 spune:
Am intrat si eu sa va urez la toate sarcini usoare... greturi cat mai putine si suportabile si bb-i sanatosi si frumosi. Am fost mamica de septembrie - octombrie 2005, chiar daca puiul meu a ales sa vina putin mai devreme, la 38 de saptamani! Sa stiti ca imi treziti niste nostalgii... mai vreau si eu.... era asa de frumos! Traiti cea mai frumoasa perioada din viata vostra si trebuie sa profitati la maxim, sa fiti frumoase, sa fiti increzatoare ca totul este foarte bine si sa nu va panicati din orice! Nu face bine la bb! Trebuie sa fiti optimiste ca daca va suparati, bb simte si sufera si el, alungati grijile si incercati sa nu mai puneti la suflet lucruri pe care odinioara le credeati cele mai rele din lume! Merita efortul 9 luni! Va doresc la toate sarcini usoare si va spun cu cea mai mare sinceritate ca tare as vrea sa fiu in locul vostru! Daca vreti sa aflati ceva, va invit la noi la Bbelusi de septembrie-octombrie sa va ajutam daca putem cu cate ceva din experienta noastra! 
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Ignatica spune:
Buna, intru si eu in randul mamicilor de septembrie - octombrie, cu DPN = 2 septembrie 2006. Am fost ieri la ecograf si am vazut un samburel mic mic de tot si frumusel foc.
Deocamdata ma lupt cu greturile, cu o foame mare si cu mici dureri de burtica. Sper ca totul va fi bine pana la capat.
Felicit toate colegele de septembrie - octombrie si le urez sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi.
ignatica
flavia ramona spune:
Bine ai venit Ignatica
Si la mine DPN=2 sept.
Tu ai greturi? Ca eu inca nimic. Si nici foame mare. Singura diferenta e ca daca mi-e foame nu mai pot sa stau fara sa mananc ceva, orice, ca atunci ma roade pe stomac.
Am auzit ca e cel mai bine sa mancam din 2 in 2 ore cate ceva. Sa aveti grija, cea mai mare prostie e sa mananci pana cazi ca "mananci pt 2" ci mai bine mananci ceea ce trebuie, oua, lactate, paste, fructe, etc.
Azi am fost sa-mi fac o tura de analize si in functie de ce imi zice dr maine vad cand fac si a doua tura.
pozici
Ignatica spune:
Multumesc flavia ramona pentru felicitari.
Greturi am pe tot parcursul zilei, mai puternice dimineata si uneori noaptea.
Problema e ca nu pot sa mananc orice din cauza greturilor, nici lactate, branzeturi...mai degraba as manca ceva gatit.
Poate tu o sa fii norocoasa si nu o sa ai experienta greturilor. ![]()
sa ne tinem pumnii sa fie bine la analize si la ecografii in perioada asta.
ignatica
Paps spune:
Buna fetelor!
Si la mine a venit Mosu cu o pereche de botosei sub brad, mai corect la mine a venit cu testul si la sotu cu botoseii
! A fost cu siguranta cel mai frumos Craciun de pana acuma!
Acuma intru in sapatamana a 6-a (daca calculam de la data ultimei mestruatii) si nu pot sa zic ca imi e foarte rau!
De cateva zile ma supara niste greturi matinale dar care raman in limite normale! In rest am trecut de la sutine push-up la unele sport ca ma dor tare de tot sanii!
Sper sa ajung la doctor saptamana viitoare!
Doctorii vostri v-au cerut sa faceti ceva analiza din sange sa vedeti cum stati cu Fe, Ca si alte asemenea?
Eu "pap" in foecare zi o vitamina de prenatal care se zice ca contine cam tot ce-i trebe lui
sa creasca mare si frumos!
Va pup din Brasov si ne mai auzim!
Ignatica spune:
Bine ai venit [b]paps[/b, si eu sunt tot din Brasov.
Tu la ce doctor esti? Eu l-am ales pe Anastasiu.
iti urez cat mai putine greturi in aceasta perioada
ignatica
Paps spune:
Buna Ignatica!
pritenele mele nu au avut inca bebe! Se pare ca sunt deschizatoare de drum
! Asa ca nu stiu inca nici un doctor ginecolog pe care ar fi bine sa-l aleg
!
La consultatiile periodice imi era indiferent cine este doar sa nu aibe o faima rea!
Dar acum sunt in impas?
Unde are Anastasiu cabinet privat? Tu in cate saptamani esti insarcinata?
Seara placuta!
Leditia spune:
Flavia nu stiam ca Magne B6 e si-n varianta ro.Cum se numeste,tot asa?
Pt ca ai dreptate,cel de 340mii e made in Franta
.Insa eu am cerut Magne B6 si altu inafara de asta nu stiam.
Insa deabia sapt viitoare voi ajunge la dr si atunci voi vedea ce tratament imi va da.Deocamdata is racita,mi s-a luat de lamai,portocale,miere,ceaiuri si chestii ..am luat oscillococcinum,insa nici un rezultat.Daca nu-mi trece si sunt complicatii sun la dr sa vad ce Doamne iarta-ma mai pot lua.Ca am si niste nervi pe chestia asta..
Fetelor ce ma bucur ca deja s-a lungit lista![]()
Intreba cineva de analize..pai e bine sa-ti faci analize inainte de a ramane insarcinata,in caz de probleme sa le descoperi din timp si sa le tratezi,insa si pe timpul sarcinii sunt o groaza de analize de facut...
Eu am facut o gramada de analize in vara,asta pt ca am pierdut 3 sarcini...am facut pe cele de ti le da medicul de familie(colesterolul,VSH-ul,hemograma,ASLO,urina),apoi cele imunologice-CMV-ul,rubeola,toxoplasma,hepatita B,aveam si C,insa sunt vaccinata si n-am mai facut-o,listeria.Apoi am facut hematologicele ca -PT,AP,INR,APTT,fibrinogen,proteina C,proteina S,ANTITROMBINA III,APCR,LUPUS ANTICOAGULANT,TS..
Si am mai facut la Cantacuzino anti- cardiolipin si anti B2GP1.
Cam astea-s toate.Aaa..ar mai fi trebuit PAP-ul ,insa m-am fatzait de n-am mai avut cand sa-l fac,ca m-am mutat din Bucuresti,apoi de aici de unde am stat prima data,in alta parte..si am tinut-o numai prin mutari .
Insa o sa-l fac si pe ala acum cu tot cu secretia(iar)si sa vedem ce mi-o mai da de facut.Cred ca hormonalele..insa astept pana sapt. viitoare sa ajung la dumnealui sa se confirme si sarcina..si sa vedem ce-o sa facem in continuare.
Va pupic dulcic.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!